49

Анонимен

преди 13 години

На Прошко даже и кучето спечели подставен конкурс за куче, което да рекламира тотото. И сигурно е взело 5-6 хил. лева хонорар. Адругите животинчета кандидати бяха за параван. Ей такива са кандидатите на ДСБ. От 10% нагоре. Все класни европейци и демократи...

48

ПРАВИЛАТА НА САЙТА!

преди 13 години

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА ЗА КОМЕНТАРИ В DNES.BGDnes.bg e новинарски сайт, предоставящ услуга за публикуване на коментари под статия. Ползването на услугата не изисква регистрация за потребителите и е безплатна. За да публикувате коментар под статия в Dnes.bg, е необходимо само да въведете код за сигурност.Публикувайки коментар в Dnes.bg, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство (вкл. Закона за авторското право и сродните му права) и правото на Европейския съюз. Вие се съгласявате също така да не публикувате каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост.Авторските права върху коментарите в Dnes.bg принадлежат на техните автори, като Dnes.bg си запазва правото да използва публикуваните коментари в Dnes.bg за свои нужди, включително с рекламна или друга търговска цел.Потребителите на Dnes.bg се съгласяват, че Dnes.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта коментари.Dnes.bg си запазва правото да изтрива коментари, които са в противоречие с настоящите Общи условия, както и коментари, които са написани на латиница.Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички коментари, се записват и могат да бъдат използвани в определени случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните коментари, в нарушение на настоящите Общи условия. Dnes.bg си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки коментар, който нарушава законодателството на Р България и правото на Европейския съюз.Dnes.bg не носи каквато и да е отговорност в случай на загубена информация или на невъзможност за запазване на информация, въведена с коментарите на сайта.Публикуването на коментар в Dnes.bg означава, че сте запознат с настоящите Общи условия, съгласен сте с тях и се задължавате да ги спазвате.

47

Анонимен

преди 13 години

Пак ли трябва да цитирам ВАШИТЕ правила на сайта, за да умуваме заедно къде точно ги наруших със следния коментар:"Отивай си на село, прошльо!"Че и бан получих. С две думи - е*ал съм ви скапания сайт. Повече тук НЕ СТЪПВАМ!!!И без това прекалихте с подигравките към малкото си читатели, като триете наред всеки коментар. Достатъчно с подигравките. Оставате сами!

46

Анонимен

преди 13 години

Прошко, шефа на Тотото. Но комент

45

Ishmael

преди 13 години

А вие от ДСБ какво извадихте - достоен наследник на Неделчо Беронов! Световно неизвестен човек без грам шанс да привлече гласове.

44

Костов е пич !

преди 13 години

Костов е пич, но понякога прави много грешни ходове ! Прошко Прошков??? Кой би гласувал за човек с това име? Може да е умен и кадърен, но в политиката това не стига. В БГ политиката дори пречи :)

43

Анонимен

преди 13 години

Дано да се кандидатира Борисов и тогава България ще има най-страхотния президент даже и в Европа. Гордея се с Борисов, най-после дойде на власт истински българин, отговорен за страната ни, а не шменти-капели като предишните ни крадливи управници, а най-крадливия вече е милиардер и ще се отегли с комунистически почести Ето това е разликата между нашата държава и белите държави по света. Престъпниците вместо да са в затворите, управляват луксозни коли и купуват имоти по световните курорти.

42

Легионер

преди 13 години

Аве Борисов, Аве Цезар. Ние честните и почтени българи те поздравяваме.

41

Истината

преди 13 години

Герберунгелите редовно пишат за червено-сините комунисти, но забравят, че всеки 2-ри в ГЕРБ е бивш член на БКП, а повечето и на ДС. Единствените горе-долу свестни в БГ политиката са ДСБ. Това е положението, червено-герберунгелски *** :) Костов не мрънкаше и остави стабилна България. След мрънкалата от ГЕРБ ще остане... дали ще остане нещо изобщо ?????

40

Анонимен

преди 13 години

Борисов президент. Аве Борисов, Аве Цезар.

39

ха!

преди 13 години

абе тоя Прошко нарочно ли го избраха да прилича на Цвъки, или всяка прилика е случайна?

38

До 43

преди 13 години

Наесен на грохналата столетница ще й се постави окончателната диагноза.

37

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ бадят топката, защото Боко още не е решил дали да се спасява в Президентсвото :) ГЕРБ няма да спечелят избори повече, обаче. Това им беше играта. ***, ***, ама народът не е толкова ***, че да гласува пак за тях.

36

Анонимен

преди 13 години

Страхотно име, както казват хората името показва какъв е човека.

35

стг

преди 13 години

41добавен от: Анонимен преди 18 секундиВсички *** лаят срещу Бойко...защо уееееееее?Нали сте много силни уеееее......оставете Бойко,дайте да ви видим вас уеееее.....СМЕШНИЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИГЕРБ Е НОМЕР 1.моля поставете диагоноза , щото това е или *** на 9 годиники или ***

34

38

преди 13 години

38, И аз щях да напиша същото... Много точен анализ на положението !

33

Анонимен

преди 13 години

ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ...КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ,ТОЙ НАРОДА НАЙ-ДОБРЕ ГО Е КАЗАЛ

32

filomena grimaldi

преди 13 години

gerp da bavi kolkoto si we pak nqma kakvo golqmo da izvadi.nai mnogo v golqmo *** da nagazi.

31

Много точно казано..

преди 13 години

"Вече близо 2 г. страната се управлява от ГЕРБ и в резултат на гнусното заиграване с монополите и флирта с олигархията се пречупи гръбнакът на средната класа в България, закъсаха малките и средните предприятия и се понижи драстично жизненото равнище на хората в България"Няма просто какво да добавя....

30

СДС

преди 13 години

Никога повече комунизъм!