167

ДО 145

преди 13 години

ЩОМ ЗА ТЕБ БОЙКО Е *** ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ГЛАСУВАШ ЗА ФЕСОВЕТЕ И СТАНИШЕВ И МАСЛАРОВА ОТНОВО ЩЕ ИЗПРАТИ ПЕНСИОНЕРИТЕ НА МОРЕ ПРЕЗ ОКТОМВРИ ПРИ СВОИТЕ ХОРА ХОТЕЛИЕРИ.

166

Анонимен

преди 13 години

И кфо стана сега, човека от никакъв, сега стана паралия. Тикво, земи ме и мене за свидетел, по некое дело, голема делавера, кой повече плати, за него ше свидетелствам.

165

Анонимен

преди 13 години

До ИлюзионистПреди 66 години на тази дата на брат ти с *** му забихме сърпа в *** и им го начукахме така яко,че още им държи влага.Включително и на тебе....***!

164

девети май май

преди 13 години

КЪДЕ Е ОРАНЖЕВАТА ЗАБРАДКА НА ТАЗИ ПОВЛЕКАНА , ПО БЪРЗО ЗА СЛИВЕН...................

163

Илюзионист

преди 13 години

Много комунист много ***. . . . Брате Адолф, къде си, има много работа за тебе друже . . . .

162

Анонимен

преди 13 години

Сега Масларова ще осъди свидетеля за лъжесвидетелстване и накърняване на "доброто" и име.А пък тоя *** се беше подвел по обещанията на следователите от ГЕРБ, че ще му намажат филийката.Това да е за урок на всички които се качват на милиционерския влак.Винаги делайлира!Но те никога не са виновни!

161

за снимката

преди 13 години

ааааа не мога изтържа лойта от монитора

160

!!!

преди 13 години

Охх,горката,да я съжали човек направо.....Потресена била,човека не познавала,утре сигурно ще каже,че и амнезия е получила...Свидетелят и той,милия,хем дава показания,хем отрича после-може би има шизофрения?Или и тои с амнезия?Тцтцтцтц....Да се смеем ли,да ревем ли...Или да пием една студена вода и да се примирим с факта,че в Българи всеки може да краде пари по всякакъв начин и в крайна сметка да си живее живота и да си ги харчи със здраве.

159

БРАД МИТ

преди 13 години

Ей тодореее.. да знаеш ,че има ли двама свидетели, които да потвърдят ,че си дал показания и какви най вече е равностоино на писмен документ при това подписан от самият теб .Така че духай супата и ти си за кауша.

158

анонимен

преди 13 години

И 9-ти септемри беше скалъпен ,но работи вече повече от половин век ,а другарю.

157

Анонимен

преди 13 години

Към края на управлението на кабинетът на Тройната коРУПция, бяха под заплахата да не се освободят блокираните еврофондове за България. Сергей Станишев поиска нова форма на колониализъм"-чужди евроспециалисти да помагат" на България, като управляват европейзацията на България, защото родните социалистически кадри не можели успешно да се справят с това предизвикателство, без да заделят за себе си или за баткови, браткови или партийни фирми от парите и поръчките?!!! И това, ако не беше трагедия?! Стигна се до там, че говорителката на БСП, Корнелия Нинова(която беше отстранена като зам.-министър на икономиката и енергетика-та заради скандала с шефа на НСлС, Александров, който се смяташе за корупционен) да признае публично на страниците на в."Монитор", че:"Проблемните области(за БСП) са еврофондовете, борбата с корупцията и здравеопазването", след заседание на ръководството на социалистите на 21 април 2009 г.!!!Ако трябва да сумираме щетите от управлението на кабинета Станишев от началото на неговото управление досега, те са евентуално не по-малко от 15милиарда лева !!! Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. На повече от 2 млрд. евро се изчисляват загубите на партийно-криминалната мафия за последната година и половина. Само от ДДС олигарси и бандити са изгубили около 500 млн., а от карго 200 млн. Десетки милиони не влязоха в касите на Пещера, Карнобат и др. Глад мори добитъка и измислят всякакви простотии само да съборят Бойко!

156

до153

преди 13 години

какво общо има Герб,ти нещо леко си изкуфял ааааа

155

Анонимен

преди 13 години

"Каква глупава система. Свидетеля хем дал показания пред съдия хем пък се отметнал след време. Aми осъдете свидетеля за лъжесвидетелство и подвеждане на следствието."След като не е разписал свидетелят протокола, по-скоро следователя/прокурора трябва да го съдят, че е подвеждал съда и е уронвал престижа на подсъдимата!

154

Анонимен

преди 13 години

Тргедията на едно политическо скалъпено дело отива към логична развръзка!

153

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ умря! некадърници! Само с бля, бля , бля не става:)

152

Анонимен

преди 13 години

156 - И защо да е лъжисвидетелствал като не е подписвал протокол и дори не е чел какво пише в него:)

151

анонимен

преди 13 години

ХАхахахахахахахахахахахахаха-кой сега се смее последен??????? МАСЛАРОВА ,с дъвката май ,А .

150

Анонимен

преди 13 години

"Има доказателства и за апартамента и в Белгия и онзи на Червеният булевард във Виена....... всеки ги знае ДАНС, манс и пр...въпросът е че те и съдът са слуги на червената ***"Какви доказателства бе, като знаеш каквото знае данс, манс - дай ги доказателствата поне на вестниците. Ето с Цоцко как цивилизовано стана.Ама няма такива глупости - само плюене на платени седерастки и гейберастки пачаври по форумите са ви доказателствата!

149

ХИТЛЕР

преди 13 години

А МИ ТОЗИ ЩОМ СЕ ОТКАЗВА ОТ ПОКАЗАНИЯ,ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВО ТУРЕТЕ МУ ,,10,,ГОД.И ТОЙ ЩЕ СИ КАЖЕ ВСИЧКО КАК Е.

148

анонимен

преди 13 години

Ура другари ,още една победа над фашисткия капитализъм.Кога ще разберат обикновенните фарфалаци ,че този залък нее за техните усти?????