77

Val

преди 13 години

Аве, неверници такива, какво не разбрахте... всичко се вижда толкова ясно на снимката... ей го на там един извънземен пикае през люка а другия зад него му шепне на ухото.."ае.. ше се тункваме ли?"....

76

ТОНИ

преди 13 години

Чрез любовта, прошката и вярата увеличаваме щита около Земята, който ни пази от Нибиру.- Четейки разни информации, които напоследък ни заливат, дори и от екрана, човек остава с впечатление, че ние сме творение на влечугоподобните като вид жив фураж за тях, но Ти си ми казвал съвсем други неща за нас и започвам да си мисля, че всичко това не е случайно. ЯВНО целта на тези нискоенергийни, гущероподобни същества е да се създаде у нас чувство на страх, на объркване и така в тези високоенергийни времена, поради Прехода на Земята към друго, по-високо, Енергийно ниво, те остават гладни, а ние им се изплъзваме от контрола, защото СТРАХЪТ ЗА НАС ЩЕ Е МИНАЛО. Каква е Истината, Господи?- Деца Мои, чада Мои, свърши ерата на тъмнината и Мрака, на манипулациите, гнета и лъжата, защото ВИЕ се отворихте за Светлината, а ТЯ ПРОГОНВА МРАКА И НЕГОВИТЕ ДЕМОНИ И СЛУЖИТЕЛИ.

75

darky

преди 13 години

аре да идват септември,че иам изпит :Д

74

Азъ

преди 13 години

Аман от изборен туризъм!Нали приеха приципа за уседналост?

73

ало ало

преди 13 години

Може да няма извънземни, може и да има. Може и да дойдат. Но дори и да идват, има ли правителство по света, което да го съобщи официално???

72

Анонимен

преди 13 години

в конспирациите има 10% истина - всичко останало е плод на въображението и желанието за сензации, породени от скучния ви живот.

71

70

преди 13 години

Обсерватория ISON-NM является первой российской дистанционно управляемой обсерваторией в западном полушарии ЗемлиМного интересно, наистина...вярно е руска обсерватория в Ню Мексико. Интересно как американците са се навили. Сигурно са гледали всичко докато се сглобява:))

70

Анонимен

преди 13 години

"на снимки, получени от руската автоматизирана обсерватория ISON-NM (Ню Мексико, САЩ)"Абе редакторчета, преди да ми изтриете коментара... нещо не ми се струва достоверно да има РУСКА обсерватория в средата на САЩ:)))

69

Анонимен

преди 13 години

Да, като тези дето си мислят, че правят наука, като търсят извънземни. Заради ей такива глу...аци бизнесът на мошенниците процъфтява, а за истински изследвания няма пари: не са толкова зрелищни като истинската наука. Ех, хляб и зрелища!

68

ао

преди 13 години

Нибиру Ниракию,да гърми всичко тогава

67

BobbaFet

преди 13 години

И къде са сега Джедаите когато най-много ни трябват, а ?!?

66

Путин

преди 13 години

"Властите крият истината"-единственото стойностно изречение в статията. А каква именно е истината ще видиме.

65

пена

преди 13 години

Блаженни са вярващите на глупости разни - края на света - абе как не дойде края на глупоста да се свърши много простотия много нещо

64

Анонимен

преди 13 години

Да идат извънземняците, че е скучно иначе.

63

Анонимен

преди 13 години

До 68Милиционерие стреляте и на дежурствата?Според мен си уцелил 10 бълхи от шинела и новият ти ник-нейм е 10 с един удар!Храбрият шивач на милиционерски униформи.

62

Томов

преди 13 години

Имам усещането, че някои индивиди много силно желаят да се състои някакъв край на светът в тяхно време. Тази мисъл ги зарежда с енергия и някакъв налудничав, мазохистичен ентусиазъм. Ще бъдат жестоко разочаровани догодина. Все пак трябва да отчетем, че като явление съществуват.

61

До пост 64

преди 13 години

*** и *** бай ганьовец, по реакцията ти разбирам че съм уцелил десятката.

60

Анонимен

преди 13 години

Тая комета, съдейки по името е изкуствена комета и е пратена в космоса от руснаците преди 40г. и сега се връща. Комунизма се връща, помооощ!!!! Станишев май най-после ще намаже.

59

Анонимен

преди 13 години

Абе може и наистина да е разрушителна тая комета, след като е кръстена на Вл. Илич Ленин, заради тоя същия катастрофира половината свят така, че нищо чудно да е истинска заплахата.

58

хан соло

преди 13 години

Верно е!Виждат се ясно на снимката.Десет кораба от клас звезден разрушител и много десантни кораби под командването на Джаба и Дарт Вейдър.Отивам да се крия в мазето до бъчвата.Ще се телепортирам в безопасният свят на мъртво пияните.Наздраве.