22

аСо до 14

преди 13 години

а ти щастливец, как определи прединфарктното с-ние!?!?Работещите на линейка трябва да получават повече!!! Моя съкварирант, даваше за учебници по 200-300лв, а аз ги зкарвах за седмица, при това без никакъв зор и си ходих на лекции и т.н..., а той само зубкаше и го изхранваха техните и после , какво за 700лв - хаха то си е за РЕВАНЕ... аз сега ги вадя за 5 раб. дни, а хамалите на моя шеф взимат 800 лв - да се скъсаш о т смях..!?ПС: Просташка трагикомедия!!!

21

Анонимен

преди 13 години

При положение,че един *** бачкатор по строежите вади 1700 лева чисто(на колко се осигурява е друга тема),мисля че 700 лева за лекар в Спешна помощ си е чиста проба подигравка!

20

Анонимен

преди 13 години

1000 лв. месечно не стигат на лекарите - тези пари са малко даже за сестра, да не гожорим за фелдшер... - гавра!!!А тожа с парамедиците е смешно !!! Не знам , кой му говори на здравния министър, но нека да престане с вицовете и да се заеме сериозно, има изградена система с инфраструктура и хора, които да работят в нея-при това квалифицирани(парамедика никога няма да знае, колкото един фелдшер даже и грешките ще стават мн. повече), линейки има, дайте им пари и стегнете ОПЛ-тата

19

Анонимен

преди 13 години

Досега не съм чакал линейка повече от 25 минути.Никога!Използвам темата да кажа едно чисто човешко "благодаря" на хората,работещи при такива унизителни условия на труд,и въпреки това вършещи работата си перфектно!

18

Анонимен

преди 13 години

"МЗ стандарт: 20 мин за линейка. Изпълнение до 5 години"КОЙ ЩЕ ВИ ТЪРПИ 5 ГОДИНИ БЕ *** СЕЛСКИ.....

17

до 14

преди 13 години

Ако мислиш, че 2ч. е рекордно време, много се лъжеш. Системата е, като е възрастен, остава на втори план. На мой познат така за една баба чакаха 6 ч линейка. В София пак.

16

къде бе

преди 13 години

"Константинов се закани, че максималното закъснение, което ще се допуска, е 40 мин."Освен ако оплакванията не са ти счупен крак или остра диария, не виждам за какво ще ти е линейка след 40 мин + още поне 20 до болницата + още толкова докато те приемат и прегледат. Ако си с инфаркт или инсулт, след час-два ще е все тая. Да ви имам и "стандарта". Линейката в СФ, ПЛД, ВА, БС трябва да стига за 10 мин. Всичко друго е смешка. По-добре познат с кола да те откара, както и късмет да случиш на лекар

15

ДО ЦВЕТАНОВ

преди 13 години

Министър Цветанов Трябва да се поучи от колегата си Гинеколог.Да направи Три екипа в Полицията1.Ако трябва да се застреля някой човек,да не се Мъчи.2.Ако трябва да се пребие някой човек,да Мълчи.3.Ако ги викне някой Баровец,да охраняват Хотела,докато продадат дрогата.Във всичко това може да се обадят на Третия екип на Здравната Каса (за умрелите).Остава само и Найденов да направи три екипа.1.За храните2.За овците3.За будалите

14

Анонимен

преди 13 години

преди няколко дена извикана линейка през тел. 112 до ж.к. Младост-1, стигна за рекордното време от 2 ч. и 15 мин. при това за възрастен човек със симптоми на прединфарктно състояние. НЕЩАСТНИЦИИИИИИИИИ!

13

до 9

преди 13 години

аре стига бе. ми тогава да питаме колко получават и бояджийте и дърводелците и чистачките и охраната и бензинджийте и телефонните техници и компютърните специалисти и парнаджиите и незнам още кои дето маат *** из различните заведения. медицината не е свързана с помощния персонал.

12

БРАВО БОРИСОВ

преди 13 години

Най-после Прикрепиха към Лекарите и Катафалки.Погребалния Бизнес никога нама да умре,а и комисионните за Лекарите са добри.Вече няма Лекарска Помощ в БГ,има Погребални Услуги.БАШИБУЗУК.

11

до 10

преди 13 години

Перфектно си схванал за какво иде реч!!!!ХИХИ щеше да е смешно,ако не беше тъжно .Жалко за народа ни.

10

Next

преди 13 години

Т.е да чакаме линейка след 5 години и 20 мин.??

9

Анонимен

преди 13 години

Медицината не са само лекарите. Някой задава ли си въпроса колко вземат автомонтьорите и инжинерите подържащи техниката в тия линейки. Медицината е система, в която всеки заслужава достойно място и заплащане!

8

Анонимен

преди 13 години

Долу Герб и БСП

7

noname

преди 13 години

"Бюджетът на министерството в момента е 70 млн. лв"!-----------------------Може обажданията на 112 и 150 да се координират и с ... МВР. Те само за подслушване вземат 100 млн.

6

Анонимен

преди 13 години

А дано стане тая работа най-накрая. Досега и на хартия нищо нямаше. Време е вече линейките да пристигат навреме преди такситата. В момента е по-добре да извикаш такси да те откара в болницата отколкото линейка.

5

Голям Праз

преди 13 години

След 5 години линейката ще идва до 20 минути ....... а до тогава, я дойде, я не! Конграчулейшън!

4

мед

преди 13 години

17:12 - 4/May/2011Драги Гербаджии това е популизъм болницата е 51 % държавно участие а вие управлявате тази държава.Затова вместо да събирате някакви въшливи благодеяния вземете и си влезте в ролята на управници ,защото и пациентите и персонала изгинаха докато се мотаете.стига глупости сега трябва сигурни и благодаря да ви кажем !!!!!!!Нема такава държава !!!!!!!!!!!

3

gtf

преди 13 години

аз не съм чул *** да плаща каквото и да било, но за сметка на това тумби *** пълнят чакалните на спешното нагли, агресивни не рядко налитат на саморазправа ...т.е. всичките тея приказки дето ги изприказвахте са излишни, догидина *** ще са с няколко хиляди повече и ще се увеличават докато има *** да ги хранят.