7

математик

преди 13 години

НАП никога не са умеели да броят или журанлистите да пишат правилно. Я да сметнем бързичко - махаме 20% ДДС, застраховки и осигуровки, 10% ДОД, човекът е направил около 500-550000лв. бруто - т.е. 225000 евро. Това е най-богатия ни едноличен дънкоплатец? Платен данък от физическо лице в нормалните държави включва и дивиденти получени от фирмена дейност. Е, Цветелинчето да не би да ги получава като юридическо лице. Ами колко са дънците на ДОГАН от 2 милиона ? *** народ-слаба държава

6

Анонимен

преди 13 години

Бе ного плащат хората, много пари имат, а бюджета все на червено:)

5

ДОБРЕ ,АМА

преди 13 години

Това е много добре,но е ТРЕВОЖНО.Тези данъци са платени от Физически лица,не от собственици на Фирми,т.н Юридически Лица.Грозно и нечестно е Бюджета в БГ да се крепи само на Данъците от хората,в същия момент ако си Юридическо Лице ти се признава като разход и парите за дамски превръзки на Любовницата.Трябва да се приеме ЗАКОН за Равнопоставеност при Фалит на Физическо Лице и БИЗНЕСА.Не може всички ЗАКОНИ в БГ да са в услуга на Бизнеса.

4

SAW

преди 13 години

И тези пари сега ще отидат за майчински, детски и т.н. на многоуважаваното "ромско" насление!!! Плащайте си данъците, лошо няма. За какво се харчат тези пари? За пенсии на бабите и дядовците ли или...??? Не, харчат се за ненаситните роми които са си съвсем обикновенни *** !!! Същите роми които НЕ плащат нищо , а постоянно искат още и още.Същите които крадът и прибиват възрастните хора по селата.

3

НЕРЕЗА

преди 13 години

Това е капка в морето!Що не обявите на Цуци Гестапото тъща му колко е внесла от "КОНСУЛТАНСКИ" услуги на зет и!

2

калашников

преди 13 години

Сигурно е тоя с ватенката

1

мунчо

преди 13 години

Браво урааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа