13

мислещ

преди 13 години

Светльо Малинов или Румен Христов ?За Св.Малинов +За Румен Христов -

12

Анонимен

преди 13 години

До 12 от 1Да, така е, ама при нас сведенията за родословието се изчерпват с пикантерии - основно кой кого е чукал. Иначе щеше да звучи добре, че лицето еди кое си принадлежи на стар и образован род. Днес е ясно, че да си някъде в администрацията, то трябва да принадлежиш родово на хора от бюрокрацията. И партийната принадлежност няма никакво значение, тя по правило е съответстваща на актуалната за сезона.

11

До 1.

преди 13 години

Прав сте за това,че делата на отделния човек най-добре го характеризират.Но сведенията за родословието му също не са без значение - така е по цял свят.Имам кръвна връзка с Пещера и, по ирония на съдбата, роднинство ме свързва както с онези пещерци, които са достигнали най-високите държавни постове в царска България, така и с един от най-старите пещерски комунисти.Ако се опишат историите на контактите между тези хора,а също и между отдавна изселилите се оттам земляци, латиносериалите ще бледнеят.

10

Ционист

преди 13 години

Браво! На управленски места трябва да се назначават само наши хора, а оцапалите се, трябва да бъдет прикривани, измивани и уреждани на друг пост!

9

Анонимен

преди 13 години

Тези от ГЕРБ се оказаха по-големи комунисти и от комунистите.

8

дядо Мраз

преди 13 години

Цензура!

7

Касапин

преди 13 години

И какво излиза?Всички в политиката са навързани като свински черва,което отдавна се твърди!

6

До Вера,2. Не знам

преди 13 години

коя сте,госпожо. Недоумявам защо говорите така за хората от Пещера.Коренът ми е оттам,по бащина линия.За съжаление,отдавна вече няма при кого да отида в този чудесен град,всичките ми близки са в София или Пловдив,а най-възрастните от Пещера вече не са на този свят.Израснах с техните спомени за някогашната Пещера и с легендите за миналото на този град.С годините осъзнах, че някога той е бил чудесен модел за онова,което наричаме етническа толерантност.Свидни са ми детските ваканционни спомени.

5

Анонимен

преди 13 години

Да се продънят в Ада всички от ГЕРБ, от Бойко до последния им избирател! Освен това бял ден да не видят, гладни и жадни да ходят, задето докараха България до такава мизерия! Трижди проклети да са гербаджиите !!! Анатема !!!

4

Анонимен

преди 13 години

Изобщо не ми дреме вече кой къде остава! Политическите трупове в моята градация, не ме интересуват!

3

sedesar

преди 13 години

Гербери и бесепари-сите са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП. Такова ще е винаги дереджето докато управляват бивши комунисти и изчадията им.

2

Вера

преди 13 години

Да ,достатъчно голям *** е за да остане в ГЕРБ.Ама то в Пещера,кой ли не е ***?

1

Анонимен

преди 13 години

Странно ми се вижда да ме информират чий брат за чия дъщеря бил женен, а не за това, каква е трудовата биография на въпросната особа, за образованието и примерно нещо да се каже. ... България няма да има скоро свой "Пулицър".