64

ns

преди 13 години

Поредното подвеждащо заглавие. За последен път посещавам този евтин "новинарски" сайт.

63

Анонимен

преди 13 години

И в случая полицайте ли са я блуснали или просто така ви изглежда по интересна новината?!

62

есперт

преди 13 години

Накрая експертизата ще покаже, че бабичката е основен виновник за ПТП-то, защото не е оцелила момента да пресече по пешеходната пътека.

61

Баси полицията

преди 13 години

Велосипеди трябва да им дадат на тия. ...даже не велосипеди, ролкови кънки и скейтборди!

60

goh

преди 13 години

междуградски брато.... чети :)

59

Редно е .

преди 13 години

Да се намалят линиите на градския транспорт,имайки в предвид психическото състояние на населението.

58

Пън

преди 13 години

Тва за втори път се случва. Първият беше с патрулка спряла на пешеходна и връхлетяна от друг отзад. Явно когато изпълнителната власт се улеее и почне да гази наред си имат спец екип, който реагира на момента и идва да ги тресне изозаде за оправдание.

57

Хурейшу

преди 13 години

Според мен това е проблем на местната власт.Вижте,например в столицата,как хората на преклонна възраст пресичат пътното платно.Бягат като първолаци за първи час.А в по-малките и цивилизовани градове куцукат по пешеходните пътеки

56

Анонимен

преди 13 години

Хе-хе-хе, колко зле трябва да са я окъкали тоя път, че да не могат да обвинят пресичащия пред спец-автомобила, а се е наложило да изфабрикуват 'побутване отзад' :)))

55

пръдливо джудже

преди 13 години

Истината е някъде там....

54

мислещ

преди 13 години

До 71 ! Дано не ти се налага да усетиш полицейската компетентност и човещина. Ще си смениш мнението веднага! Гарантирано от ГЕРБ !

53

ХА ХА ХА

преди 13 години

Браво на шофьора на автобуса. Някой дядка е отървал боя от качулатите. Сигурно са отивали на снимки. Язък за филмовите ни звезди.

52

зрител

преди 13 години

Те нашите журналистки знаят как се правят ***, иначе никой нямаше да ги пусне в медиите. То неграмотност ли бе, да го опишеш. Преди два часа гледах жалките опити на Бенатова (уж топ-журналист в БГ) да построи правилно две изречения и да направи репортаж без да повтаря като папагал едно и също нещо на всеки 5 думи. Смях се от сърце!

51

ххххххх

преди 13 години

защо така коментирате има и наистина хора които заслужават да носят това имеПОЛИЦАИ................................

50

someone

преди 13 години

"Полицаите в никакъв случай нямат вина за инцидента, виновен е шофьорът на автобуса, който не е спазил необходимата дистанция и не е карал със съобразена скоростЕ, то оставаше и нещо друго да прочетем... Добре, че не е имало хора на НСО, че досега и в съда да са я вкарали жената... :)))))))Дано всички се оправят възможно най-бързо!

49

miro

преди 13 години

ha ha Parodiq na parodiite e tazi dargava ei.

48

...

преди 13 години

Полицаи да направят път?! Това и да го видя няма да го повярвам! У наше село карат по-бетер от *** с бегачките, а за капак - взимат участие в гонките с патрулката... Един път щях да ги натреса, защото не спряха на стоп. Айде на бас, че сега никой от куките не е виновен за сблъсъка, а?

47

Do Dnes-a

преди 13 години

Пак сте се изцепили със заглавието! Излиза, че полицаите не са направили път на пешеходеца, още малко ще ги изкарате, че и нарочно са го блъснали

46

Анонимен

преди 13 години

Цецо Багера ще управи нещата Гарантирано от Герб

45

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 13 години

доста тенденицозно заглавие , викате важно е да цъка брояча , кинти от реклама да падат , а другото - ряпа да яде . Дано се оправи жената по-скоро