11

Анонимен

преди 13 години

..апа вие с другите телефони си мислете, че никой не ви следи и живейте спокойно.. нито мобилните оператори, нито интернет провайдърите, нито HTC, нито Sony, нито Nokia.. нито MS базираните операционни системи...Абе кво да ви разправям.. който може - събира. Който не може - купува данни. Така е.

10

ups I did it again

преди 13 години

"Също грешка според Apple е фактът, че данните се събират дори тогава, когато опцията за локализиране е изключена." - хахахахах, я к`ва случайна грешкааа

9

до 7

преди 13 години

Като не ти харесва - недей да четеш. Това, че ти си сляп роб си е твой проблем.

8

goodmood

преди 13 години

Да записват к'вото си щат. Изобщо не ме интересува. Функционалността на айФона ми ме кефи и не ми пукак какви данни събират за мен. Нямам притеснения и не познавам някой, който да е пострадал в следствие събираните лични данни от технологичните компании.

7

Levi's

преди 13 години

"Също грешка според Apple е фактът, че данните се събират дори тогава, когато опцията за локализиране е изключена"Значи плащаш от 400 до 1000 паунда за да имаш нещо, което не е последна дума на техниката (понеже при ейпъл винаги се "пропуска" нещо), което има доста грешки и недомислици и се явява като подслушвателно устройство и личен GPS, за нуждите на властта.Щеше да е жалко, ако не беше тъжно. Роби.

6

Азъ

преди 13 години

Епъл мой да не може,*** бат бойко може!

5

xaxaxa

преди 13 години

няма за кога и без това им бия шамарите и много други също. Ще си ходят от пазара няма за кога да бързат

4

Nobody

преди 13 години

Причината е грешка, която открихме наскоро и ще отстраним, се казва в изявлението. "Причината е - упс, фанахъ нъ.....

3

чичо Митко

преди 13 години

Не врат, ами шия. Демек "ние не ги следим, ама знаем точно къде се намират във всеки един момент" :)))) И уж за по-добро обслужване де, ако има кой да повярва :))) Ако обаче довтаса FBi и поиска всички които са били в район, където се е случил терористичен акт, смятай че веднага са им дали данните и тежко и горко ти ако си бил някъде в района на инцидента. Ще ти скъсат трътката...А купувайте си Айфони, драги ми снобчета :)))

2

iLoser

преди 13 години

Да бе, да не събират информация, ама друг път. Всички събират информация, обаче Apple се престарават повече от останалите.

1

Дрън Дрън

преди 13 години

Ами то..... щеше да е невероятно да си признаят. Смешна работа.