196

anonimen

преди 13 години

Жалко,че не избраха от СДСНадка за президент сигурен съм,че гласували те за нея щяха с пъти да са по малко от колкото за Румен Христов.Надка е бита карта вече това и е последния платен мандат като политик хората искат нови личности с надеждата,че нещо ще се промени.На всички е ясно,които и да предложатСДС,БСП и НДСВ,няма да бъдеизбран на политическата бърхушка на тия партии българите вече не вярват трябва да бъдат изгонени и да дойдат нови личности доно поне малко мислят за България.

195

съни

преди 13 години

До 190То пък хубаво, че всички ония горе не са от едно кутило!Бояджии!Колко вода трябва да изтечеееееееее

194

пловдивчанин

преди 13 години

един голям проблем на българите (в известна степен и аз се причислявам) е, че не можем да губим. Накрая винаги искаме така да извъртим нещата, че да сме най-добри и най-умни, но всички да са се наговорили срещу нас.Смятам, че е нормално да се оттегли с достойнство и да се подготви за следващата битка. Малко биха гласували за жена, която не може да се контролира. А аз не бих гласувал и за жена, която е напуснала мъжа си.

193

нормално е

преди 13 години

Когато спре *** да те хвали ,започваш ,...сам!

192

Мнение

преди 13 години

Мисля, че Мартинчо с тази кандидатура предварително е предал СДС. Кадърен политик и коммпромисна личност беше В.Кисьов, от ДСБ Малинов и д-р Москов. Това са хора, които биха дръпнали гласове и от други партии. Като са решили Р.Христов, кой ще гласува за него? Пак ли сините ще берат гъби? Хайде стига глупости, гъби не останаха, *** отдавна ги обраха! Сетне за М.Кунева ли ще гласуваме? За това високомерно, с нищо незаслужаващо гласовете ни миньонче! Та тя е на нивото на Н.Нейнски- сух високопоставен еврочиновник, който пък най-малко го интересува България! Та тя ще бъде еврочиновника на ЕС в протекторат България!

191

Гражданин

преди 13 години

Лельо Надежда, кой каквото е заслужил! Първо, натрупахте вече 22 години в политиката, които хич не са малко за жена, наричана едно време Хубавото Наде. Сега предполагам, че чакате някоя от дъщерите да ви ощастливи с внуче. Второ, заедно с М.Кунева, та дори и преди нея сключихте договорка с Евросъюза : ние спираме 1-4 енергоблок, а те ни приемат в ЕС. От тази сделка загубихме над 11 млрд лева !!! Разбирайте се сега с Кунева/Пръмова кой е по-големият виновник за това предателство, защото друга по-мека дума за това действие няма! Ама то си е казано: За да бъдеш добър политик, трябва поне две поколения преди теб да са се занимавали с политика. Наде, вие бяхте преводач, мисля от испански, а онази фръцла, дето само на Симеон се кланяше и хич не я беше еня за България, ако не се лъжа - икономист. Съжалявам, но вие двете сте поредният пример, че от всяко дърво *** не става. Говоря за музикален инструмент.

190

анонимен

преди 13 години

нейнски ти си долна *** и имаше късмет че гласувахме за теб защото те издигнаха от сдс.*** такъв забрави ли че заради теб се разпадна най-демократичната и успешна партия.махай се стига петни синята идея.

189

и стига...

преди 13 години

....сте хранили , Тази е ясна и другите и те ............... Ами дайте да измислим някокй които да ни представлява така както го искаме и го виждаме вече ..... мисля ,че си научихме урока ....не мислите ли ??????? просто както ни харесва да го направим и така да постъпим с всичко около нас - власта е в нашите ръце не в техните - почти на всички вече ни е ясно ! беше то когато зяпахме невиждали ............!?

188

еее

преди 13 години

Надке, спри се вече, защото за нищо не ставаш! И евродепутатка стана благодарение на Костов, че те водеше по паланките като мечка, защото и той вече няма какво до предложи!

187

хаиде

преди 13 години

помислете за Веско Маринов - наистина е добър избор, освен всичките си лични качества е и приятел на власта ...... ще работят в синхрон ! И тогава ще настъпи промяната- той е положителен човек мисля

186

Анонимен

преди 13 години

Най-големият парадокс в Българската история герб знае че краят им се вижда. Единствената надежда им остана да всяват ужас сред населението с въпроси като- Има ли алтернатива за правителство? Червените ли искате да се върнат?А всеки знае че те са чисти пребоядисани и преименувани върли комунисти.

185

Анонимен

преди 13 години

Надето се взе много на сериозно, и забрави, че Костов е направи евродепутат, като обиколи Б-я с нея да е представя.

184

анонимен

преди 13 години

само сдс и дсб.курволяка нейнски да се маха че заради такива като нея се разби синята коалиция

183

Анонимен

преди 13 години

*** им дойде дюшеш да плюват и псуват Надка. Този път пребоядисани като герберасти. Все същите сте си бе, нещастници. Никого не можете да излъжете. Бивши милиционери, които се правят на демократи, но само пред малоумното мнозинство. Драйфа ми се от Кенефостан и жителите му кенефостанците с птичи мозъчета.

182

Анонимен

преди 13 години

Злобните комунисти-герберасти изпълзяха от дупките си да плюват Надка. Защото те не търпят красиви, стойностни и умни хора. Не търпят хора, които не са членували в БКП-БСП, като техните идоли Бойко Мутрата и Цецо Шестака.

181

дааа,

преди 13 години

то техните не я искат ,та ще разчита на други за подкрепа ,....стара к...а от стар бардак ,...няма шанс !

180

до 184

преди 13 години

Прочети---- 182---,точен е!

179

до 184

преди 13 години

А какви са ...ФАКТИТЕ за Надето ?

178

само питам ?

преди 13 години

Надето кога ще си сменя името отново ?Добре ,че се спаси мъжа и от нея!

177

Анонимен

преди 13 години

Като ви прочетох коментарите, Ви пожелавам още 20 години без цел и бъдеще!Защото това заслужавате! То не бяха упреци и обиди, не бяха приказки на хора откъслечно чули по нещо си и започнали да обясняват! Като приказката на *** който обяснявал, че кюфтето било много вкусно защото някакъв му разказвал как гледал с какъф кеф друг го яде! Продължавайте да разбирате от политика и да се срамувате, че сте българи, от колкото да сте прагматични като немците и чинно да си преследвате интереса!