149

130 сила

преди 13 години

"Карането в нетрезво състояние и превишена скорост НЕ оправдават продължаващото вече над 20г ПРЕСТЪПЛЕНИЕ относно т.нар. "пътища" в БГ." казва 130 сила.Лошите пътища в една община са проблем и отговорност на кмета на тази община.От тази трънка(случай) заек няма да изскочи!Отиди при кукловодите за нова задача.

148

до 143 Asen Prodanov

преди 13 години

Не по-малко виновен е човекът дал на пиян и неопитен шофьор да кара.Освен това и собственикът на колата следва да понесе наказание. Със сигурност е знаел, че синът му отива на запой и пак му е дал колата.

147

нико

преди 13 години

ТРАГЕДИЯ...Българино стига с тая злоба.Всеки прехвърля вината,всеки кълне.....не бе омраза не бе чудо......няма закони и права......това е бг....за жалост....

146

trepa4

преди 13 години

дано тоз "герой от екшън филм" да оживее и да получи справедлива присъда и да живее цял живот с мъка, както родителите на невинните жертви

145

Анонимен

преди 13 години

Мили дечица почивайте в мир и моля се на Господ да Ви даде по-добър живот и душите Ви да намерят покой, там където и да е...Амин

144

Емил

преди 13 години

За мен основната причина е агресивната чалга култура , в комбинация със подтиснатите комплекси който избиват след употреба на алкохол и плиткоумието на голям процент от народа ни.

143

КГБ/ЦРУ

преди 13 години

САМО КОМУНИЗЪМ , СТРОГ РЕЖИМ , ЯК БОЙ ПО ГЛАВАТА И КРАКАТА САМО ТАКА ТРЯБВА НА БЪЛГАРИНА - ИНЪЧЕ ВЛИЗАНЕ В ПРАВИЛНИЯ ПЪТ НЯМА !!!

142

@асан продадения-143

преди 13 години

А ДУПКАТА-ТРАП, асанчо ...дупката!?И в главата ти в т.ч....

141

Лелче

преди 13 години

КОГА ЩЕ НАПРАВЯТ ЗАКОН КОЙТО ДА ВКАРВА 3 МЕСЕЦА В ПАНДЕЛАТА ПРИ ШОФИРАНЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И 1 ГОДИНА ЗА ПОВТОРНО НАРУШЕНИЕ?!?!?!?! КОГА???

140

Asen Prodanov, Burga

преди 13 години

Единственият виновен е шофьора, който най-безотговорно е карал колата с недопустимо висока скорост в населено място и след като е употребил алкохол. Ако родителите на загиналите младежи очакват съда да ги овъзмезди, никога няма да дочакат това. Единственият възможен начин да получиш справедливост в България е саморазправата. На тяхно място, без колебание бих унищожил този убиец.

139

бай Шано

преди 13 години

чудя се аз ако при тези пътища се развиват тези скорости какво ли ще се случи след това --може би точно сегашното състояние на пътищата е причина да има само толкова катострофи и все още да има някой и друг читав младеж---

138

Анонимен

преди 13 години

виновно е правителството

137

Димитър Димитров

преди 13 години

Мисля че в случаи подобни на този в който вина за смърта на хораотв ПТП има и общината, кмета трябва солидарно да поема и част от присъдата. аДа видим дали под заплаха от затвор кметовете на общини ще позволяват подобни пътищ.

136

Веси

преди 13 години

В мегаполиса Симеоновград за да стигнеш до църквата е задължително да се качиш на кола, и понеже шофьорът е силно вярващ е бързал да не изпусне литургията. Трябва да се потърси отговорност от тези които са му дали колата, които са го видяли че се качва пил, които не са го научили че в населено място се кара с 40, които не са го научили да цени човешкия живот, които не са оправили т.нар."пътища", които позволяват това да се случва ден след ден, които пеят "бясно карай на червено"...

135

vili

преди 13 години

поредния *** взел наскоро книжка

134

bg

преди 13 години

ЕХ ГОСПОДИ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТАЗ БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ.

133

гжо

преди 13 години

Какви технически прегледи бе споменавате.Я погледнете тази дупка то и танк ще се обърне на нея,обаче *** е карал с голяма скорост и гаранция че е пил я кажете кво да ги праим пиянките по пътя.ДА ИМ ВЗЕМАТ КНИШКАТА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ НА ТАКИВА ***

132

Равносметка

преди 13 години

Жестока трагедия! Мир на праха им! Как може да се карате под такава статия, какво значение има кой е от село и кой от града? Или пък кореняк софиянец. Загинали са 6 души все пак. Трябва да си зададем въпроса защо? Няма култура на шофиране и тук от форума всички нарушаваме правилника и караме на късмет. Стана така, че спазваш ли правилника - пречиш на останалите. Направиха глобите по 2-3 мин.заплати и ефект никакъв. КАТ се превърнаха от Контрол на Автомобилния Транспорт в правене на партизански засади с камери на доходни места, като пътища с по 2-3 платна в едната посока и ограничение 50. Доста от пътищата ни приличат на лунен пейзаж (особено в населените места), автомобилите ни са тунинговани и с "много коне" и горят като танкове, но сме гъзари. Даваме 70% от приходите си за автомобили и разходите свързани с тях, а останалите "75%" даваме за скъпи смартфони и безумни GSM сметки. Има само една дума характиризираща всичко това - ПРОСТОТИЯ.Нека да се помолим за душите на загиналите и също така да се помолим да станем образовани, възпитани и културни хора с джентълменско поведение и нещата ще си дойдат сами на място.

131

Varnenec

преди 13 години

1. Да се провери кой и как му е дал книжка?2. Защо улицата е толкова разбита?3. Защо са му дали да кара пил алкохол?4. Къде са ви снимащите "ултра"-модерни камери господа от КАТ?5. Колата минала ли е технически преглед (това се знае), тогава как е минала такъв, дали наистина е имало преглед?Отг. на всички въпроси е ***: Ние сме една много болна нация! Колко още инциденти трябва да станат?? Дори думата ИНЦИДЕНТ не е правилно да се употребява вече. Българино, осъзнай се!Мир на праха им.

130

до бясна

преди 13 години

Да виновен е алкохола, да - виновна е високата скорост за трагедията. НЕ - точно на този път и да искаш не можеш да вдигнеш 100км. На какво сте бясна? Явно не сте на дупките - дупките убиват госпожо "бясна". Вина имат всички, които са минали по този път и не са надигвали глас. Вина имат и хората живеещи в Симеоновград, че мълчат и търпят всичко, което им се случва. На това трябва да сме бесни - на смъртта на тези деца и "самоубийството" на шофьора. Трябва да сме бесни на себе си!