37

До 22 от 21

преди 13 години

"кво значение има ква е майка му то и ся има много смесени бракове и детето кво се получава от едното и от другото "Пак ли да ти го напиша че:400 ГОДИНИ СЛЕД ТОВА ЕВРЕЙТЕ И ИЗМИСЛЯТ ЕВРЕЙСКИ СЪПРУГ. Измислят му и родова линия чак до Давид и Авраам. Защото влиянието на Исус става толкова голямо в тези територии че вече е не удобно и за еврейте "не еврейн" да е толкова влиятелен.

36

анти чифут

преди 13 години

до 37пиши поне кой визираш бе мишок анонимен.........Толкова ли те е страх от Явор Колев,че и ник не си измислил?След празниците ще дера кожи през прокси,че е мизерия и нема пари да черпим полит комисарето!

35

АНОНИМЕН

преди 13 години

Идва Великден за всички Християни ! На нас българите вече 20 години за изборите ни лъжат, че за нас утре ще бъде велик ден, а като дойде утре и до сега, за тях има велик ден а за останалите баламурници черен ден със все повече гладни и бедни прокудени от тази навярно прокълната от Господа страна !

34

Анонимен

преди 13 години

ти си за дома за психично болни ве........

33

анти чифут

преди 13 години

Аре бе,нема ли поне един родолюбец да тури поне един +?И оня с голите снимки и малката *** у нето ще ми се прай на националист?!Аре бре бАТАКА само на заповеди на ДС ли се кланяте нещастници ниедни с *** бръснати кратуни като тиквенския вожд/

32

анти чифут

преди 13 години

до 33Какво са ни направили?Нима си сляп?Ами направиха милиционерска дИмУкрация начело с ДС което подкрепяха безрезервно със заеми до като редуцират народа заради неква си тяхна *** геополитика!4.7 милиона облужващ персонал за хотели,молове и магистрали.Секс,нарко и алкохолен туризъм.......Според теб дали да им ръкопляскаме или изгорим на клада пред парламента?!

31

Анонимен

преди 13 години

евреите са били по малко българи и малко траки така ,че са от родата,кат брадчедите от факултето

30

Анонимен

преди 13 години

а вие по-добре си овладейте бесовете под мен, *** долни какво искате от евреите и какво са ни направили?

29

Анонимен

преди 13 години

Покланям се Пре Сина Божий

28

анти чифут

преди 13 години

Мичмана: Господ е българин тази вечер!Петела: Господ е българин! Не зная, не зная какво ще става тази вечер в Париж, уважаеми зрители. Невероятно! 50 000 души са като попарени. Редовното време изтече. Емил Костадинов с великолепен удар простреля Бернар Лама. Всичките тези думи, които казахме за шанса, за спортното щастие, се сбъднаха. Иска ми се само едно - Лесли Мотръм, иска ми се веднага да свири последния съдийски сигнал, защото вече се играе една минута повече от тези 90. Не зная вие как се чувствате в България - аз просто, просто трябва, трябва да спра. Защото иначе сърцето ми може да не издържи този велик миг на българския футбол.

27

Великденския Заек

преди 13 години

Да спориш за религия е все дно да спориш дали чашата е наполовина празна или наполовина пълна. Всеки си има свое виждане!

26

Анонимен

преди 13 години

хаха да сигурно е Аладиновия дух от Лампата хаха Светия Дух пфффффф лелеееееееееееее

25

Анонимен

преди 13 години

Иисус може да е от тез черните Българи горе в маалата знайшли колко Исусовци има ама сериозно така се казват хаха

24

Анонимен

преди 13 години

до 25 а ти си болен мозък щом вярваш в духа от Лампата хахха сиг Духа е оплодил майка му от самосебе си тва по голяма щуротия не бях чувал честно!!

23

Анонимен

преди 13 години

Иисус е българин,Мария е тракийка,а Йосиф е славянин

22

анти чифут

преди 13 години

до 24Не е и полу евреин тогава защото е била дева,а не съм чел никъде ,че светия ДУХ е ***!На *** сигурно Македонския БОГ им говори.Македонците са началото и на вселената........

21

Анонимен

преди 13 години

е той е Полу Еврейн хах не е изцяло но пак има и Еврейско

20

анти чифут

преди 13 години

до 22Има значение защото за *** се признава само този чиято майка е еврейка.Тоест само по майчина линия.

19

Анонимен

преди 13 години

кво значение има ква е майка му то и ся има много смесени бракове и детето кво се получава от едното и от другото тей че Христос до колкото знам е владеел Иврит идеално дори е бил и Еврейски учител странно от къде...........

18

До 15

преди 13 години

Ами аз доколкото знам Дева Мария не е била еврейка а е с произход от Галилеа.Според религията тя е нямала мъж. 400 години след това според еврейте тя "получава" мъж еврейн. И ето ти еврейския корен на Христос. Хаха смех.И Христос като малък е взет при еврейте да учи юдаизъм. Ама не знам може и да греша и да съм по-неосведомен от теб. Я се поинтересувай малко а после пиши. Много си компетентен по заучени неща без да си се интересувал. Galilee са пише на английски.Търси от къде е Дева Мария.