28

Бай Колю

преди 13 години

25-ти,Никой не си прави майтап с хората от Странджа! Те милите не са виновни, че управлението ни е толкова некадърно! На всички е ясно, че точно те опират пешкира заради некадърното ни управление! Хората си правят майтап обаче точно с управлението ни, и аз не виждам нищо лошо или безчувствено в това! Щом са се докарали до там управляващите ни, че да станат за посмешище, ами нормално е да им се смеем и да им се подиграваме! Още повече сега, когато уж, спорд тях, сме изпълнили всички критерии за външна шенгенска граница...пък двайсетина крави ни направиха на маймуни!

27

IvoVas

преди 13 години

Браво на Ралица за сатирата.Ако иската да се посмеете, пък и да намерите прилики с нашата действителност:chitanka.info/text/24-kloshmerlВелика книга!

26

ръП

преди 13 години

Най-добре ще е да сменим *** с интелигнетните крави! Може и да се оправим я?!! А и кравите ще рупат тревица и сенце и ще излизат по-евтино на избирателя отколкот държавните тюфлеци.

25

БАЙРЯК СЛАВЕЙ

преди 13 години

Имам няколко предложения :1 Да се влезе в преговори с кравите " нинджи" .2 Да им се предложи да охраняват границата , като постепенно изземат функциите на гранична полиция ( те така или иначе го правят от 20 години )3 Да се започнат преговори да поемат и функциите на армията , на по-късен етап и на полицията .

24

АЗ

преди 13 години

Някои си правят майтап с този проблем,но на хората от Странджанският край им се плаче!Имате ли си представа,как се възстановява животновъдството и какви загуби понасят животновъдите?

23

КРЕСЛЬО

преди 13 години

ПРЕМИЕРЪТ Е ГЛЕДАЛ ЛУДИ КРАВИ,ЗНАЕ КАК!

22

nemo

преди 13 години

Абе знае ли човек то при това оправление кое е шега кое е истина неможеш разбра.

21

БИК

преди 13 години

ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ИЗТРИХА КОМЕНТАРА ,В КОЙТО СЕ ПРЕДЛАГАШЕ СТРАНДЖАТА ДА ГО ИЗПРАТЯТ В СТРТАНДЖА,ЗАЩОТО ТОВА БИЛО В НЕГОВИЯ РЕСОР?ТОЛКОВА ЛИ Е НЕПРЕЛИЧНО ТОВА ПРЕДЛОЖИНИЕ ИЛИ ИМА ПОКРОВИТЕЛИ В БГ ДНЕС?!

20

Бай Колю

преди 13 години

Много добро! Разсмя ме! Добро начало на седмицата! Можеше да добави само, че са взели решение да се създаде парламентарна комисия по въпроса, с председател, заместник и членове ...и че финансовия министър е отделил няколко десетки милиона от резерва за финансиране на мероприятието...пък после премиерът е отрязъл лентата за откриването на ловния сезон за луди крави! :))))))))))))))

19

Тишо

преди 13 години

Естествено че е шега. Вие ако сте едни шарани с *** ще ви уловят.

18

Анонимен

преди 13 години

#14, Под заглавието има автор и подзаглавие-политическа пародия. Четете преди да чупите клавиатурата с неадекватни коментари!

17

GK

преди 13 години

Абе верно... нека някой каже, че това е някаква шега?! :(

16

Джеронимо

преди 13 години

Браво на Ралица!!!

15

до 10

преди 13 години

Ами общото е цвета на простотията им!Ха познай от три пъти какъв е?:)))

14

GOSHO

преди 13 години

НА ЛОВ ЗА ЛЕВСКАРИ

13

немо

преди 13 години

Това ако не е шега жална ми маика с такива олигоидиоти на власт.

12

Предложение

преди 13 години

Според мен щом и снайперисти не могат да се справят със свръхинтелигентните крави ... то е време да впрегнем сапьорите да минират всичко ... след това да включим целия ресурс на армията и да щурмуват полетата на интелигентните крави с танкове по суша и морския флот по вода ...БОЖЕ БОЖЕЕЕЕЕЕ!!!

11

НЛО

преди 13 години

НАГЛИТЕ КОЙТО ВИНАГИ СА НА ВЛАСТ НЕМОГАТ С ЕДНИ КРАВИ ДА СЕ СПРАВЯТ.ЗА 22 ГОДИНИ ТОЛКОВА ХОРА ОТСРЕЛЯХА НО С ШАПА ЗОР ВИДЯХА ЧЕ ЧАК СЪС СРС ДАНС И МВР СЕ ЗАНИМАХА И СНАЙПЕРИСТИ ПОВИКАХА.

10

arhar

преди 13 години

Казвал съм го преди, ще го кажа и сега - ако на Толстой му бяха платили 1 милиард или поне един милион долара, дали щеше да напише ' Война и мир ' , и то в този вариант ?Може ли човек , който постоянно се движи с пушка в ръка и обича да отстрелва животни, вкл. и защитени от изчезване видове, да говори за мир ?За мен лично е много странно някой, който обича да убива животни, защото това му било хоби, да говори за мир !? Ако това не е лицемерие, тогава какво е ?

9

fogman

преди 13 години

Само не разбрах какво общо има президента с простотията на Б.Б. и Цв.Цв.