30

Emo

преди 13 години

Сега пресата на острова защо мълчи и не плюе Ерндандес и Рууни, както разковаха Бербатов след мача със Сити? Ще види Съра купа тази година през крив макарон! Лигавят се с Нани, Парк все резерва въпреки че се вижда че е в страхотна форма, Бербатов му провали може би най-успешния сезон, остана и някой да се контузи в защита и Шалке и ко ще ги скъсат от бой до края на сезона. Вижда се ясно на терена, че има дразги и напрежение в отбора и не се играе както допреди 1-2 месеца.

29

хаха

преди 13 години

Съдбата си го върна заради подигравките срещу Бербатов.Чичерито и Руни пропуснаха аналогични положения на това на Бербатов,ама не прочетох никой да им сеп одиграва..*** и изкукуригалитре англичани,хаха

28

Анонимен

преди 13 години

Бербатов май нямал намерение да играе повече футбол ако МЮ го продаде. За него футболът явно вече е под достойнството му, както и да играе за България. А има футболисти като Барези, Малдини, Карвальо, които до 36-40 години играят на ниво и не загърбват страната си... Така му се пада на егоиста. Не че Руни и оня сомбреро са по-добри, но поне не плюха по националния си...

27

Анонимен

преди 13 години

Не че Бербатов ми е симпатичен, но сега неоснователно лансират тоя полусмешник Ернандес. Той е същия кютук, но вкара два-три гола с късмет и айдее новата звиздъ. Ако продадат Бербатов лятото и астанат само с тоя дръвчо догодина няма да са шампиони. Все пак Бербатов може да вкара гол на умрели като Нюкясъл.

26

мунчо

преди 13 години

А можеше и да паднат Манчестър Юнайтед,ама черната котка Бербатов си беше на пейката и им се размина.

25

Бате Ванчо

преди 13 години

Безобразно слаб мач! Бай Алекс вече започва да изкукуригва от старост. Защо бе, златен, изсипа на Шрек четвърт милион заплата всяка седмица? За сметка на новия договор на Митко ли? Стиснат изкуфял шотландец! Защо остави на пейката голмайстора на Висшата лига в най-добрата му форма, и ти се чудят всички, когато същия този Шрек тичаше като муха без глава? И не ни ги пробутвай тия, че Шишарко бил се много развил! Не че няма потенциал, но ако беше излязъл с него и Митко срещу Сити, сега щяхме да сме в борбата и за купата. Но аз съм работил 6 години с англичани и знам, че те са много добри и любезни, докато не разберат, че си по-кадърен от тях.

24

Анонимен

преди 13 години

Защо го плюете толкова това момче? Гледам Висшата Лига и като цяло смятам изявите на Бербатов за добри. Не съм фен на Манчестър, но гледам мачовете им, както и на още 5-6 отбора в Англия. За мен Бербатов има изключителна техника, пуска страхотни пасове и единственото, което го спира да бъде велик е този чичко Фъргюсън, който непрекъснато го мачка психически, вместо да намери правилният подход към него.

23

Български Кавал

преди 13 години

САФ наистина на моменти прави неадекватни неща-в подобни мачове Бербатов трябва да е титуляр заедно с Уейн или Чичарито-нашият е най-силен, когато има нападател до себе си и когато отборът търси голове. Така или той разгръща потенциала си, или освобождава много пространства за нападателя до себе си. Ако срещу Ман. ТсиТси беше играл с Хавиер, друго щеше да е. Срещу отбори, когато трябва да се играе на контра, е по-добре с Руни и Ернандес, понеже са мн по-бързи и като че ли им връзкари повече :)

22

go 18

преди 13 години

Qcno ni e kolko razbirash ot futbol po 2 kriteria:1) ne ti dopadala igrata na berbatov....emi nasljdavai se na sekirite na Scholes!2) gledash Juve!?!?! Kak pyk ne ti omryzna da gledash ma4ove s po 1 gol?

21

BUDKO

преди 13 години

на сър Алекс му свършва късмета,той не е вечен.във всички важни мачове обърква състава и тактиката.добре,че Бербо го нямаше като резерва,че щеше да го пусне в 78 -та минута и пак той да е виновен.Нека си играе с Чикирики и Шрек и да пуска резерва Оуен.Просто трябва да излезете в пенсия сър Алекс.Време ви е.

20

Справедлив

преди 13 години

Малко се огледайте критикарите на нашто момче.Поне не е крадец като много лъскави бизнесменчета като Баневци,Герговци,Молловци,Кюлевци,Магинчета,Маджовчета,Трактористчета Капиталчета и ред други герои на червения преход.Не всеки може да играе в М.Юн. въпреки формата.А пък камо ли да му броите парите.

19

муспи

преди 13 години

Барби на лято е свободен агент и Пирин може да си го вземе. Бил в състояние да модернизира стадиона и поеме издръжката на децата на футболистите, ако имат де, не е циция. Но за национала ще настанат още по черни дни. Той е завършил треньорски курсове и си водел записки на сър Алекс, и с нетърпение чака Матеус да избяга.

18

bultra france

преди 13 години

*** такъв, именно заради тази ''***'', ни знаят заради футбола, а не заради проститутките и ***!!!

17

Гошо

преди 13 години

Само се моля Бербатов,ако напуска Юнайтед да не отиде в Ювентус.Любим отбор ми е пък не ми се гледа точно той да бъде там.Тоест,ако отиде там няма да гледам мач на Юве,докато е там Бербатов.Не че имам нещо против човека Бербатов,просто играта на футболиста Бербатов на мен не ми е много гениална.Те Юве не,че са цъфнали и вързали,ама с Бербатов тотално ще се закопаем,така че нека избере отново парите.Те така и така Юве няма да му дават много.На това се надявам,че иначе не знам.

16

Анонимен

преди 13 години

май ще позная че му остават не повече от 40 минути игра в манчестер

15

go 15

преди 13 години

Toi - N14 - e nishto pove4e ot edin komplexar, nishto ne postignal v jivota si i nqmasht stimula, da postigne neshto. Poradi tazi pri4ina predpo4ita da zlobee sreshtu ambiciranite hora, za da izbie pone v tazi nasoka natrupanite s godini komplexi za malocennost!

14

до 14

преди 13 години

"Мършата" Бербатов играе в Ман. Юнайтед - колкото може."Мършата" Бербатов е познат в цял свят. "Мършата" Бербатов е спечелил толкова пари, колкото ти за 30 живота не би успял. "Мършата" Бербатов помага на деца. "Мършата" Бербатов е голмайстор номер 1 за всички времена на националния отбор на България. А ТИ КОЙ СИ ?

13

Анонимен

преди 13 години

Мършата Бербатов след много упориа и жестока борба и себераздаване ,най- накрая се добра да втория отбор на Юнайтед.

12

Станев

преди 13 години

не може да се играе само на Олд Трафърд... ако имаше един начин всики финали да се играят там, то тогава Юнайтед щеше да обира купите всяка година..

11

Гошо

преди 13 години

Нужно ли е да говорим повече за Бербатов.Повече от това не знам какво трябва да направят,за да разбере,че не го искат в отбора.Да си оставиш голмайстора извън групата,последните мачове от шампионата,при положение,че нищо му нямаше.САФ каза,че не се чувствал добре?????????Как да му повярват хората.Няма смисъл.Сега топката е при "големия" Бербатов.Ако има достойнство сам си тръгва.След като е голмайстор на Висшата лига няма да е проблем да отиде ту в Барса,в Реал,Милан.Все пак е "гениален"