6

Анонимен

преди 13 години

Дянков е светлинни години по-напред от Трайков и това се вижда от всяка гледна точка и всеки информиран човек.

5

Tina

преди 13 години

135 години от избухването на Априлското въстание.Спомнете си, ако сте забравили.

4

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Истината е, че ЕС няма да позволи да на територията на съюза да има централи строени преди 80-те годни на минали век......какво да говорим за централа с техника от 60-те години и строена 70-те години на ХХ-ти векПросто настоящето и бъдещето са на АЕЦ Белене......за Козлодуй..., Козлодуй остава в миналото скоро!!!Или някой може да си представи че Французи и Германци ще позволят на Бай ***, да си човърка реакторчета на половин век и да си произвежда ток...ХАЙДЕ ДА СМЕ МАЛКО ПО-СЕРИОЗНИ!

3

Nobody

преди 13 години

Трайче, твоята позиция е ясна, както и тая на другаря Костов - преди 2015 не следва да има Белене, защото американчетата с Мариците до тогава са сключили договор. В случай, че 2015 няма Белене, при предстоящото спиране на Козлодуй, те могат да го преподпишат на каквато цена поискат. Ясно е и комисионните при кой ще отидат. Тъй че айде да не се правим на толкова национално загрижени.

2

тт

преди 13 години

А тези момченца Трайков и Дянков, да си седнат на четирибуквието и да спрат да се изказват неподготвени пред медиите. Как не виждат колко за смях стават?Борисов не може да смята и мисли, че между средата на март и 1 юни има 3 месеца да се прави оценка на проекта, подписват някакви дати за финализиране на преговори, без да знаят колко време им трябва ..."За" Белене съм и може би "за" сегашната политика на правителството, но се държат като първолаци.

1

Анонимен

преди 13 години

Как корпорация като Росатом няма да е една от най-скъпите в света като тя може да манипулира цели държави?! Всичко е бизнес и дано ние обикновените хора не го лапаме заради нечия комисионна