127

do 121

преди 13 години

Ама и антифриза е до време. Както се вижда - броят расте. Хората трябва да се крият да не ги хванат и да внимават да не отровят човек, а песа дори може и да не погледне кремвирша, защото вече е заситен от сума ти пилешки кокали и дори цели меса, дадени му от *** ***.Антифриза ще реши проблема между 4 улици за 2 седмици.Без държавна политика нищо няма да стане - Трябва силен кмет!!!

126

ринго

преди 13 години

доста са охранени ...заможни хора мазен *** охранени песове .Аксиния да си вземе кучетата у дома стига е хленчила хората живеят по зле от кучетата.

125

КАКА

преди 13 години

Хранещите псетата са истинските *** в обществото

124

Анонимен

преди 13 години

Всичко се връща,вие сте кухи *** и не можете да го разберете,като отнемате живот,всичко се връща....на какъв език да ви го напиша????

123

до 101 мая

преди 13 години

Фандъка участва в далаверата и пази псетата с клепнали уши като нея самата

122

ДО 116-гери

преди 13 години

ама има ХОРА, които НЕ ИСКАТ пред техния блок да има каквото и да е куче, както е в Германия например. Нека кучкарите си направят кооперация в Манастирски ливади и там да си замъкнат всички *** и да си им строят къщички.

121

до номер 54

преди 13 години

до номер 54,който чакал зад ъгъла да строши главите на хранещите бездомните животни.Та,заповядай,господине,такива като теб пък аз обичам много да ги лекувам,мислиш се за нещо повече и господар на улицата ли?Скапаняци и комплексари,изповядващи само насилие,така възпитавате и децата си.Затова сме ***,а не народ.Номер 54,нали чупиш глави,къде си???Пернишки ***!

120

Дерат Антифризов

преди 13 години

В квартала няма кучешки проблем, понеже има антифриз.

119

до Гери

преди 13 години

От животно не ме е страх!Никога не ми се е случвало някое да е агресивно към мен. Не ме пристеснява нито едно живо същество. Само от *** малко ме е гнус.Това не е запазване на нищо , освен на *** по кучетата. Имаш ли идея ,че куче пред блока освен другото трябва и да е кастрирано. Че то ще лае нощем и няма да спят хората. Че ако се разболее ,лекарствата и прегледите струват сума пари. Хората не могат да съберат за належащ ремонт , ти за куче искаш да събираш пари..

118

ГЕРИ

преди 13 години

Явно на някои хора им харесва гледката на размазани кучета по пътищата .Предложението ми има за цел запазване на живота и на хората и на кучетата. А пък ти 119-ти утре по тъмно се пази някоя добронамерена глутница да не те подгони!

117

до Гери

преди 13 години

Ти си болна мойто момиче, върви се прегледай!Така ли според теб трябва да се гледа куче? То е същество което иска внимание и живее в строго определена йерархия в глутницата. Не правиш услуга нито на животното ,нито на хората в блока.

116

Анонимен

преди 13 години

Вървя днес по улицата и дочувам разговор на две съседки:- Марее я твойто куче лае от балкона.- Лае я. Пощурял е и само навън иска. По цяла нощ снове насам натам и не спи.- Е те така са мъжките кучета ,Маро. ...Песа беше поне 50 кила, некастриран. А въпросната Мара го пускала сам по улиците ,че не я държат краката да го разхожда и той да я влачи след себе си. Децата и го тръснали..Думата ми е за обикновенните хора. Това куче е за кастрация или приспиване ,но вместо това само се разхожда..

115

ГЕРИ

преди 13 години

Имам предложение как да се справим с бездомните кучета .Пред всеки блок има достатъчно място което не се ползва ,има и достатъчно хора които обичат животните. Ако жителите на блока се организират и направят къщичка биха могли да осиновят едно куче и да се грижат както трябва. Вързано, обезпаразитено и с паспорт, то ще е на безопасно място и няма да напада никого .Блокове много, ако имат желание хората във всички градове могат да се погрижат за бездомните кучета със съдействието на държавата.

114

A 7

преди 13 години

Ако кучетата в София са 9296, аз сигурно съм римският папа. Сложете една нула накрая за да е по-достоверна бройката. Минимум 100000 кучета (бездомни) има в София.

113

мръсни кучкари

преди 13 години

Какво може да очакваме от тези кучкари,ще ми говорят за правата на животните,за грижа за животните,а кое е по-важно живота на човека или този на тези кучета.Кучкарите си вземат парите и неим пука за тези кучета.

112

КУЧКЕРИЯ

преди 13 години

ДАМО И ГОСПОДА ЕВРОПЕЙЦИ. ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ КАТО ГРАЖДАНИ НА КУЧКЕРИЯ. НАРОД КОЙТО МНОГО ОБИЧА КУЧЕТАТА,ТЕ СА МУ ЛЮБИМО ЖИВОТНО. Я за фандъкова какв ода кажем. *** е турана там и нито разбира нито знае нито изобщо е в час. В софия да се придвижваш по тротоарите ,все едно си след бомбардировки ,след втората световна война. И кучета ,много много глутници.

111

Няма криза в Българи

преди 13 години

Криза имало! Вятър, не е вярно кучетата и кучезащитниците се множат като въшки. И живеят много добре, уверявам ви. Защото те могат да се справят с проблемите си както и бандитите, проститутките, министрите, депутатите, прокурорите и съдиите, фолкпевиците и цялата подобна ***.

110

Европеец в България

преди 13 години

Изродска история. Браво.Тричайте кучета. Така е по европейско. Варвари в Европа. това заслужават българите. Боко да ги управлява, Кунева да им мяче, и три пъти на ден само БСП. др.Пирински да им говори, като робот и бавно постепенно да подивяват,озлобяват и опростачват до пълно малоумие и тотална тъпота. Всеки Българин да осиновявя по 5 кучета и те да са му деца. *** просташката *** държава.Бавно и полека ще ни превърнат в робите на Европа. Циганоиди които обичат повече кучетатата.

109

Анонимен

преди 13 години

Къде си Бояджийска ????????За пореден път предаде Фандъкова !!!!

108

me

преди 13 години

За последните години екоравновесие изгълта милиони, а пробема може да се реши само с 9000 куршума!!!!!