72

Бесепар-Натовец

преди 13 години

Костов ?!?

71

Анонимен

преди 13 години

meto76.blog.bg/politika/2011/04/17/strahuvat-li-se-boiko-borisov-rumiana-jeleva-i-dimityr-nikol.731193

70

акином

преди 13 години

до 64Кога ще се спрете да плескате като папагали за санкции?Насилието винаги ражда насилие.Кой мислиш ще ги плати работодателя или барабите му?Санкционирания най много да си го премести в другия крачол ,а барабите ще лапат бахура!

69

До авторката

преди 13 години

Престанете да слагате запетаи, където не трябва. В случая какво е граматичното обяснение за запетаята тук: "Нищо в България не е, каквото изглежда или трябва да бъде"?? По-неграмотно ми се струва да има нацъкани тук и там запетайки за украса, отколкото да няма никакви.

68

До Моника

преди 13 години

Ти колко време си живяла в европа?-Аз 10 годиниАз съм бил в *** Южна европа-и там глобите са големи ама *** си е ***-праи измами със застраховки,връща километражите на колите които продава и ги излъсква да земе повече кинта.Мръсничко е там,и в големите и в малките градове,като оствавим паметниците на културатаТа грам не ми говори глупости Кара Мйа :) - всичко е до чип и възпитание!!Софта е друг в тези страни-ако ме разбираш

67

Стига глупости

преди 13 години

Днес.БГ може да се каже, че с този материал докосвате върха на глупостите който преставяте в сайта.

66

с.

преди 13 години

Бантустана е една голяма *** и спасението е на Тернинал 1 и 2!Който иска политиците дая му разиграват комедии и простотии за да му отвличат вниманието от наистина важните неща докато го тъпчат и мачкат-би май гест!"Държава", в която хората живеят като кучета!Айде нема нужда!

65

j

преди 13 години

Вярна статия. А са совите примери бол. Дяков казал подписвай, Трайков недей, суверинитета нарушен/един чиновник с един подпис, смях/. После прегръдки изясяняване и чиновника аут, виновен . Заьо защо си с шапка бой , без шапка бой.Кремиковци продаден 3 -4 го продаеваме, когато все пак го купиха защо кой , и др. Ами който има пари той и пак недомлъвки и пак ох ах. Каквито горе такива и долу. За всичко е така. Избрахме пожарникаря а сега лош, ами кога е бил добър .

64

Моника

преди 13 години

Много е прав 61. Разберете в Европа не са по-съвестни граждани от нас, просто там санкциите са много големи и реални, а за съжаление в България са само на книга в нормативните актове.

63

Бай Танас

преди 13 години

до 61Не не правят така защото са ги възпитали така!!!А са ги възпитали така защото така е прието!А така е прието защото не са балканци а дисциплинирани,макар и както правилно забеляза ги озъптяват със солени глоби,тия които решат да кръшнат!!!Ти разбираш ли,че той не може дори и да си помисли че може да си регне ко,лата в Германия и да плаща по малко данъци-на него тая мисъл не му идва изобщо-обясних ли се или пак да поясняТука политиците са буклуци-че Ние и децата от кой да взимаме пример

62

mind twist

преди 13 години

Към автора: "пък Търговският регистър хлопва кепенците си за свободно ползване от догодина" - Търговския регистър ще може да се ползва свободно, но само ако имаш електронен подпис. Сиреш да се знае кой какви лични данни разглежда. Нима подкрепате безразборното разглеждане на лични данни?

61

Продължение от 59

преди 13 години

Както сам се досещаш - в Копенхаген не правят така, защото глобата е % от доходите, а при редицив сдтава страшно. Затова и датчаните в Копенхаген папкат и слушкат и като направят беля, рядко повтарят. Щото може и да не са ходили на Лениски съботник, но са им бъркали в джоба здраво и безкомпромистно.Тук обаче, в държавата на двойния стандарт за правоимащите и "илектората", може да те вкарат в затвора за бъркане в носа или да ти издърпат публично ушите "наужким" за откраднати милиони. Законово!

60

бойкоТ

преди 13 години

Хмм, по минусите на поста разбирам че Имената и ЕГН-тата трябва да са публично достъпна информация, ами да направим един общо-държавен ригистър на всички хора в БГ с имена, адреси и егн-та, предполагам ще подкрепите и това :) Интересно защо ли в световните такива регистри не може да се намери примерно SSN за собствениците на фирми... май пак стандарта е двоен, или пак ние нещо не сме доразбрали?

59

Баце

преди 13 години

Бай Танасе, като спомена Копенхаген и неговите жители ме върна 4-ри години назад, когато работих с един датчанин по проект за водите. Беше отседнал в Сентрал парк хотел на Витоша, срещу НДК-то. Всеки път, когато служебната кола се опитваше да ни остави на паркинга пред хотела, неволно ставахме участници в поредния нашенски тарикатлък на тема безотговорно спиране и паркиране. Няколко пъти коментирахме дали така е и в Копенхаген и какво ще им се случи на водачите позволяващи си тези волности...

58

Бай Танас

преди 13 години

За нас е нормално да укриваме данъци,да не си плащаме застраховката,да хвърляме *** си на улицата и все така в този ред на мисли.....а колко още неща има които са криви у нас-Аз самият съм част от това за съжаление.То е начин на мислене,който много трудно ще се изкорени!Тея дни БТВ НИ "показаха" че не търябва да чакаме чистота заради данъцитеПитам Аз-колко пъти жителите на Копенхаген Ги изкарват на такива Ленински съботници - прогнила държава и граждани,това е истината-всички Сме виновни

57

Бай Танас

преди 13 години

Много е малък % на такива хубави статий!Или както каза колега по долу-Една сова,пролет не правиНо ако 60% от инфото по медийте е такова-какво ще станеЛошото е че развалените неща са толкова загнездени в съзнанието ни че Няма оправия!!!Кога от лошо възпитание,кога от тарикатлък,кога от безхаберие и егоизъм! Имам чувството че само живот в чужбина може да изкорени тези изкривени разбирания за нещата от живота-плод нна гадното ни ежедневие !И на тях ще им е трудно,ще трябват години

56

Инкогнито

преди 13 години

До 52: Не, това е според "приложение към план Ран-Ът", "секретна част към план Ран-Ът", "специална поверителна част към план Ран-Ът" и прочие наименования на една имагинерна част от тоя план, която част измислиха комуноидите преди 20 години, за да плашат малограмотното население, което мисли, че щом нещо е написано на червен флаер, значи е вярно. И което просто население 20 години не разбра, че го манипулират нагло, но и много професионално, другарите от ДС.Пораснете, моля ви се.

55

sanata

преди 13 години

Браво чудесно е написано ,но какво от това !!!

54

darcas

преди 13 години

извинявам се за неволните правописни грешки

53

darcas

преди 13 години

По принцип има нещо такова като фирмена тайна. Според мен само годишната данъчна декларация, седалището на фирмата и именаат на ъдружниците трябва да е официално достъпната информация за една фирма. Всичко останало е нарушение на фирмената тайна.