228

до 230

преди 13 години

Напълно съм съгласен с теб! В момента се случват неща които трябваше да се случат още преди 15-20 години.

227

до 233

преди 13 години

Да прав си.Тези Гербери са готови на всичко и ще се коалират със ДПС на 100% което е направо тъжно

226

Джони

преди 13 години

На местните и още повече на президенските изборе голяма роля ще имат ДПС. Предполагам,че ГЕРБ искат да се коалират с тях,затова Волен е излишен. Ако съм прав - ГЕРБ ще одобрят дата за изборите,угодна за ДПС.

225

Никой

преди 13 години

Тия от РЗС са големи дупелизци. Това май са хора, които се продават за жълти стотинки. Те утре ще предадат и майка си, стига това да им носи лична изгода. Нямат място въобще в парламента такива хора, защото е гласувано за партия , а не за тези лигльовки. Но такива са законите в тази скапана държава.

224

бгтурчин

преди 13 години

Капка президент...

223

Анонимен

преди 13 години

Герб управляват добре и най-после в тази държава се случват положителни неща!Простия български народ, дето го залъгваха 20 и кусур години неможе и това да види и позволява да го залъгват с демагогии.Затова никога простите хора в тая скапана държава няма да са добре, защото чакат все някой да дойде да ги оправи (отзад)!

222

до 228

преди 13 години

Да, когато спечелят и следващите избори - от кеф!

221

Анонимен

преди 13 години

ще дойде ден и Герб да се нацепят

220

Кирил

преди 13 години

Я, че тя Капка е една глава над джуджето! :D :D :D

219

Анонимен

преди 13 години

сега ще се коалират със доган.това е сигурно.

218

2

преди 13 години

Венцислав Върбанов не беше ли от Синята коалиция!?

217

До Светлана

преди 13 години

Права си, депутатите не трябва да слугуват на партиите, а на избирателите си. В този случай обаче става въпрос за прехвърляне от губеща в печеливша (все още) партия, с цел лично облагодетелстване. Тези същите, преди РЗС са били в друга партия и единствената цел на маневрите им е личната изгода.

216

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ за нещастие имат пълно мнозинство в парламента, но за щастие вече са малцинство сред народа!

215

an

преди 13 години

NIKOI DA NE SI PRAVI ILUZII 4E TEZI KOITO SA SE PRISAEDINI LI KAM GROB, SA SE PRISAEDINILI OT DOBRI 4UVSTVA. PROSTO KADETO E GOLEMOTO PAR4E OT BANICATA, TAM E NAI DOBRE. UTRE KOGATO GROBARITE PADNAT OT VLAST, 6TE SE PRISLAM4AT KAM NQKOI DRUGI. INTERESA KLATI FESA. STARA POGOVORKA.

214

Анонимен

преди 13 години

Само да коригирам статията - петима са отцепниците от РЗС, а Венци Върбанов се отцепи от Синята коалиция. Не че има някакво значение, но да сме коректни : )

213

и сега

преди 13 години

кво ? ще се развеждат с Атака, щото им пречи на имижда ли?да им е честито - всичко е пари, приятелю

212

Анонимен

преди 13 години

Светле, ами сега какво, като се присъединят към Герб със сигурност трябва да са готови да умрат за новия си лидер. Остави другото, ами ако се осмелят да му пишат петица за свършеното май наистина може да отнесат някоя подсечка, като на земеделския министър в Япония(той тогава се отърва само с едно скъсано копче).

211

Анонимен

преди 13 години

*** се събраха,време е народа да ги изхвърли на бунището

210

Светлана

преди 13 години

Ей писачи що се правите на умрели лисици - я си кажете вие какви сте предатели - дали винаги сте били честни и почтенни.Защото е най лесно да уплюеш някой а себе си не поглеждаш.Отцепниците от РЗС - ами да умират за лидера си така ли - това ли беше Яне Янев преди 2 години ?Щом и от ДПС започнаха да се отцепват - там няма идеи - има етнос.Не трябва да умираш за партията си ако виждаш че идеите и се промят и се обръщат срещу избирателите и само в полза на една шайка хора.Браво на отцепниците.

209

Елена

преди 13 години

Тези совалки от партия в партия трябва да ги забранят със закон.