373

Ескимос

преди 13 години

До кога *** в България ще гласуват за тези червени *** като Станишев , Борисов , Костов , Кристалина , Кунева

372

dogan

преди 13 години

Dane gi6a samo gaza na borisov 4e toi sergo sie manaf4e moje i dago odari edinpak.:)))))) toi sega bodko nali ve4e nee jene mogat i dase saberat dase du6at vzaimno.

371

Анонимен

преди 13 години

Според мен Станишев диша прахта на Борисов..!

370

Но прашкоран!

преди 13 години

Кожен пирон за всички другари!

369

Анонимен

преди 13 години

I dvamata sa ot edna partia.

368

Анонимен

преди 13 години

Виждали ли сте един неспасяем алкохолик, който с чаша в ръка проповядва ....въздържателство и осъжда всеки, който е изпил дори една чаша бира. И заеква и пелтечи и се повтаря като грамофонна плоча, но....не се усеща изобщо.Тая дебелокожа и нагла *** и агент на Москва предател на БГ и представител на най-отвратната полицейско и агентурска диктатура в света САТАНиШЕФ с минетчийските устенца, който не е похванал работа поне за 1 ден и няма семейство и деца, но се е главил да бъде марионетка на ДС и КГБ и Москва и само да словоблудства и плямпа без смисъл и логика. Като един робот зомбясан. Тоя не може още да осъзнае че изборите, които минаха показаха какво мисли народа за него и БКП/БСП и че това бе НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ към продажната политика на червените мафиоти в БГ. Тоя налапал се с милиони от мафията, за да им слага чадър за престъпленията е много самоуверен и нагъл днес.ЕДИНСТВЕНОТО НАКАЗАНИЕ ЗА НЕГО И ДРУГИТЕ *** ОТ ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА Е.... ДА ИМ ВРЪЧАТ ПО ЕДНА КИРКА И ЛОПАТА И ВКАРАТ В ЕДНА ТРУДОВО-ИЗПРАВИТЕЛНА БРИГАДА /както практикуваха *** до скоро/ И ДА БАЧКАТ НА СТРОЕЖИТЕ И ПЪТИЩАТА ПО 12 ЧАСА НА ДЕН, ДОКАТО ИЗПУКАТ КАТО ВЪШКИ....

367

bg

преди 13 години

DVAMA PRIJATELI -DVAMA KRADEZA-NIE SME NA VSEKI KILOMETAR I TAKA DO KRAJA NA SVETA

366

Анонимен

преди 13 години

Мда, два комуно-мафиотски клана... кое от тях би могло да е 'по-малкото зло'? Просто такова няма - и двете са отрочета на "Партията майка-кърмилница", едните са техните отрочета, другите са техните слуги. И двете са 'възпитани' изцяло в комуно-милиционерски стил (вижда се от действията им), така че коя да е от тях не може да е алтернатива на другата.

365

Мунчо

преди 13 години

до 366 ,няма да е зле да лапнеш на Съсела играчката

364

Анонимен

преди 13 години

До 366!Много такива икономисти със самочуствие видяхме как ни докараха на тоя хал ,така,че това е следствие от тяхно предишно управление!

363

Анонимен

преди 13 години

Голяма борба за това кой да стане компрадор на България!...

362

дантес

преди 13 години

Нема измькване от този казан.Вьртим се на центрафуга ве4е 20год.

361

миро

преди 13 години

Подкрепям 366.*** ДЪРЖАВА

360

миро

преди 13 години

За смях сме пародия на живот,нищо хубаво няма нито от политиците нито от нас хората,да ни изтрият от света само мъки тука,всеки ден се измисля поредната тъпотия сътворена от някъв *** политик!!!Нищо хубаво не направиха тез *** партии с корумпирани политици!!!

359

Наско до 365

преди 13 години

Абе к'ви фондове бе човек? Само повтаряте без да имате и БЕГЛА представа за ситуацията!За това харесвате тая тиква,щото и вие сте такива и само елементарния анализ ви прави смисъл:((((((((((((((

358

Наско

преди 13 години

Съсела колкото и да са му меки китките е 100 пъти по-добър от дебелия *** Бойко! Аз съм икономист със самочувствие и ви казвам,че България не е управлявана по зле от сега! Ако този беше мин.- председател през 90-те, Виденов щеше да е далновиден политик в сравнение с него!

357

Някой си

преди 13 години

Както винаги сме принудени да изберем по-малкото зло . Вярно е че ГЕРБ не се справят много добре , но явно сте забравили как при управлението на БСП (които уж мислят за народа) ни бяха спрени всички пари по еврофондовете

356

Анонимен

преди 13 години

Значи БКП е с 49% обича си нашият народ комунизма.

355

Блонди

преди 13 години

Толкова ли се е изложил Борисов??? Толкова невъзможно много ли се е изложил Бойко? Не мога да повярвам! Не! Единия нежен книжен блондин, другия - мускулест брюнет мачо. И първия да го настигне? Ега ти мъжете в тази България. Няма значение кой. Все от една порода, независимо какво приказват и как изглеждат, а и какво приказва Бареков за тях. Впрочем- Бареков няма значение.

354

блонди

преди 13 години

ГЕРБа е ПОСЛЕДНОТО комунистическо правителство!