84

OGI

преди 13 години

Банкерите са най богатите. Те при всички правителства са галени с перце. Огромни лихви от кредити и яки такси за обслужване на клиенти .Затова хвърлят пари за какво ли не ... Хайде да ме финансират и мене де... ще ми отрежат главата за секунда ,като пиявици са

83

бг

преди 13 години

Е сега вече Локо-Мездра на Надин стана шампион...

82

Bateto

преди 13 години

Това е прекалено голяма хапка за Надин - горко му на Лъчо - познавам го,добро момче е,но с лошо обкръжение - визирам Родослав Босилков и Любо Тодоров - това не са хора,а са хиени!Надин рискуват да останат без клиенти заради тази сделка,*** рискува с Надин - това е една порочна верига,която има и слабос звено,което ще се скъса много скоро,но и това е вече друга тема на разговор!

81

онбашията

преди 13 години

това момченце кефи, абе всичко което дразни политиканстващата *** кефи, да му е честита придобивката и много още злоба да предизвика сред "честните трудови хорица" :)

80

СТГ

преди 13 години

до 64 , щом смяташ че *** е най голямата българска банка значи си или на бяло или просто си правиш майтап в форума

79

Счетоводител

преди 13 години

Докато не ми се намести и последния лев от сумата от къде го има ,за мен ще продължава да бъде работа на мафията закупуването на Кремиковци. Докато не се намесят данъчните от къде има парите ,за мен това ще е с участието на управляващите т.е. държавата.Докато я карат така и моето семейство ще замине завинаги за чужбина! Няма да допусна децата ми да слугуват ина мафията и внуците ми да изплащат заемите им!Даже ще се откажа от българско гражданство !

78

Бойковист

преди 13 години

да каже тоя 26-годишен *** на кого е подставено лице и откъде извади 31 млн. лева за да участва в търга ...Елтрейд бла-бла-бла,регистрирана преди месец ... на Сейшелите,у малкия остров,на голямата поляна пред шкембеджийницата

77

RENATA

преди 13 години

GOSPODIN ZA 1 DEN!!!

76

Анонимен

преди 13 години

Лъчко , Лъчко-о-о. Толкова ли си тапънарче ,че да не разбереш че Надин ще нарежат завода за скраб а за тебе и за внуците ти ще остане задължението да изплащаш дълговете.

75

Анонимен

преди 13 години

ще се изкефя максимално когато това което са се мъчили с кражби от залъка на народа да направят палатите стане като резиденцията на КадафиНо тея престъпници комунисти възмездието ги чака и на оня свят

74

Анонимен

преди 13 години

Макар и с закъснение и за олигарсите-поставените лица на ДС ще дойде Видов ден

73

до 77

преди 13 години

Когато настъпи момента в българия норода хване сопата и каквото бог рече и когато основателя и идеолога на ЕС реши да подкрепи бългрския нород подобно на Либия - тогава всеки ще си носи кръста а на тия от ДС и полит бюро ще е най-тежък - ще ги преследват престъпленията срещу гражданите като оковиНо скоро дерзайте ЕС САЩ имат армия и не търпат изкривена демокрация на комунисти2-3 ракети Томахоук към парламента и цял един народ ще тържествува

72

Лъчо

преди 13 години

Няма ли да си починете вече от догатки и размисли за моята особа. Да ,на 26 съм е и??? Намерих начин, спечелих търга.В този Живот /досега/ разбрах едно. Или си на правилното място и в точното време и печелиш , или след това цъкаш с език и пишеш по разните му форуми. Запомнете едно : "Един търг се печели, след това се играе"Няма *** който да се захване на такава "игра" /цитирам/, ако не си е направил сметката преди това .

71

Инженер

преди 13 години

Добре де, само аз ли в тази робска държава смятам такива новини за ненормални?!?! На 26 години - 316 милиона лева?!?! Дайте да се вдигаме и такива плазмодии да ги скъсяваме с по една глава!

70

aktsent

преди 13 години

EDNA I SASHTA SHEMA NA OGRABVANE!SAMO NAROD S ROBSKA PSIHIKA MOJE DA TARPI TOVA!

69

TheMadHatter

преди 13 години

Ако и това им се размине хващам първия самолет за Испания

68

Iwan

преди 13 години

абе ясно е че младежа е бушон в схема или за много йрупна измама или за пране на кинти ............... дано само оцелее

67

Анонимен

преди 13 години

Абе все едно кой е да го реже на скраб и да сади тревичка там.А ако иска и му дадат нека направи завод за ***,който да преработва сметта и да рециклира разделното събиране.Но най-важното е ,че работниците ще си получат заплатите.

66

BINGO

преди 13 години

UTRE OTIVAM DA SI IZTEGLYA PARITE. PIB ZAGIVA. TEGLETE SI PARITE DA NE VI DADAT PO EDIN VINKEL

65

До 69

преди 13 години

Да де същата дето ДС и поритбюро е сложиха за *** на демокрацията