83

дааа,

преди 13 години

71 --- най-добре го казва "да издигаме билбордове със съставите на съдии с най-знаковите дела",за които да има народни празници и веселия!Радост ,....

82

да бе

преди 13 години

Такива като Красьо ни управляват, и решават съдбите ни 20г.!

81

На майка ви питката

преди 13 години

Впоследствие контактувалите с Красимир Георгиев магистрати, сред които и членове на ВСС, бяха наказани или дисциплинарно уволнениКой лъжете ?? Един уволнен нямаше, имаше 2ма ги понижиха и преместиха на друга длъжност за срок от 1 година, това НЕ е наказание. Нарича се подигравка с българският народ, който ви плаща заплати да стоите по цял ден и да обслужвате лични мафиотски интереси, а обикновенния човек да мачкате! Дано от рак заболеете всички и парите да не ви стигнат !!

80

Заседател!

преди 13 години

А Ви какво очаквате , ми нали той ги е назначил!!

79

Анонимен

преди 13 години

Хихихихих ! Така е и така ще бъде! Първо се научете що е право о тогава! Правото не е да конкретизираш виновник защото имал телефонни номера записани:)) Сега имаше и уволнени в това направление и те като влезат да оспорят уволнението си и ще стане весело! Данъкоплатеца ще плати заплатки за непрпавомерно уволнение:) Добре! Така се плаща за политическо мотивирано говорене:) Един обвинява, тълпата крещи в екстаз и после тълпата плаща сметката:)))))

78

ДЪБЛИН

преди 13 години

Някой нормален и разумен човек в Корумпестан очаквал ли е друго развитие на делото? Аз ...не.

77

Анонимен

преди 13 години

Гарван гарваново око не вади!

76

Анонимен

преди 13 години

Аз пък не разбирам за какво е виновен Красьо - не са ли по-виновни кандидатите за съдии, които са плащали и тези съдии, които са манипулирали изборите? Да не говорим, че не се доказа никаква изгода за Красьо, настъпила в резултат на търговията му с влияние.С този процес съдебната система се опитва да отклони вниманието от себе си като го насочи към Красьо като основен проблем, което е смешно, ако не беше трагично.

75

MURDOC

преди 13 години

На Красьо Черния трябва вече да му викат Красьо Белия щото е изпран с най якия препарат за изпиране без накисване "La Piovra BG " след използване досието ти и ризите ти стават искрящо бели.

74

DIDO

преди 13 години

Съдебна система-трагедия.

73

заглавие

преди 13 години

Тайните масони сред магистратите + Краси Черничкия пич и независимия съд у нас.. Има го в гугъл, за любознателните.

72

VASILIS QNIS GERMAN

преди 13 години

KRASIO CHERNIQ....S CHESTNITE SINI OCHI...

71

Илиян

преди 13 години

този спи с фолк дивата Магда

70

До 51

преди 13 години

Благословията ти, чадо, в случая я насочи към прокуратурата, НЕ към съда, защото тя е прекратила производството. Чети първото изречение. Прокуратурата би трябвало да е независима власт от съда и от полицията, но под мекото ръководство на глав.про. Кокинов се е превърнала в инструмент за изпълнение на мръсни поръчки на Цвъ. Цвъ. и прочие ***. СЪДА в момента е последната преграда пред диктатурата, всяко стадо си има ***, ама в съда е 10% да кажем, а в т.нар. органи е наобратно (100-10)%.

69

Анонимен

преди 13 години

Предлагам да се издигнат билбордове на съдийските състави на всяко знаково дело. Да им се радваме...

68

боян

преди 13 години

ААААААААААХАХАХАХААААААААААААААААААААААААААААААА

67

Рижавия

преди 13 години

Красьо черния .. ха голяма грешка :) Скоро близките му ще раздават ЖИТО :)

66

Възрожденец

преди 13 години

Дойде време да запеем възрожденската песен " Вятър ечи балкан стене " !!! Такова гьонсуратство не е имало и по турско !!!!

65

666

преди 13 години

стига сте писали глупости:има си двоен стандарт във всичко в нашта мила родина и те това е!

64

Анонимен

преди 13 години

Представяш ли си?Този който казва на съдиите кой да бъде оправдан не беше осъден!Този момък нито български, нито чуждестранни съдии могат да го барнат!