46

Владко

преди 13 години

По принцип съм за ядрена енергетика в България, но по-скоро за обновление на Козлодуй и възстановяване на първите 4 блока с нови. За Белене е малко спорно. HSBC не знам да е работила по такива анализи. Но дори да даде оценка, тя не се ангажира с нищо 100% и винаги може да бяга от отговорност. Така направиха и рейтонговите агенции Moody's, Fitch и KPMG, които даваха висок рейтинг на задлъжнели институции, но не поемаха отговорност за прогнозите си. Това е в основата на глобалната финансова криза.

45

123

преди 13 години

Банката консултира:) тия глупци ще заробят и внуците ни.. мале лелее!Толкова ли нямаме капацитет .. всичките тия агенции за ядрено за не знам какво регулиране.. Тежко ни:( Много алчни, а и прости се оказват тия нашите политици..

44

Анонимен

преди 13 години

Дано като построят АЕЦ-а най-после да се отървем от проклетите ТЕЦ-ове, че в Стара Загора ни разказаха играта на белите дробове...

43

Мизиец

преди 13 години

Икономическия "възход" на северозападна България е живо даказателтво, каква "огромна печалба" се извлича от местната АЕЦ. Дай боже всеки му !!!

42

Анонимен

преди 13 години

А експертите на HSBC получиха ли си подкупите от Москва, та наште ядрени запалянковци толкова спокойно изчакват резултатите от Лондон?

41

Анонимен

преди 13 години

странджа *** такова кой ти дава глас да говориш , ***

40

***

преди 13 години

Боко, Боко ! За кого ще я строиш тази АЕЦ ? то не останаша българи бре! Само *** и турци ще има като я построиш! А Турция ще им строи на Резово. Май ти се услади комисиона на този ГьОЛ.

39

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Без да искам консултантски хонорар - мога още от сега да заявя на кремълските джуджета - вземайте си ръждивите железа и ги предлагайте на Уго или Чик Чи Рик!...

38

ehaaa

преди 13 години

до 34:По добре 2ри АЕЦ отколкото гадните ТЕЦ-ове не мислиш ли ?Нямам нищо против възраженията ти но съвсем не си прав, всяко нещо си има период на експлоатация и в скоро време на много от ТЕЦ-овете че даже и на другия АЕЦ истича и въз основа на това по добре да сме подготвени и да изнасяме междувременно отколкото да сме прецакани, не мислиш ли ?

37

Справедлив

преди 13 години

до 32. Е как какво? Консултира ли, консултира!

36

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Що ривете бе ***, Бойко още нищо не е подписал... - а щом английска фирма ще консултира руски проект мога още от сега да ви кажа резултатите...Ако Бойко искаше АЕЦ Белене щеше да наеме руска фирма за консултант...

35

Анонимен

преди 13 години

Ако подпишат за Белене се отказвам от българското си гражданство. Няма да позволя да ме превърнат в крепостен селянин на Путин

34

работещ

преди 13 години

Защо трябва да се плащат грешни пари на HSBC? Какво ще консултират? Вчера по ТВ Борисов, Трайков и Дянков признаха, че АЕЦ Белене им трябва САМО за износ на ток. Значи НЕ Е НЕОБХОДИМА за вътрешното потребление в България. А ток България и днес изнася на безценица. За ток от АЕЦ Белене пазар няма, това е ясно и без HSBC. Безопасността на АЕЦ в България не е гарантирана. НЯМАМЕ НУЖДА НИТО ОТ АЕЦ БЕЛЕНЕ, НИТО ГЕРБ ДА СИ ИЗМИВА РЪЦЕТЕ С HSBC.

33

Анонимен

преди 13 години

Крият цената,защото там са заложени комисионните на Боко и Цвъцко.Договорът със сигурност е неизгоден, а този проект е ненужен на България.АЕЦ Белене е проектиран за една силна икономика, за 16 милиона население,за силна индустрия - все неща,които изгубихме безвъзвратно.

32

Анонимен

преди 13 години

Жената на Дянков е директор в Световната банка и печели по половин милион долара годишно. Какво работи на Гоце жена му, за да си позволят мезонет в Париж за 5 милиона евро? Много ви е плоска рубладжийската пропаганда

31

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Ще пусна бюленитата си срещу Борисов и Герб за да покажа, че не обичам да ме лъжат, мамят и тъпчат и да си мълча.

30

До Горд Рубладжия

преди 13 години

Добре Братушка, так держат...

29

Анонимен

преди 13 години

до 21забрави едно ДДС 20% - 1,6 млрд

28

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

КГБ вече пътува към HSBC...

27

Анонимен

преди 13 години

До коментар 24 : Да, но това го каза вчера. Оттогава , много време изтече.