59

Анонимен

преди 13 години

Защо защитавате Кадафи??? Айде да не вадя новините от последните месеци, за да видим за какъв самовлюбен изкуфял диктатор говорим. Смешното е, че Кадафи дори не го крие. "Ама Либия е суверенна, що й се месят" - и затова дай да оставяме някакъв психопат да трепе мирни протестиращи с КАРТЕЧНИЦИ, ИЗСТРЕБИТЕЛИ И ТАНКОВЕ, АА??? Вие у ред ли сте?

58

Анонимен

преди 13 години

Абе, вие европейци ли сте? Що си ритате срещу вас, май искате в Либия да ходите...ми ходете прав ви път, там ще ви научат на демокрация.

57

Анонимен

преди 13 години

Агресията срещу Ирак я преглътнахме някак си, срещу Югославия също. Но сме свидетели всеки ден на битките в Ирак срещу "освободителите", сърбите никога няма да забравят бомбардировките. Сега пропагандата е още по-нахална, зад предлог защита на човешки права се прави нова реколонизация. Да се готви Сирия - там въоръжени улични банди се представят на жертви. Русия сама ще се предаде

56

Анонимен

преди 13 години

54 - Медицинските сестри бяха деградирали парцали, алкохолички с аморално поведение.

55

Анонимен

преди 13 години

Кадафи е жива легенда, какво да говорим.И да го убият, историята ще го оцени по достойнство след като мине този мрачен период от човешката история.Той това имаше в предвид като каза , че противниците му ще бъдат захвърлени "На бунището на историята"

54

Шоп

преди 13 години

Споко, Кадафи е пич, клекнал е да пика.

53

:)

преди 13 години

късичка ни е паметта нещо...забравихме медицинските сестри и преживяното от тях...ама няма лошо-пак ше псуваме като се случи на следващите.

52

граматика

преди 13 години

Да ви имам некадърното заглавие!!! "Клекнал", ми ако седнал?

51

До 40

преди 13 години

Здравей СМЕШНИКО!Къде видя на Кадафи скъсаните шорти?Пред огледалото си в къщи?Това са ТВОИТЕ шорти момченце!хаххахахахахаСега ще танцуват валс,под звуците на музиката наречена Моамар Кадафи!!!

50

Анонимен

преди 13 години

Кадафи клекнал! Кадафи се е съгласил да прекрати огъня ако и мирно въоръжените бунтовници прекратят огъня, а това Кадафи го предлага още от самото начало, и реформи и преговори предлагаше. Но мирно протестиращите въоражени сепаратисти отказват да прекратят огъня докато Кадафи не слезе от власт за да сложат техен човек от тяхното племе - никакви реформи не искат - просто искат техен човек да сложат на мястото на Кадафи.

49

иван

преди 13 години

нашите политици са постоянно клекнали и на нас ни трябва един кадафи но изправен

48

5656

преди 13 години

до 35браво точен коментар

47

ХИТЪР ПЕТЪР

преди 13 години

ТЕТКА МАРА е абсолютно права. Евала !!!

46

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

"Кадафи клекнал - къде ????************************************************************************върху кака Мара...

45

KypTu

преди 13 години

Samo da ne e imal seriozna zdelka za orujie s rusnacite i nakraq da se qdosa 4e togava she stane lo6o

44

Анонимен

преди 13 години

Браво Кадафи - не се давай на алчните нашествиници. Отбранявай земята си. Честните хора по света са с теб. Смачкай това грозно джудже Саркози.

43

да да даа

преди 13 години

Бе той и преди 1 месец беше паднал,ама бомбите и ракетите свършват,апък още си стои прав:)))))))))

42

Анонимен

преди 13 години

Кадафи клекнал - къде ????

41

Анонимен

преди 13 години

Тетка маро,ти на Европа ли си гражданин,или на северна азия?

40

До 35

преди 13 години

ТЕТКА МАРА, И къде видя неуспех, бе Марче ? Скъсаха му шортите на този кюнец без никакви цивилни жертви. Сега ще го махнат и ще му вземат парите и нефта. Това, ако е неуспех, искам и аз да съм НЕУСПЯЛ :) И да ти кажа, че ти и държавата ти сте член на същата тази Европа и си объркала знамената, май ! Всеки, които реве за диктатора Кадафи е предател на България !