82

камикадзе до 82

преди 13 години

какви *** те гонят бе,доколкото знам на тях им се плаща,а тук ние плащаме т.е друг е *** или изнудвач.Ти кво искаш само да козируваме и да плащаме колкото ни свирнат.аман от ***

81

vini

преди 13 години

Този *** най малко може да дава съвети и да се произнася за енергетиката на страната ни.Защото е много компетентен затова Кремиковци загина.Хората от Кремиковци трябва да го линчуват.

80

Николова

преди 13 години

Какво е това правителство, какъв е този хаос, каква е тази бутафория във всички области - министри, от които отдавна сме онемели, премиер, който се разграничава от министрите си и един-двама достойни, между които г-н Трайчо Трайков, когото въвлякоха в безпрецедентен скандал? Лош сън ли е всичко това или началото и края на БАНАНОВАТА РЕПУБЛИКА, в която ни превръщат?

79

Анонимен

преди 13 години

Станишев подписа договор с атомстрой в които беше оставена опция да се увеличава цената едностранно от изпълнителя. И сега всички от БСП са изключително възмутени от набъбналата цена сякаш не знаят че именно те оставиха тази вратичка на атомстрой да изнудва нашата бедна и фалирала държава.

78

Опълченеца

преди 13 години

Да бе баш крадеца и изменкяра - Петър шушляка, крадливия шушляк да учи тука. Но за това, че 2 години ги будалкаме е прав. Като някви *** се държат тея от Герб и позорят цяла България. Затова после на българите ни излиза лошо име. Досега почти изтрънкаха цялата АЕЦ да е безплатна за България, а сега явно искат и Русия да ни плаща за тая привилегия. Добре му го натресоха на Трайков.

77

Николай Караянев

преди 13 години

Тоя само ако знае колко е ***, но нали е *** все се навира и плещи

76

до 73

преди 13 години

Виж приятелю,по-скоро този е един стар коцкар и идеята му е била да се прави на интересен пред девойката предполагам.Нали е преподавател в университет,също така, свикнал е да се *** с младите студентки.Това е моето искрено мнение за този,виждал съм го само по тв.

75

Анонимен

преди 13 години

Руснаците се държат толкова нагло и нахално, а още не са взели парите. Като ги вземат тогава ще видите че АЕЦ Белене ще струва 100 милиарда лева.

74

Анонимен

преди 13 години

Да не говорим за мъжко поведение,защото аз не видях такова от вашия лидер Станише след провала на тройната коалиция.От него в много по-голяма степен се очакваше да прояви мъжество и коректност към българските граждани и да се оттеггли,а не да нахалства сега и да обяснява колко били обеднели хората.

73

Анонимен

преди 13 години

Какъв е този диод?

72

Анонимен

преди 13 години

РЕКЕТ - това прави атомстрой, пък кой бил смешен, кой бил хитър, всичко е прак в очите

71

Mk

преди 13 години

Не ми е ясно само този "социалист" с какви очи се изказва за Белене, след като целия този батак е само и единствено заради БСП. То бива наглост, но това на нищо не прилича.

70

sako

преди 13 години

Тоя Петър Димитров е голям тапир.Говори като бавно развиващ се. Веднъж го гледам в Практикер, взел нещо малко от градинския отдел и половин час караше едно момиче от персоналада го консултира. Двоумя се,двоумя се и накрая го остави. Уж бивш министър,уж депутат лобист,уж парламентарни комисии,комисионни, кражби и далавери, милиони в джоба, а пък такава стисня , сакън да не се прекара с пет лева смешника.И се набутал в най евтиния магазин с китайските ***.

69

Васката

преди 13 години

Пише се "ОсигУри"! Впечатляващо е, че можеш да направиш 2 грешки в една дума, при положение, че може да я провериш в речника.

68

OSTAVKA

преди 13 години

VSI4KI ISKAT TRAYKOV DA PODADE OSTAVKA ZADA NE E POVE4E IZTRIVALKA NA GERB. NO SPORED MEN BORISOV E TOZI KOYTO TRQBVA DA PODADE OSTAVKA.

67

Анонимен

преди 13 години

Димитров,ако някой трябва да си подава оставката,това си ти!Народа все още помни как с твоя подпис изчезнаха 90 милиона долара от АЕЦ Козлодуй.

66

българка

преди 13 години

Дянков следял от Америка - нали е български министър - какво прави там - живе си човечеца от пърите на данъкоплатеца, нека му е лошо и ни бута на дъното, та ТТ е правист все пак..

65

Анонимен

преди 13 години

Лично мен ме е срам, че съм българин. Станахме за смях - то не бяха "експерти" с фалшиви дипломи, кандидат европейски комисари с английски 2ро ниво, манипулациите на бюджета за пред ЕС, събирането на парите на държавните фирми в банката на премиершата и още сигурно 20 скандала, за които не искам да си губя времето да пиша. Не е виновен селянина от Банкя. Виновни сте вие ***, дето си пуснахте бюлетинките за Бойко Дюнера! За съжаление обаче сега и останалите българи му сърбаме попарата.

64

Анонимен

преди 13 години

Не го мислете Трайков! Той децата си усигури ли? Усигори ги! Внуците усигоро ли ги? Усигори ги! Усигури ли старините си? Усигори ги! Не се притеснявайте толко за него!

63

Анонимен

преди 13 години

Скроиха капан на Трайков, за да го направят смешен!МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО БОРИСОВ ДОБРЕ ГО НАХЕНДРИ.