17

Анонимен

преди 13 години

АМА КАК БЕЕЕ ГЕРБ СА НА-ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕНИ.НА ПРИКАЗКИ С НАЙ-ВЕЛИКИТЕ А НА ДЕЛА НИИИЩО.АКО ИМА ОЩЕ ХОРА КОИТО ИМ ВЯРВЯТ ТО ДА СПРАТ ДА ИМ ВЯРВАТ ГЕРБ НИКОГА НЯМА ДА НИ ОПРАВЯТ ТЕ НИ ВЪРНАХА В ПЪРВИ КЛАС

16

kokala

преди 13 години

тази помия я забъркаха БСП турци и царе а сега обвиняват ГЕРБ и как така става?Долу гадните *** заради тях сме на това положение.20 години нищо не направиха сега ревът срещу ГЕРБ _)_ .

15

Ценов

преди 13 години

Земеделец от монтанското село Стубел е изправен пред съда за злоупотреба с еврофондове. Според обвинението с фалшиви документи Тошко Въртинков се опитал да прибере от фонд Земеделие за две години 320 000 лева. Престъплението е извършено през 2007 и 2008 години, казаха от прокуратурата.Въртинков подал документи за субсидии, в които обявил, че обработва малко повече от 1 000 декара земя в землището на Стубел. Преди да бъдат отпуснати средствата обаче специалисти от фонд Земеделие получили заявка да проверят нивите. През 2007 година се оказало, че земеделецът не работи нито метър от обявените площи. През 2008 година пък експертите измерили разорани само около 200 декара.

14

ДНК

преди 13 години

Няма какво повече да се коментира ,знаете какво значи ДНК ! И не обвинявайте само политиците,всички вие също крадете ,кой от вас не отмъква системно по нещичко от завода където работи ?!

13

7

преди 13 години

И като чета коментарите по-долу разбирам че повечето българи са класни *** които четат ама НЕ РАЗБИРАТ прочетеното!Е ами честито тогава г-да ***.

12

GOSHO

преди 13 години

КАНГРАЧУЛЕЙШЪНС СЪР БОРИСОВ

11

do 1

преди 13 години

Kato izkliuchim che izobshto ne si v chas tia 14 tikvenika deto sa ti slojili pliusove da vzemat da prochetat za kakvo vsyshtnost stava duma.

10

Анонимен

преди 13 години

видяхме годините,да,ама що ни хока днес,след 3г,дали нещата не са по-зле днес?А и за тия сиггнали ги е дала Калинка,помите ли я,да не би да е лъгала тогава,или после,дали не е имало нещо фалпиво,и за благодарност гроб я повишиха,,,,

9

Анонимен

преди 13 години

Mai nakoi hora chetat tia statii kato diavola evangelieto

8

Анонимен

преди 13 години

До 1Поредното доказателство за грамотността на пишещите тук. Но нали трябва да има виновни....

7

Анонимен

преди 13 години

Че от герберите НИЩО не става не е тайна за никого НО Темата е за....... "Те дават за пример нивата на измамите в Испания и Франция, които изглеждат "ПОДОЗРИТЕЛНО НИСКИ", като се има предвид големината на страните и получаваната от тях финансова помощ."Значи другите МАМЯТ с МНОГОООООООО ама не се портят като нашите ИДИОТИМ/у другото портенето го започна Костов а Бойко като видя че "номера минава"започна чинно да докладв

6

Аз

преди 13 години

Дами и Господа, кой според вас ще гласува да се конфискуват имуществата предобити чрез измами по САПАРД или други програми? Парламента ли? Не ме разсмивайте нали те са хората който много от имотите са им от такива дейности. Затова в следващия парламент само хора който нямат фирми частен бизнес и никакво имущество това е истината вярваите ми.

5

Анонимен

преди 13 години

До #1Направи ли си труда да видиш за коя година става въпрос??? 2009-та ще те улесня!

4

Анонимен

преди 13 години

Viva Сергей Станишер. 1,Програма САПАРД приключи преди години. Но промитата ти главица май не разбира много.

3

НЛО

преди 13 години

ОСТАВКА НА ГЕРБ КАЛИНКА РОДИ И ДАНС - МВР НЕРАЗБРАХА.

2

Анонимен

преди 13 години

------Членовете на ЕП призовават ЕК, съответните агенции на ЕС и държавите членки да предприемат мерки, за да гарантират, че "средствата от ЕС не са предмет на корупция".Тези да вземат да се гръмнат Навсякъде е бардак ,но само Българите са вечно виновни .

1

OSTAVKA

преди 13 години

АЗ НЕЗНАМ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НИКОЙ КАТО ГО НЕ ХВАЛИ ЗА КАКВО НИ Е, САМО НЕГАТИВИ . ОСТАВКА ДОЛУ ГЕРБ!!!