Идеята на съществуващите (бих ги нарекъл бутикови) стандарти е меко казано недоизмислена... Стандарт е минималната допустима норма, на която трябва да отговаря всеки продукт, който се предлага на потребителя. Той трябва да е задължителен, както и в него трябва да са описани всички пълнители, които ИМАТ или НЯМАТ място в хранителен продукт от определена категория. Другото е чесане на езици...
"Опитайте го наистина, моля ви!, призова Найденов.Направо ще ме разплаче този некадърник.Хайде с този стандарт оправи храната на народа. Да му благодарим, да го пуснем да си ходи и да сложим някой професионалист на негово място, а не политически блюдолизец.
Само мрънкалници тука, дереджето ни е така, защото не ви харесва една обществена тайна. Тя е в наличието в нашата родина на много лош човешки матрял! Това да прецакаш някой тука си е нац. спорт и вдъхновението на поколението. Думата чест я няма в бълг. учебници. Без значение е броя на хромозомите, дали си пич или кифла. Путчици
След като изнасяме жито, това означава, че реколтата е била добра и има излишък, и не би следвало да се повишават цените!
Чудесно, точно тези дни се бях сетил за хляб Стара Загора. Помня как го докарваха в кварталната хлебарница с една зелена ИФА , килната настрани както всички такива. В едни решетъчни на колева високи по над два метра и наредени вътре хлябоветеи опашките също помня :D
Наистина тъпо племе е българското. Затова само фуражен хляб за от лев нагоре, сирене от радиационно сухо мляко + тебешир и тва е. Фалшиви вносни стоки, за които плащате луди пари, а качеството не е това, за което си мислите, защото са произведени за третия свят и т.н.
moderatore, в какво е лошото да научиш хората да ядат по качествен и истински хляб, поне да бяте написали по кой ми ти правила изтрихте ми мнението. истинския хляб е този направен в домашни условия само от брашно, вода, закваска и сол. спрямо обшото количество брашно пропорциите би трябвало да са така: вода 57% сол 1-1,5% мая 1-1,5% да ви е сладко
Оооооо, чудо на чудесата - преоткриваме хляба! Да преоткрием и новата му цена - 2,50лв. Лека полека ни мйинистъра ни открехна на новите качествени европейски цени за месото, млякото, а сега вече и за хляба!
Мисията "Напълни бюджет" върви с пълна сила! Някои мислят, че като вдигнат изкуствено цените и ще напълнят бюджета! Е не става! Практиката го показа с предходните стандарти! Бюджета пак е на червено първите 2 месеца с над 750 млн:)
Това че днес в България може да се яде истинско сирене,истински кашкавал и истинско кисело мляко е ЛЪЖА.Аз купувам кисело мляко Елена 2%, вакумирано краве сирене и кашкавал Роса и немско масло Мегле от Метро и горе-долу мисля,че не са менте - имат добри вкусови качества.Прясно мляко - Моето мляко от Фантастико.Всичко друго, което съм пробвала, е лошо на вкус . Добро е кравето сирене на Пършевица от Фантастико - но на цена 10.50 и няма смисъл.Споделете в Потребител.бг
Ехееее! Министър да си! Вече видяхме, че му предлагат кога истинска кайма или сирене, кога безплатна риба.Ето сега - на трапезата му пристигна и истинския топъл хляб - истински , от брашно! Ама ние като отидем в магазина, дали ще намерим същото качество?!
toq na snimkata da go bie6 s toq xlqb ama da prestoi mesec v kratunata,*** dolen,gad mrasna napalni se s pari i nqkoi blizki firmi ot obkrajenieto si,nagal do bezo4ie,abe nablijava vremeto kogato naroda 6te gi lin4uva tezi 6te gi besi po darvetata
Схемата е проста като при колбасите и млечните произведения.Първо раздаваме сертификати на всички производители почти безплатно. Те известно време горе долу спазват предписанията, цената на продукта се вдига успоредно с качеството. После производителите малко по малко започват да правят каквото си искат. Контролните органи минават, производителите им се отчитат както се договорят, цената на продукта остава висока, качеството започва да се връща към предишното. Да ви е честит и новия хляб!
Добър ден! Като гледам на герберите пак акъла им стига до гениталиите! Нищо ново!:) Мислех, че поне за Винету сая прочели, ама......:)
Опитайте, мирише хубаво!