24

бЕдНяК

преди 13 години

..."познати на полицията за кражби, грабежи и хулиганства." С това не можем да се оправим дето е ежедневие, а корупционни схеми ще разкриват и не знам к'во си. Това е една от основните причини обшеството ни да има проблеми, не че и много се напъваме да ги решим де. Днес например полицай чакаше, за да мине по пешеходна пътека зебра, защото идваше (и мина) засилен автомобил все едно му казва в сурата - к'во кът си полицай. Трагедия.

23

пак питам

преди 13 години

Били познати на полицията за кражбИ, грабежИ и хубиганствА. Е, поне от познати е пострадал, един вид. Пак питам и всички знаем отговора, като са толкова "познати" защо не са в затвора?

22

А

преди 13 години

Колко станаха случаите когато полицаи стават свидетели на масово убийство от страна на *** за това, че българин им направил забележка. Защо не помагат на общините да си приберат взиманията за ток и вода от ***? Докато гледат на *** приоритетно ние ще ги мразим.

21

До №2

преди 13 години

От кандидат съдияИскам назначение в СГС. Колко струва , бате?(и не прекалявай , моля ти се!)

20

ор

преди 13 години

От пияният и лудия бяга! Лоши тактически действия, от страна на полицията! Да ги бяха поизчакали, да се поуморят, обезсилят, па после да ги задържат. Не да се навират между шамарите и получават удари. Со кротце и со благо, немой со рого! Иначе, в калабалъка, такива неща стават - съдията го отнася и хоп в чувала!

19

???

преди 13 години

С цялото си уважение към професията. Все пак, всички професии са достойни за уважение, но всички са хора, без значение с какво си изкарва хляба. Към номер 16 и 17 има хора и хора професионалисти и професионалисти пияници и пияници побойници и побойници! Не защитавам нито една страна, нито другата, но трима въоражени, срещу един или два не въоражени някак си ми се струва неправдоподобно. Знам ли?

18

АБЕ ЗАЩООО....????

преди 13 години

За да прекрати сбиването, удареният полицай стрелял предупредително във въздуха със служебното си оръжие. А ? Трябвало е всичките да ги просне на земята .... предупредително с един изстрел в краката.За такива няма предупреждение !

17

werf

преди 13 години

Какво друго да се очаква от високопланински джентълмен,демек ***

16

нямат подготовка

преди 13 години

Наще полицаи са без образование физическа и тактическа подготовка. Те по цял ден пият кафета по кафенетата и чакат ранното си пенсиониране и сега покрай компрометиралия се техен шеф съвсем изгубиха доверие. За какъв *** тоя полицай е отишъл да го плюе в лицето? Това е нормална реакция човека да се наведе при самозащита.

15

Анонимен

преди 13 години

Ей това вече на нищо не прилича! Да, със сигурност знам, че има доста кофти полицаи, които си го търсят по всякакъв начин и които срамят професията. Но... Някакви *** да се напиват и да бият полицаи... Трябва да им се счупят ръцете, да ги смелят от бой и глоби, та следващия път да знаят как да се държат. И са били рецидивисти, те ако бият полицаите, кой знае какво изживява местното население заради тях... Направо са за храна на прасетата, ама няма кой да се заеме...

14

DO 13

преди 13 години

NE R. PEDKOV E BIL

13

John

преди 13 години

Нали преди години едни граничари стреляха по турска гемия и още ги съдят. Как да стрелят хората?

12

Анонимен

преди 13 години

Полицаят Ц.Ц. ли е бил ?

11

Ха

преди 13 години

Какво ги жалите тия куки - нали въпросните братя са познати на полицията за ред ппрестъпления.Защо не са в следствения арест, а се бият по заведенията?Значи куките са ОК с това да им вкарват глави.

10

Затвор!

преди 13 години

Дай те му на тази *** 3-4 години затвор! Да му строшат главата от главички в затвора и да видим после дали ще бие глави! ***!

9

Anon

преди 13 години

До автора на статията: последно - 'ченге', или 'полицай'? Стил 'Нощен труд' или 'Стандарт'? За стил 'Дневник' не ви стигат 3 от първите 7 години, и 4 години от висшето :(

8

очевидец

преди 13 години

...после пристигнаха и баретите, предвождани лично от министър-председателя на страната...

7

Анонимен

преди 13 години

АКО И СЕГА НЯМА НАКАЗАНИЕ , ПРОСТО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, АКО Е В АМЕРИКА ПОБОЙНИКА ЩЕСИ ЗАБРАВИ И ИМЕТО , ПРИ НАЙ МАЛКОТО РЯСКО ДВИЖЕНИЕ ХОРАТА СТРЕЛЯТ

6

Анонимен

преди 13 години

Дано после да са го сурвакали мъжката в РПУ...

5

Анонимен

преди 13 години

що е стрелял във въздуха а не в главата на *** ? Смърт за такива ***