51

към 51

преди 13 години

Мъжа има ранен пуберитет от 0 до 7 години.След седем годишна възраст до 25 е в пубeритета, след тази възраст до 50 години е в късен и след 50 годишна възраст в критическата! Те никога не порастват не можеш да разчиташ на това. :) И никога не узряват :) От скута на мама се търкулват в скута на жената:)

50

Жена

преди 13 години

"Жената си има биологичен часовник".Дааааа, а мъжът - не. :)

49

Медик

преди 13 години

Верно ли от 15 до 20 е най-доброто време? :-D

48

Анонимен

преди 13 години

А то от медицинска гледна точка най-доброто време за децата е от 15 до 20, ама как ще ги гледаш после без пари и без образование? Това да не ти е 19 век когато са ги женили на 15 и веднага са почвали да раждат и на 30 вече са били с 10 деца, обаче ако доживеят до 50 вече са ги смятали за нечувано стари.

47

към № 44

преди 13 години

Местеса 47, ти отговори на този въпрос. Приятен ден! :)

46

mestessa do 44

преди 13 години

Малко се отплеснахме от темата,но искам да ти пожелая щастие и късмет!Успех в кариерата и майчинството.Ако питаш лекарите,точно сега е време за раждане.Но разбира се,трябва да си достатъчно зряла и да имаш нагласа за това.Така ще се чувстваш по-спокойна и ще бъдеш по-пълноценна майка.

45

Анонимен

преди 13 години

Само дето сме различни хора - 43 и 44 :) А, сега разбрах - не трябва да си епилирам краката, докато седя до полата на майка ми, а да бързам да бременея :) Надявам се така да не е преиначено? :)

44

към 43, 44

преди 13 години

Първо на никого нищо не вменявам. Второ не си правя изводи, а излагам мнение. Трето 25 години са много хубава възраст за каквото и да си решила. Четвърто, явно твоите схващания от написаното по- долу е разбрано, така, както го разбираш, а не както е написано в действителност. Уморяваш ме само с неразбирането си и с преиначаването на думите ми и нищо, както си е.

43

До 37

преди 13 години

А ти как реши на каква възраст съм? Казах, че до 32 имам време, така че какво говориш? На 25 съм ми е рано за деца, защото токущо завърших магистратура и искам да постигна поне някаква минимално стабилност в живота си, а не да се чудя как да гледам дете със смешната сума, коятно отпуска държавата. Освен това да ти е хрумвало, че дете се гледа от двама? И че може би и партньорът ми още не е достатъчно зрял и отговорен, че да стане баща? Жената това, жената онова, а мъжът?

42

ДО 40/37 от 38

преди 13 години

Аз не съм се обидила на никого :) Метафората я познавам прекалено добре, разбирам я чудесно. Това, което казах е, че нещата се случват тогава, когато трябва. А да вменяваш на някого, че времето му изтича не е честно. Повярвай, жените най-добре усещат какво им тиктака. Не слагай жените под общ знаменател. И бих те цитирала "да не пречи на останалите и да прави грешни изводи за хора, които изобщо н е познава". Ти не ме познаваш :)

41

не е задължително...

преди 13 години

Тя майка и може да е готин човек. Но, бъдещата ти избраница да истински съсел. Не е задължително да прилича на майка си. В много случай, които са написани по- долу. Всеки човек си индивидуалист не може, така пряко да казвате, кой на кой прилича и какви изрази използва. Ако си излезнал от вкъщи още, при навършването си на 16 годишна възраст и си станал напълно самостоятелн човек и прочие, без да се крепиш на разни родителки изрази и приоми и навици. Това са пълни измишльотини.

40

Това не е лошо !

преди 13 години

Не намирам нищо лошо в това жена ми на 32 г. да "стане" като майка си. И без тованямам друга възможност да "общувам" с тъщата си. Няма да ми е зле. Хем жената, хем тъщата.

39

а леле.....

преди 13 години

В повечето случаи жените правят, пари и след, това всичко останало. Това са твоите разбирания за проповедите за часовника, явно метафората не ти е много ясна, но както и да е. Грубо ли? Има толкова по груби хора от мен и цинични че.... но, обвинителния ти тон, спрямо мен е доста красноречив. Всeки има право да разбира нещата, както му е удобно, но да не пречи на останалите и да прави грешни изводи от това за хора, които изобщо не познава.Ако почна да се сърдя на всеки, който ме е нагрубил....

38

до 37

преди 13 години

Чак пък толкоз.Не плашете момичето.Нека не служи на измислени стериотипи.Нека бъде вярна на себе си и да не се влияе от годините.Никакви компромиси с избора на партньор.*** са машини за правене на деца,но едва ли са пример за подражание

37

към 37

преди 13 години

Ама какви са тези проповеди за тиктакащия часовник? И интересно, от кого са направени, толкова вещо? И къде номер 35 е писала, че заради пари и кариера няма деца? да ти хрумва, 37, че то това не е концерт по желание и се случва, тогава когато времето, мястото, човека са подходящи? Доста грубо, доста - докато си епилираш краката, няма как да разбереш... а не ти ли хрумва, че човек може и да не отлага и пак да не се получават нещата?Ей, аман от анатемисти...

36

към №35

преди 13 години

Не можеш да се успокояваш.Не може вечно да си на повикване и да Чакаш.Кариерата си е кариера, парите са си пари, материалното си е материалното.А, деца кога?Трябва ти много търпение и разбиране за да отгледаш децата си колкото си по- млада.Жената си има биологичен часовник и е време да се замислиш, над това, защото той си тик- така!Седейки до майка си и всеки път да те пита, дали има нов, когато си депилираш краката, няма как да разбереш ,че Чакането не си струва, това е забава и загубено време.

35

Анонимен

преди 13 години

мен пък ме вълнува на каква възраст мъжете започват да приличат на тате

34

Анонимен

преди 13 години

А да се успокоя. До 32 имам още няколвко години. Друг е въпросът, че не съм майка, така че къде ще ги използвам тия изрази? :-)) Ама знам ли какво ще е като стана на 32, може вече и да имам дете.

33

Анонимен

преди 13 години

Крушката не пада по-далеч от корена.Какво странно има средата , в която живееш да влияе на твоя характер.Мисля обаче,че все повече младите се отдалечават от своите близки и губят своята идентичност.

32

глупости!

преди 13 години

АЗ обичам майка си ,но никога не съм се разбирала с нея. Дразнеше ме постоянното мърморене и напътствия ,затова с моята дъщеря НЕ го правя. Старая се да се дръжа точно обратното на майка ми. Освен това искам тя да стане самостоятелна личност и да не зависи от мен. Може тя с нейните деца да потъпва съвсем различно и това ще е хубаво :)