272

do 261

преди 13 години

ама ние не искаме да се сравняваме с Афганистан и Сомалия приятел!!!

271

do 271

преди 13 години

ami neznam dali ti si hodila nqkoga,no ti preporu4vam skoro da otidesh ne samo do stolica no i do njakoi 200hil grad v germania naprimer i da widish kakvo zna4i parkove zelenina i podruzka !

270

v

преди 13 години

пълни глупости! разходете се до някои европейски град и направете сравнение, София прилича на бунище за съжаление

269

dojdovna kanalizaciq

преди 13 години

Gluposti

268

Абу Арз

преди 13 години

Тук негативните коментари ги пишат хора, които не живеят в София (някои дори не идвали до сега) и такива които са в СО (София от скоро). Сиреч само хейтъри със селски манталитет. Само човек родил се и израстнал в София може да даде обективна оценка за града. Тя е, че в сравнение с 90те години София е направо "излъскана". Казвам това, защото може и да не мият улиците всеки ден но поне ги метат !Тези, на които София им е трън в очите - GO WEST (емигрирайте)!

267

rumi

преди 13 години

А от кога ли е тази снимка?

266

Анонимен

преди 13 години

Миналата година бях на гости в Англия. Първите дни бях силно впечатлена от провинцията, колко е чисто и подредено. Но след една седмица ми стана много скучно и повече не ми се стоеше там. След това ми дойдоха на гости в София англичаните и не искаха да си тръгнат. Много им хареса, явно истината е някъде по средата.

265

ландшафтаджия

преди 13 години

София не е най-зелената, а най-обраслата, щото никой не коси и поддържа - от там идва оптическата измама - на хората за пръв път трънища им бодат очите и краката, затова им "зеленее"...

264

бг

преди 13 години

Явно тези чужденци са се надрусали много яко,че км се е видяло софия чиста и зелена

263

Анонимен

преди 13 години

Не съм прочела всички коментари, така че може да вляза в противоречие или унисон с някои от тях, но мисля, че колкото и отблъскваща да ни се струва София не е така...По една статистика, за която разбрах наскоро, София е най-зелената столица в Европа (въпреки че градинките почнаха да поизчезват). Не знам колко от вас са ходили в други европейски столици, но в повечето от тях няма толкова паркове и градинки.. София може и да не е най-чистият град в Европа, но безпорно има много зелена площ

262

Анонимен

преди 13 години

Сигурно това е мнение на Стиви Уондър.

261

1

преди 13 години

София ...чиста !!!!! ужас , тя ще си изгуби облика така хахаххаа

260

ЗА София СПЕЦИАЛНО

преди 13 години

Българийо, помни Левски и Ботев за теб умряха,а софийски *** мамата ти разкатаха.България по своя път много страда,защото шопите и сложиха преграда.Българино, стани и се осъзнайна софийското робство сложи край.Нека шопите в миша дупка да наврем,българи свободни да се назовем.Автор - един родолюбец от БЪЛГАРИЯ

259

hm

преди 13 години

До 264: Ми брато щом толкова ти пречиме не идвай бе ***! Чуете някаква по-добра новина и веднага шопите....ай пали джапанките!!!

258

един от Осло

преди 13 години

Мисля ,че имаме нужда от повче такива позитивни новини , за да ни се вдигне самочувствието !!

257

Анонимен

преди 13 години

проблемът на софия са шопите

256

Mishkoff

преди 13 години

Sofiq e opredeleno poslednoto neshto s koeto nie bulgarite mojem da si napravim reklama.Sofiq trqbva da se razglejda ot turisti samo ot helikopter na visochina nai-malko 300 metra i togava naistina mogat da se priberat u doma chisti i s dobri vpechatleniq ot stolicata ni.

255

yaro

преди 13 години

за съжаление ние сме една нация от недоволни мрънкялници,които само знаят да се оплакват от живота,и не можем да оценим това което имаме....а ако се бяхте родили в Сомалия или в Афганистан,или в некоя забутана провинция на Индия,където хората буквално умират от глад,защото от дни нищо не са яли,тогава какво щеше да правите,а?така че бъдете благодарни на Господ че ви е определил да се родите тук

254

чужденец

преди 13 години

По принцип трябва да си чужденец за да оцениш зеленината на София.В големите градове в чужбина е само бетон и асфалт.Дърветата са малко, а такива разточителства като Борисовата градина или тревни площи в центъра (дори и малки), дървета край пътя (в смисъл доста дървета, а не просто редичка), паркове във всеки квартал и пр., които нагледно представят любовта на българина към зеленината, няма.Но българина не е свикнал да ги вижда, защото ги приема за даденост.Докато чужденеца е впечатлен.Има и друго - българинът не е свикнал да си прави реклама - което в очите на чужденеца е странно.Българинът страшно се подценява, и страшно надценява чужденците.А България е доста красива. Бих казал една от най-красивите страни в света.

253

:)

преди 13 години

толкоз е чисто че не знам как не са се събули да ходят по чорапи че да не изцапат