64

#63

преди 13 години

Светльо, вземи да се напиеш хубаво от водата по пода на реакторите във Фукушима, гарантирам ти че ще светиш безплатно на цялата махала и изобщо няма да плащаш, а ще ти плащат на тебе.

63

Мислещ

преди 13 години

Айде бе, защитниците на АЕЦ, такива ли ще ги дрънкате след два-три дни, радиоактивното облаче вече е стигнало Исландия! Глупости на търкалета, в момента България е най-крупния износител на ток на Балканския полуостров и то го изнася за жълти стотинки. А че цените ще скачат - със и без АЕЦ те ще си скачат, защото имаме конвергенция със ЕС, където електричеството за битово потребление не се субсидира от промишлеността.

62

Светльо

преди 13 години

Зелените екотерористи веднага почнаха да цъкат минусите... Знаете ли, аз предлагам нещо много оригинално. Нека тези, които искат перки и фотоволтаици, да им ги сложим и да си плащат скъпия зелен ток :)Язе щото съм прос искам си ТЕЦ и АЕЦ и да плащам малко

61

за #61

преди 13 години

На теб изобщо ясно ли ти е какво се е случило в Чернобил. 30 хиляди тона високо радиоактивни материали са заминали в атмосферата. 300 души са загинали от лъчева болест още през първите 10 дни.

60

Анонимен

преди 13 години

Чернобил ряпа да яде?

59

54

преди 13 години

не се излагай,бе човекняма как термично да се пробие реактора при температура 300-400 градусакорпуса е 25 см специална сплав,която издържа на 2500 градуса топенеако корпуса беше пробит,щяха да открият частици уран и плутоний.

58

Светльо

преди 13 години

Всички са много зелени, всички са много еко, всички не искат АЕЦ, ама знаете ли, че ако не се построи Белене и ще се вдигне тока три пъти до 2020 година?Тогава ще ви попитам дали сте за или против АЕЦ

57

Мартин

преди 13 години

За да може тия, дето твърдят, че АЕЦ е толкова лошо нещо, да имат моралното право да го правят, им предлагам да започнат да харчат по 25% ток по-малко, защото Козлодуй осигурява толкова от потребностите на България към момента. Така че всички за които това е "бомба, адска машина, творение на дявола", нека покажат своята готовност да живеят бе АЕЦ и да започнат да употербяват с 25% по-малко ток :)

56

от 28 до 36

преди 13 години

Ето накратко какво казва най-популярният турски новинарски сайт.1. Японският министър председател се извинява на японците и чужденците за това, което се е случило (аварията във Фукушима).2. Кмета на Токио казва, че водата на Токио став за пиене и пред камерите пие вода.Въпреки неговите уверения обаче в магазините на Токио вода не може да се намери.Турция ще проверява всички храни внос от Япония за радиация.Сингапур, Хонг конг, Австралия, САЩ и Русия забраниха вноса на плодове, зеленчуци, морски риби и мляко от Япония.Японската икономика изпитва затруднения във връзка със наложените забрани.

55

Speza

преди 13 години

До 5 години един човек няма да е останал на планетата от тая радиация помнете ми думата!Само куметата ще им броят милионите за ядрени централи

54

Анонимен

преди 13 години

ако тая авария беше станала у нас,70000 ченгета щяха да се изпокрият,нямаше да има кой да полива реактора,както консула офейка в ЯпонияБойко щеше да хване първия самолет и да го нема.Виновни щяха да са комунистите или Костов,както винаги.

53

до нормалния-куку

преди 13 години

какво прави водата от контура по пода в залата ,че я газят техниците,бе, умнико? а откъде е цезият и стронцият/за йода не говорим/ чак в токио,елементи,които трябва да са вътре в АКТИВНАТА ЗОНА,защото са продукти на ядрената реакция в горивото,какво правят в токио, защо не го кажат ясно,че активната зона има атмосферен контакт,т.е.,че е пробита термично?не заблуждавай форума,ако не разбираш. или си просто агент на атомното лоби на белене, предполагам.

52

ПРОТЕСТ 27. 03. 11 Г

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕТО Я И ИСТИНАТА КОЙТО ЩЕ ДА ВЯРВА ТОВА Е !!! ГОРКИТЕ ЯПОНЦИ НЕ СА ИСКАЛИ ДА СЕ ПОДЧИНЯТ НА ЩАТСКИТЕ ОЛИГАРСИ :/ :/

51

Анонимен

преди 13 години

МААТЕ мълчат като п.тки вече 2 недели, щото и те с в кюпа, не може да се строи АЕЦ без тяхно разрешение, а щом са разрешили значи че и те са поели отговорността за случващото се.

50

Анонимен

преди 13 години

американците сами са си виновнив първите дни на аварията можеха да помогнат,но те бяха по-заети с Либиясега ще рупат плутоний

49

Дончо

преди 13 години

***, всичко е наред, пчк ви промивчт мозъците

48

хахаха

преди 13 години

Отряд 731Правите се че не знаете какво са правили японците или сте интернет инвалиди и не можете сами да видите за какво иде реч????

47

до #42

преди 13 години

Ало нормалния, чудя се какво ти е нормално щом смяташ, че тази назадничава технология АЕЦ е бъдещето.

46

$

преди 13 години

Работата със снега беше лесна. Заповедта гласеше да се лови във въздуха. Не знам проблема с радиацията, ако почне да пада отгоре как ще се решава?

45

stefan

преди 13 години

do 42tova ne e veche spekulacya tova e istinata.