207

миротворец

преди 13 години

лейди гага, облечена в сурово месо е постмодернизъм, а декоративното прасенце е простотия така ли? за сведение и аз не обичам чалга, ама ако не я слушаше и не мислеше чалгарски половината от България, нямаше да сме на това дередже!

206

Анонимен

преди 13 години

"Прасе, плейбек и чалга..." - характеристика на БГ действителността. Но иначе претенциозната ни журналистиката охотно отразява подобни "събития" и постоянно ги тика на вниманието на аудиторията.

205

!?!?!

преди 13 години

Някой да е очаквал нещо друго ?Мисля, че направо си е задължително да е така - к*рволетини на различна цена със съмнителни гласови данни, "етно-елемент" от мазни и неграмотни ***, гелосани мутри, тук-там нЕкой депутат....Това не е никаква новина, а само регистрация на състояло се събитие ;)

204

Анонимен

преди 13 години

Край,няма начин ще се спасявам от БГ.Не съм вярвал,че мога да попадна на такава простотия!!!!!!!Музикални награди с прасета в ръка???Б*си чудото,б*си държавата ,б*си манталитета.....че то дори от индианските ритуали не е лъхало такава простотия и мазнотия ***!!!!21 век в Европа :(((((((((((((((((((((

203

Килъра

преди 13 години

Между другото като видите кои са на чело на държавата ви става ясно защо се лансират *** хомосексуалисти :(((

202

аско

преди 13 години

Мале каква интелигенция само.... ще се гръмна .Засрамете се от неграмотните си и просташки коментари пък тогава обвинявайте някой или нещо.Първо се научете да пишете на кирилица ..Много е лесно да погледнеш по български на нещата тоест да търсиш под вола теле. Целия свят се промени ,секса се продава и практикува под път и над път вие тука сте открили топлата вода хахах..

201

ivo

преди 13 години

basi , pomiata ....

200

braqn

преди 13 години

vqrno e che ne trqbva da se gordeem s tozi vid myzika . No toi v momenta e nai aktualen , a za sujalenie v BG kurvaluka prodava .Vqrno e che ima i hubavi pesni to te se broqt na ednata mi ruka a vsichki drugi se povtarqt kato melodiq zamisal i t.n no vseki sam precenq sam za sebesi kakva myzika iska da slusha :)

199

нормален

преди 13 години

Това е което не искам да бъда, там не искам да съм, тези не искам да ги познавам, това не искам да го виждам.......ИСКАМ ДА СЪМ НОРМАЛЕН- а вие

198

Анонимен

преди 13 години

освен фотографи трябват и снайперисти да ги снимат през оптиката тези музикални идоли на България. Ужас и потрес, Докога.

197

Анонимен

преди 13 години

отчаяна съм на където и да погледнеш само к**ви и *****сти положението е отчайващо

196

Анонимен

преди 13 години

От идиотията и опростачването, които личат от тези снимки... и ти се приисква да имигрираш......в АВСТРАЛИЯ.....(ако има по-далечно място, може и там)

195

Килъра

преди 13 години

Мила родна картинка-*** псевдо звезда държи се е снимал с прасе и това даже се публикува в медиите ни! Срам и позор за журналистите!

194

той

преди 13 години

погледнете *** от третата снимка-поредния ***,гнусен и грозен пред който децата ни се прекланят...наистина не сме държава ,а една *** която от ден на ден се вмирисва пове4е и става непоносима за живеене...бог да ни е на помощ,но явно и той няма да 4уе молбите ни....

193

бушмен

преди 13 години

Прасенцето е символ на *** в която се е превърнала чалгата!Наградата която трябва да получават чалгарите,трябва да се казва АКАРИ.

192

Boroka

преди 13 години

Тоя мазния *** Илиян сам чувал че е много страстен,като серял треперел

191

Boroka

преди 13 години

A Винкела по капачките

190

Анонимен

преди 13 години

Другия път на сцената да се появи някоя с миризлив пръч.

189

макс и мориц

преди 13 години

еманация на простотията

188

american boy

преди 13 години

ТРАГЕДИЯ...