250

Асанж

преди 13 години

Всички знаят че миродавно е мнението на Путин а само бавноразвиващ се може да каже че Путин не е прав.Не прави чест на глутницата да си играят на войници с Либия а като опреха до мечката по повод провокацията с Абхазия си подвиха опашките от страх.Лилипута Сарко лижеше гъгъ на Кадафи а сега му се озъбва,пълен *** както и цялата коалиция на страхливи гейове.

249

До 260

преди 13 години

Да не би преди 47-*** да не са провокирали? Нападението над Пърл Харбър не носи ли абсолютно същата предистория, както и 11 септември 2001!Нищо не се е променило в американските методи...

248

Анонимен

преди 13 години

В рамките на един и същи ден руският премиер и президент излязоха с различни позиции за събитията в Либия и участието на западните сили в тях. Най-напред Владимир Путин сравни военната операция с кръстоносен поход и заяви, че никой няма право да се меси във вътрешнополитически конфликти. Той направи изказването си пред работниците от ракетния завод във Воткинск, Удмуртия.Путин разкритикува резолюцията на Съвета за сигурност на ООН за Либия, като според агенция "Интерфакс" я нарекъл "непълноценна и накърнена". "Това ми напомня за средновековния призив за кръстоносен поход", заявил премиерът.Малко по-късно президентът Дмитрий Медведев изрази коренно противоположна позиция. "Недопустимо е да се използват изрази, които в своята същност водят до сблъсък между цивилизации", отсече той по повод сравненията с кръстоносните походи.Медведев заяви, че Русия съзнателно не наложила вето при гласуването на резолюция 1973 на Съвета за сигурност на ООН за Либия. "Русия не се възползва от правото си на вето по една причина аз не смятам, че резолюцията е неправилна. Тя отразява и нашето разбиране за това, което се случва в Либия", каза Медведев.Резолюция 1973 на Съвета за сигурност на ООН беше приета на 17 март 2011 г. по повод продължаващото насилите над цивилни граждани в Либийската арабска джамахирия.

247

галактика

преди 13 години

до 208 - Анонимен ----- Не споря - по принцип уважавам и чуждите мнения ----Така и така се включихте, защо не писахте нещо за Гърция ---- Относно *конспирацията* получавате отличен - бонуса е Честита Пролет с утрешна дата /така съм си я запомнила/

246

Анонимен

преди 13 години

Путин е пич с това си изказване доказва ,че е мъж на място и трябва по скоро да се върне в Кремъл на мястото на това мекотело Медведев.------------ Да не мислиш, че Медведев решава нещо без Путин?Медведев затова е сложен, защото е послушен, да изкара един мандат след двата путинови, за да може старшото ченге пак да се кандидатира. И умишлено е избран по-нисък дори от Путин, за да се знае кой е шефа.

245

империя

преди 13 години

Русия има интересна история. Винаги, когато са я нападали, тя се разширявала. Затова руснаците не са толкова войнолюбиви в момента- преяли са с територия, на която си имат всичко. Щатите обаче се нуждаят от енергия, затова ще продължат да си пъхат носа там където мирише на петрол и газ.

244

Анонимен

преди 13 години

Ми за какво му е на Путин да се намесва, демокрацията се самоунищожава и без него.Демократите са загубили моралната битка, дано загубят и всички останали .

243

Анонимен

преди 13 години

САЩ са провоцирали всеки един конфликт след 1947 година !!!!----------------- На български се казва "провоКирали". Поредния руснак провоКатор си май.

242

Анонимен

преди 13 години

***, беше време, когато изглеждаше страшен. След Афганистан, Ирак, Грузия и сега Либия, изглеждаш като един обикновен лаладжия.

241

Анонимен

преди 13 години

Западът много взе да си позволява.Путин е прав. Аз лично изобщо не съм убеден ,че противниците на Кадафи са мнозинство. Войните за ресурси са неизбежни и това е само началото. Нефтът който ще завземат западняците изобщо няма да ни достигне.Така ,че пак си помислете преди да се изказвате кой какъв е.

240

за демократичното

преди 13 години

250, те и чехите уж "демократично" бяха поискали помощ през 1968-*** чрез писмо от някакъв завод за помощ от "братския Варшавски договор", но после се оказа, че този завод взел, че "демократично" изчезнал от географските карти. Ама демократични работи стават по този свят!

239

ех, володя, володя

преди 13 години

Така рече Владимирчо, който гласува с "въздържал се" и пасивно одобри намесата в Либия. Според Владимирчо никой няма право да се намеси във вътрешните дела, когато държавен глава реши да избие 20 милиона от собственото си население - тази традиция трябва да се спазва. Интересно само ако някой ден над 40-те милиона мюсюлмани в Русия се надигнат и получат подкрепа от фанатици наоколо, какво ще поиска Владимирчо от света - помощ или спокойно наблюдаване от разстояние?

238

БАЙ КОЛЮ

преди 13 години

ТОЯ ЩО НЕ КАЖЕ НА КОГО СА ГО КРЪСТИЛИ

237

Въпросчо

преди 13 години

Тоз лицемер що не наложи вето?

236

с. до 250

преди 13 години

Ти наистина ако вярваш в "искрената" покана на "демократично" избраното афганистанско правителство трябва да си ***!Относно Финландия пък ще ти кажа,че не си в ред!Сталин решава,че границата е прекалено близко до Сталинград и ги натиска да цунка Карелия!Ако искаш да си поговорим за пакта Рибентроп-***!Сталин и Хитлер се договарят и когато Германия напада Полша СССР навлизат и заемат предварително договорени позиции!Русофилите четете историята като дявола евангелието да ти кажа!

235

Патриот

преди 13 години

Нека не забравяме че сащ създадоха и Алкайда,за да оправдаят геноцида си над невинните хора по света!Сащ са най-голямото зло съществувало някога спор няма!

234

с. до тъп

преди 13 години

Абе за Садам е спорно!Навремето Буш старши не посмя да го свали от власт!Тогава американците подкокоросаха иракчаните да се вдигнат срещу него и после ги изоставиха!Тогава разправата беше жестока!Да не отварям темата за кюрдите!Садам си беше *** и съвсем заслужено увисна на въжето!Пак казва,че не защитавам американците!Те са си с имперски амбиции!Руснаците са същите обаче!Факт!През последните години са по-кротки!Но не защото са миролюбци!СССР го няма и не е като преди!Нали се сещаш!?

233

До 246

преди 13 години

Русия влиза във Афганистан по покана на демократично избраното правителство, забележи ДЕМОКРАТИЧНО избрано!!! Финландия предизвиква войната със СССР а освен това говорим за 1939/1940 година !!! Европа не е окупирана от СССР а разделена на свери на влияние след приключване на Втората Световна война !!!А САЩ къде са били поканени от демократично избрано правителство ???САЩ са провоцирали всеки един конфликт след 1947 година !!!!

232

тъп

преди 13 години

246 сложени на кантар ,натежават жертвите в Ирак,които за осем години демокрация са повече отколкото Саддам е избил.Наркотиците в Афганистан са в пъти повече отколкото при талибаните.

231

с. до 245

преди 13 години

Колкото и да ви е тъжно комунистите нямаше как да останат на власт през 1989-та!Света се промени!СССР се срина и вече нямаше как руската армия да гарантира оставането на власт на марионетните режими!Чаушеску го очистиха!Берлинската стена падна!И другарите са знаели много преди тия събития,че губят!И се погрижиха да си подредят нещата!Сега пак са първа писта и управляват всичко!Факт!Ключовите политически фигури на прехода са техни креатури!До един!Както и всичките "бизнесмени"!Това ако оспориш...