111

до сократчо

преди 13 години

само ти недей да ни казваш,че си скачал срещу комунизма.

110

Анонимен

преди 13 години

Тук му е мястото да си спомним за стария виц дето питали радио ереван ще има ли трета световна война. Отговора : война няма да има ама такава борба за мир ще падне, че жив човек няма да остане

109

до жувковиста

преди 13 години

Абе стига с тая носталгия по режима на тока,радоста като заредиш гориво ,като откраднеш от даржавното предприятие или ТКЗСто , опашките за банани и кафе , рушвета за телевизор. като ви слушат децата си мислят че сме живяли в рая ама бяхме РАЯ единствени ние45 год не надигнали глас против режима затова полша чехия унгария и др са добре те не са роби бореха се и бързо спряха с носталгията по режима .много тежко живеем сега ама няма сем. без кола поне една и защо всички бягат на запад ГАДНИЯ

108

Анонимен

преди 13 години

Опасно е да имаш много нефт. Всеки иска да ти го вземе.

107

до живковиста

преди 13 години

леле как лъжеш, другарю!!!всички банкери в страната са комунисти и децата им,всички капиталисти са комунистите преди 20 години,всичките заводи и фабрики днес са лична собственост на комунистите,всичките полицаи и военни са комунисти,всичките съдии са комунисти. от какво се оплакваш, другарю??? пак сте си вие,само сте богати като тези ,които избихте през 1944 заради богатството им.но ти си от народа, от тъпата публика, която се радва,че може да мрази...щом не може да убива засега де...

106

сократ

преди 13 години

Трябваше някой да ни избие пред парламента,когато викахме долу комунизма.То-ва не беше комунизъм,а една добре подредена Икономика във всичките и отрас- ли.Днес от Свиленград до Видин и от Силистра до Петрич виждаме как лелеяна-таот нас Демокрация ни донесе пълна РАЗРУХА.Сега мечтаем за бай Тошо.Днеш- ния хал обслужва бандитите като Бойко.Същото ще стане и с ЛИБИЯ.Западняци -те искат богатствата на света ,а не че са се замислили за нас.Това не са револю-ционери,а ***.Ще мечтаят за Кадафи.

105

Йово

преди 13 години

Сега се занимават с Либия за да и вземат петролните кладенци, защо не се намешат в Бахрейн, там Шейха и той избива собственото си население защо никой не пише за престрелките там от 1 седмица вече за намесата на саудитските войски в помощ на Бахрейнските в опит да потушът бунтовета. Само че да не забравяме че в Бахреин е най голямата Американска военоморска база в близкия изток и шейха е васал на САЩ. Затова в Бахрейн не може да има бунтове против власта а в Либия може.

104

vuvuzel

преди 13 години

Отивам да си правя колата да се движи с анти гравитони и да си хвъркам където си поискам! Тоя петрол само освободителни войни поражда. Няма да наливам пари в проблемен сектор,я.

103

Анонимен

преди 13 години

Не харесвам Кадафи, но много повече не харесвам политиката на тия *** американци.Даже и заради това,че с техните "кризи" съсипват съдбите на милиони хора по света.

102

Акъл море

преди 13 години

Това много прилича на бомбата на пазара в Сараево,която беше взривена от мюсюлмански терористи,но обвиниха сърбите и започнаха бомбардировки.Свършено е с Либия и либийците.Ще станат на иракчани!

101

Do

преди 13 години

Ми те мъчителите са в Бенгази бе брат, нали са от бунтовното племе?!

100

Анонимен

преди 13 години

95% от либийската територия е пустиня. Съвременните технологии позволиха да бъдат открити находища на лек петрол с прекрасно качество, добивът на който днес е 1 800 000 барела на денонощие и големи запаси от природен газ. Благодарение на това богатство продължителността на живота в тази страна достигна 75 години и най-високият доход на човек от населението в Африка. В суровата пустиня се простира огромно езеро от изкопаема вода, което позволи построяването на широка мрежа от водопроводи .

99

до 91

преди 13 години

Много лично го приемаш.

98

Speza

преди 13 години

Нападайте мъчителя на медиците ни бре-какво чакате?????????????????????Сринете го със земята!

97

Momo

преди 13 години

Войските на Муамар Кадафи навлязоха в покрайнините на БенгазиОще чакаме военна интервенция. Англия и Франция се страхуват да нападнат без САЩ. САЩ пък са дупе и *** с Кадафи в момента заради петрола. Още ден-два на умуване и няма да има на кого да помагат.

96

СТАЛИН

преди 13 години

Другари мюсюлмани ,другарите империалисти искат само вашия петрол ,пясъка си остава ваш.

95

до 41

преди 13 години

Пайко, добре си го написал. Само да допълня,че Кадафи им докара чиста вода от 2 000 км през пустинята.

94

живковист.

преди 13 години

Браво . Това си е точно така. Ама нали сме *** народ. Трябва ни повече време да осъзнаем нещата. 21год се влачим благодарение на перистройката. И какво, от лошо на по-лошо. Мизерия и упадък във всяка сфера на живота.Вместо да става по-добре след 10-ти ноеври то отива на батак.

93

KALT

преди 13 години

Чифутската банда рано или късно ще си намери майстора в лицето на Китай.

92

СЕЛСКИ НОМЕРА

преди 13 години

защо се бавят още, а, за да се усложни положението още повече, нали? нАВРЕМЕТО ТАКА ТАПРАВИХА И СЪС ОТВАРЯНЕТО А ВТОРИЯ ЗАПАДНИЯ ФРОНТ - ПРИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. СКАПАНЯЦИ!