549

айда маатрял

преди 13 години

тръгваме на лов за *** /демек *** матрял/дет минават на зелено по кръстовишата...ей *** народ както го каза великият патриот зашитник на непоказалите цицки българки

548

Анонимен

преди 13 години

Ей това е най-смешната статия !

547

ana

преди 13 години

Хора - осъзнайте се! За нашите управляващи обикновенния човек не значи нищо - просто не съществува. Те го забелязват в деня на изборите и после забвение.Нека да се появим на улицата - както южните ни съседи и да им покажем че ни има.ПРОТЕСТ!!!

546

Анонимен

преди 13 години

Как си вярват-хаха.Бунаци, с бюлетина се трепе.Гледай,гледай онзи посяга към джоба хахахахаха

545

Анонимен

преди 13 години

пълна лудници.ми разрешете на всички и да се почва.***.

544

Реален

преди 13 години

Че на луд му даите картечница па му гледаи сеира.Даитеим повече патрони.

543

Темерут

преди 13 години

Е, няма такава държава! Това не може да е истина!!! Законно ще имат право да ни стрелят, като пилци! Ами тогава право и на гражданите да носят оръжие, и да се отбраняват от подобни посегателства! Че, то всеки *** от НСО може да реши, че съм потенциална заплаха, и да стреля по мен!

542

Сънчо

преди 13 години

Оле, затваряй очички и си лягай.

541

Honorik

преди 13 години

Ако служител на НСО стреля по цивилни граждани,народът да се вдигне и да избие този НСО служител.

540

Honorik

преди 13 години

НСО да внимават като стрелят,че да не си навлечат невинна кръв върху главата.

539

Анонимен

преди 13 години

Оле,отвори си очичките!Ако си някоя *** и идваш в София само на пазар за Коледа,да ти кажа: работя в центъра на София,всеки ден ги гледам и думбазите и екскортите им.Винаги задните прозорци от външния охраняем параметър/и зиме и лете /са отворени.Това не е защото нямат климатици.Но ти понеже толкоз ти е акъла опонираш само за прозорците.Отговори ми на другите въпроси.За ПРАВОТО и РЕГЛАМЕНТАЦИЯТА.За самозащитата.За гаранциите, за "по пореценка" и т.н..Даже не ме дразниш с простотията си

538

666

преди 13 години

КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ , СЛЕД КАТО ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ СТРЕЛЯТ КАТО ПИЛЦИ.СЛЕД КАТО СМЕ БАНАНОВА РЕПУБЛИКА МИСЛЯ ЧЕ Е РЕДНО И ГРАЖДАНИТЕ ДА ИМАМЕ ПРАВО НА ПО НЕКОЙ ИЗСТРЕЛ

537

c0ldblooded

преди 13 години

след като изчетох коментарите вече съм 1000% сигурен че пишещия под "оле..." е на заплата в НСО...

536

ор

преди 13 години

Бой и е.ене, не се връщат и умрелият/убитият от НСО/, си е умрял. Права и отговорности, на НСО, а стимулите, за точен изтрел? Простреляният, "потенциялно опасен", няма шанс, да остане жив, за да не тръгне, недай си боже, да доказва невинноста си! По Сталински! Няма човек, няма проблем! За, задържан нарушител на границата - 7 дни домашен отпуск, а за мъртав - 14 дни + медал за заслуги! Ура...!

535

brb

преди 13 години

Абе вие луди ли сте, 12.7 мм и 50 патрона (нема такъв пищов). Този калибър са ловни пушки, тежки карабини и тежки катречници. И никой не може да те опази жив. Поредната гупост.

534

до 579

преди 13 години

Този цитат е от текста на песента "Родната полиция ни пази!!!

533

до 576

преди 13 години

Ако не ги отстраним сега,след две години може да е късно.Въпросът е кой да ни управлява?Всичките са един дол дренки,но толкова зле не е било.Докато мълчим нищо няма да се промени.Ще ни обстрелват като опасни животни и ще живеят на наш гръб.

532

Анонимен

преди 13 години

Оле,затвори очички,чети Станилавски!Той казва,че ако в първо действие има пушка на сцената, до трето действие тя ще гръмне.Хората не протестират срещу това НСО да имат ПРАВА.Но техните права следва да са СТРОГО РЕГЛАМЕНТИРАНИ,а не"по пеценка".Ако на едно кръстовище от отворения джам да джипа на кортежа стърчи автомат и по преценка на ченгето,реше че съм ги заплашил-стреля,аз като имам законно късо нарезно оръжие мога ли да отговоря?Защото в ЗКВВОБ имам право да отговоря адекватно на нападението?

531

Анонимен

преди 13 години

Надъхването с безнаказаност никога не води до добро. Защото проблемът "Quis custodiet ipsos custodes" е актуален за всяко едно общество и според неговата зрялост и отговорност са предложени адекватни решения. И ако в случая на кръстовището на България с Каблешков с колата са били изпълнявани предвидените от закона функции, кой носи отговорността и контрола за използването на специалните средства и режими, когато в колата няма никой? И колко пъти това се е случвало?А сега ще се ползва и оръжие!

530

grajdanin na RB

преди 13 години

Цитат от неизвестен поет:Що за чудо става тук,В нашта мъничка държава.Тихо, не издавай звук,Че НСО сега минава.От джипа черен гледа картечар,Дали не диша някой тежко.Защото карат скъп товар,За да не му се случи нещо.Ах че наглост, някой се прокашля,Останал беше той без дъх,Но всяка волност се заплаща,Застреляха го като плъх!