47

прасчо

преди 13 години

Защо Япония няма мародери? Защото никога са нямали комунисти

46

RED-2

преди 13 години

Сините и черните кратуни ,след като не ни искат ,то на 27 ние червените ще си останем в къщи ,и ще ви подкрепяме!Понеже не разбрахте ,че има и свестни червени !

45

прасчо

преди 13 години

пише се фундаментален,от фундамент-основа,а щом и Стоичков ти е ментор...noent

44

Анонимен

преди 13 години

Народни изедници.

43

Анонимен

преди 13 години

Горките съдии били претоварени с подкупи, 13, 14 заплати и още кави ли не ДМА - та??? Ами да вкарат още роднини в системата за да могът да понасят това "тежко" бреме.

42

апатичен

преди 13 години

Ицо Стоичков възкликна "Никога повече няма да работя в България. Никога" Аз не харсвам Стоичков (по множество причини), но на 100% споделям намерението му, само бих го допълнил с "Никога повече няма да палщам данъци в България, никога повече няма да гласувам на парламентарни избори, ама никога." Вие си се дърляйте, колкото си искате и в НС и по форумите, кой бил "комунист", кой бил "фашист" - дано намерите решение на този фондаментален въпрос, но на мен не ми дреме - нито за едните, нито за др.

41

сега се бистри,

преди 13 години

"Как да се прехвърли ,тричането върху народа ",защото ....ОПИТИТЕ продължават!

40

хахаха

преди 13 години

Боко яко тричи народа :D :D :D

39

зоро

преди 13 години

До" ДАН"Недей, че много ГЕРБАДЖИИ ще влезат в затвора,освен ако съдиити са назначени от ГЕРБ.1.Б.Борисов-пълен мафиот?2.Ц.Цветанов.-незаконо забогатял/6шест апартамента/,как ,откъде?3.И още много други.Гербаджии!!

38

Калин

преди 13 години

днесаджии.. а къде е гоце .. къде го укрихте тези дни.. да няма разпореждане . от киро добрев .. туриста :)

37

Анонимен

преди 13 години

tezi na snimkata na rabota li sa to vseki iska taka da raboti

36

Анонимен

преди 13 години

Нов Съд за Комуните.И в затвора.

35

Анонимен

преди 13 години

Всички *** на СЪД

34

Анонимен

преди 13 години

Навремето преди да влезеш в редиците на БКП те тричаха до 9-то коляно, затова днешните депутати от БСП които мощно се вляха от БКП са така наясно с въртенето на въже и топенето в студена вода. Това са едни безстрашни и закалени хора. Единствения голям страх до посиране у тях е от Москва.

33

читател

преди 13 години

Видях снимката и получих гадене. Тоя сайт е вреден за здравето!

32

Анонимен

преди 13 години

Гоцев Съд

31

Марк до 28

преди 13 години

Колко е приятно да чуеш такава правилна позиция по отношение на комунистическата пасмина от млад човек!п Балсам за ухото и окото! Значи има надежда за България!А иваче за съд.система: Какво може да предотврати изкушението, което представлява рушветът предложен от престъпника на съдията в размер на примерно 1 000 000 евро?Според мен верният отговор е : Единствено страхът от смъртно наказание, ако те хванат!Затова н Китайыкъдето процедират така, нямат проблем с корупцията!!Другото е бла-бла!!

30

ДУПЕтатите

преди 13 години

ДУПЕтатите и министрите са наясно, че хората ги псуват, но също така са наясно, че от народа нищо не зависи .... затова си се хилят като варени тикви и пет пари не дават ...ДУПЕтатите се назначават от партийните централи, а не от народа, а партийните централи обслужват всички други, но не и народа.Изхода е САМО революция и дебели сопи по дебели политическите ***.

29

Анонимен

преди 13 години

Моньо Дянковия бих го изтричил!

28

Иво

преди 13 години

Батенце по- добре не гласувай. Ходи да пиеш бира в парка, когато са изборите, че такива като тебе ни докараха разни царе и пожарникари в последните няколко години. Честно, ако не разбираш от политика, не я омерзявай с гласа си.