54

emona

преди 13 години

i bez obrazovani,pak moje da se jivee dobre,ama se iska akal,toest diplomata ne e garancia 4e toia ili onq neshto struvat

53

Анонимен

преди 13 години

Нали това беше целта на пенсионната реформа-хората да измират и да не се плащат пенсий

52

Анонимен

преди 13 години

кофти работа ,някои страдат ,друуги злобеят ,затова и сме на това положениеа най лощото е че тъкъв див капитаализъм в най ууродливия муу вид няма посвета и ако по младите са забравили нека им напомним за оня минъстър дето каза ,как така ще дигнем заплатите ,нали ще изгоним чуждите инвеститори,тия самалко по прикрити но и те работят в тази посока ,,защита интересете на богатите ,а бедните ,бедните да го дуухат

51

кукуригу

преди 13 години

Във Велика България поговорката "Болен здрав носи" е в действие.Болният народ носи на гърба си здравите управници и лапачи.В буквален и преносен смисъл е така,така ще е и занапред,докато не се обединим и не ги отпратим!

50

КауБойко

преди 13 години

Браво, браво, още един няма да вземе пенсия, браво. Пнесионната реформа е в ход и всичко върви по план. И да- обърнахме го на политика пък. А не е ли? Не е ли политика създаването на пенсионна система, определяне на нейните условия и т.н.? Всичко е политика и всичко е взаимообвързано, а при демокрацията политиката зависи от всеки един гражданин. Нали това искахте, да няма една партия, която да казва какво да става, а да става това, което искат хората- за хората и в интерес на всички. Стана ли?

49

ZORO

преди 13 години

***

48

Анонимен

преди 13 години

е имало и американци в бг,42 от тях ще да е ,а кое не е политика бе уважееми,от добър живот ли се е споминал човека ,или здравословно хранене и почивка , дано следващия протест да е тъкъв дето ще стресне тия дето държат кокала ,щоото иматкво да губят, а бедния кво може да загуби освен несетрууващия си окаян живот,но и в опрееделено лошата новина има и нещо полоожително,хората белким се осъзнаят че всяко търпение има граници и такива новини все повече ще ни смъкват на земята и няма да има мр

47

-

преди 13 години

Хората нямат пари за прегледи и лекарства!Това ли не можеш да разбереш?Плащат такси,осигуровки и не им остават пари за лекарства!Колко хора ходят с развалени зъби само защото не могат да си позволят "лукса" да отидат на зъболекар?Просто нямат пари за здравето си,а плащат данъци,такси и осигуровки."Баси тъпите ***",а?Управниците ни са виновни,кой друг?

46

emona

преди 13 години

na dvaiset i shest ve4e sam si osigurila pensia,nema da rabotia cel jivot ,hvanah bogat maj sas biznis,taka stava a ne sas ba4kane

45

до 23

преди 13 години

Ми щом ги е оплюло обществото, значи то не заслужава читави даскали. О оня наебан ***, дето обижда хората, защо обърнали всичко на политика, кога ли ще забележи, че такива неща се случват заради неуредиците в скапаната ни държава, за кето е виновен Боко Тиквата.

44

Rrrrrrrrrrrr!!!!!!!!

преди 13 години

Учител съм и не съжалявам за това.31 години от живота ми заминаха някъде във времето.Не само ги гоня,а и прилагам "леко разтриване",без да остават външни белези и всичко това насаме.Без излишни свидетели.Когато завършат и се срещаме по улиците,си спомнят за ползата от подобно пречупване на трудни чепати характери.Тъй че подходът му е майката.Часовете ми протичат интересно за хлапетата и проблеми и за тях,а и за мен няма.Но универсални рецепти няма. За починалия колега - бог да го прости.

43

do nomer 40

преди 13 години

varnaha stariq varint moje6 da gi ihvarli6 samo 4e posle trqbva da pi6e6 obqsnenie za6to

42

Ishmael

преди 13 години

Преди да злобеете, сетете се колко млади хора също си отиват заради инфаркт...Нали знаете - за "оня" свят няма ред. Никога не знаеш кога онази с косата ще потропа и на твоята врата...

41

нормален

преди 13 години

Съболенования към семейството и близките му!(за коментарите ви просто нямам думи.жалки необразовани и малоценни -като вас)

40

Тодор

преди 13 години

тцтцЛека му пръст на човека :(

39

Анонимен

преди 13 години

Баси тъпите ***! Човека починал от инфаркт, те пак на политика го обърнаха. Пенсионната система не била наред, имало дупки по пътищата. Като че ли в Щатите дето всичко им е наред никой не умира на 61 години от инфаркт... Ами това дето само мрънкате и се оплаквате?Съболезнования на семейството.

38

в боя е възпитанието

преди 13 години

Малки идиотченца що уморихте даскала си бре ?

37

Анонимен

преди 13 години

Никога не бих станал учител, макар че имах възможност и пак имам да бъда учител по английски. Бих станал учител само ако се върне обратно възможността да гоня ученици от час, които вдигат шум и не спазват нужната тишина и дисциплина да се работи нормално. Сега по закон не можеш по никакъв начин да принудиш някой гамен да не ти разваля часа. Родителите ми бяха учители. Знам за какъв ужас става въпрос.

36

Жан Валжан

преди 13 години

Аааааа,и твоят ред иде,дядовото!И ти ще дойдеш на дядовия!!!Тъй ще хълчаш от щастие,че не можеш си представи какъв ще го ядеш.Той,дядо Господ ,вижда отгоре.

35

Петко Чапаев

преди 13 години

Нека оставим *** на мира,а да погледнем какво се крие зад този случай.Замислената гавра с пенсионната възраст ще засегне една категория учители,които не само ще *** на работните си места пред погледите на децата,но и ще стават за смях пред питомците.Например 63 годишен "бодър" физкултурник ще играе обръч с лента с дечурлигата в час по физкултура.Феодално старче/старица/ с младежки плам в очите ще пише на дъската глупости,които акълът му ражда и ръката му,трепереща като ***,ще изографиса.