13

Антибол

преди 13 години

Тия -психото и другите урунгели вместо да ги защитават и пускат щото видите ли не можели да отговарят за действията си защо не вземат да ги избият? Те само бели правят, а полза от тях никаква! Практиката на Спарта- негодното, некадърното,кривото хайде от скалата долу!Че то не останаха ресурси да помогнем на здравите, способните а се хабим по ***!Срамота!

12

Кофти снимка

преди 13 години

На снимката изглежда все едно полицайте се целуват... сменете я...

11

Анонимен

преди 13 години

Работил е в погребално бюро от около една година........................"Целта на убийството не е била грабеж", категоричен е главен инспектор Николов.....................................човека явно е работил на частна практика - като намалеят умрелите се грижи да няма безработица. като няма пари да ги изхранват в психиатриите,така става.

10

.

преди 13 години

Обърнете внимание само колко от убийствата се извършват от хора , които са "познати на полицията" после си помислете какво трябва да направим със съдебните зали и хората вътре в тях , луд а ? А не е луд да се замозапали , пребиване и смърт за *** !

9

гурбетчия до 5

преди 13 години

Твоето псих. състояние също е в критично положение! Едва ли сам ще се сетиш да потърсиш медицинска помощ ,дано близките ти поемат нещата в свои ръце докато не е станало по-лошо за теб и близките ти!Ако вече не е късно, разбира се ! Успех !

8

anonimen

преди 13 години

ami takiva hora za6o izob6o sa na svoboda nali zatova ima ludnici mqstotoim e tam jalko za vazrastnite hora mir na praha im

7

Българин

преди 13 години

И защо този очевидно опасен психически болен хулиган е бил на свобода?Маймуноподобният "министър на вътрешните работи" и ококореният "главен прокурор" трябва да понесат отговорност за всички тия бандити и психопати, държани на свобода, за да тероризират хората !!!

6

anonimen

преди 13 години

zasto nyama komentatori dayte vi edna *** statiya ivsi4ki ste pisete naliiiiiiii

5

сАФ

преди 13 години

Поредно *** издевателство върху българи!

4

Оле!

преди 13 години

Леле, тоя убиец е като излязъл от роман на Стивън Кинг, бе!

3

Анонимен

преди 13 години

ТОЗИ Е ОТ ГЕРБПЪК И ХАПЧЕТАТА НЕ СИ Е ПИЛ...ТИПИЧНО ЗА ГЕРБАДЖИЯ

2

AK-47

преди 13 години

Защо този не е в лудницата а на свобода!!!!???

1

Принцеса

преди 13 години

Ужас. Един човек, който първо е психично болен, второ не си е пил през последните дни лекарствата и трето работи в Погребално бюро. За този човек мога да кажа, че има много увредена психика. Освен това такъв човек трудно би измислил някакво по-интелигентно престъпление, да не говорим, че той не може да си укрие и следите.