32

DN.

преди 13 години

NE VARVAM , CHE NS WTE NAPRAVI NEWTO ZA OBIKNOVENITE HORA. TAM SA WAIKA ERETIZI I IGRACHI .

31

до 29

преди 13 години

Ти го каза - "в градски условия"! Що си мислиш, че това да живееш "в градски условия" е някаква даденост? Като не можеш да си позволиш "градските условия" - заминавай в селото, от което си дошло пролетаче просто ...

30

до оле затвори очи..

преди 13 години

Стига си правил тука партийна пропаганда, че и от такива като тебе ни писна!!!!

29

хах

преди 13 години

до 27: м.... ами да, карат те :) без ток и вода в градски условия можеш ли да живееш?! Или... ти си сам на поляната?!

28

niknay

преди 13 години

Ако веднага неви се покаже видеото дайте веднъж на зад и после пак напред

27

до едната стотинка

преди 13 години

Абе кой ти налага договори бе? С пистолет ли те карат да се подписваш? Грамотний беден мързел некадърен такъв.

26

Анонимен

преди 13 години

Пускам нещо за ЧЕЗ от хърватската телевизия (може и да сте го гледали). Няма значение дали разбирате езика - действията и няколко сродни думи са достатъчни.А сега коментирайте.Такива неща къде другаде сте гледали?

25

аз съм една стотинка

преди 13 години

15 - полуграмотен глашатай, облажващ се от монополите. Но нито той, нито монополите са виновни - просто няма ЗАКОН СРЕЩУ МОНОПОЛА, и никой не контролира "правилата", по които работят. Дянков бърка "синодални" с "феодални" но си трае точно за феодализма на монопола. А М-во на правосъдието (по-вярно - кривосъдието) изобщо не си върши работата, защото негова функция е да следи за спазването на правните норми. Дори не е погледнало, какви бандитски договори налагат монополите, прави си оглушки.

24

до Мето

преди 13 години

Аз съм 15 - Чел съм я статията приятел, много подробно даже! Я ми кажи кой от "монополите" ти дава нещо, без което да не можеш да живееш? Ток, мобилен, кредит за плазма - ако ги нямаш ще умреш ли? Искаш да ги имаш - ами плащай си цената! Висока била - ами не ползвай услугата/стоката, или пък изкарай достатъчно! Не ти се осигурява работа, а когато ти се осигури ти плащали малко - никой не е длъжен да ти осигурява работа, осигури си сам, а нископлатената не я приемай като не ти харесва заплащането

23

Даола

преди 13 години

Е, най-сетне сетиха се !Ние никога няма да имаме гражданско общество, защото отделни граждани могат да се опитват в интернет да изказват своето мнение, но ако инциативата не се поема от държавна иституция - нощо не се случва. Не че държавната институция довежда хаотичните действия до някакъв що-годе резултат. Това е така наречената кампанийност, подната ни последния половин век.Освен това при смяна на министрите, всичко започнато от предишния се прекъсва.Непрекъснато се открива топлата вода.

22

Мето

преди 13 години

До 15: Ти май не си чел статията. Я пак я прочети, ама не по диагонал и пак коментирай.

21

до 15

преди 13 години

ТИ И ТЕЗ ОТ СНИМКАТА СТЕ СВИРКАДЖИИ ВСИЧКИТЕ,ЛАПАЙТЕ БАХУРИТЕ,ДОБИТЪЦИ.ПРОТЕСТИ ТРЯБВАТ И ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ С МИНИМАЛНА СТАФКА 5 ЕВРО НА ЧАС ИНАЧЕ СТЕ ОБРЕЧЕНЕ ДА РОБУВАТА НА *** КОИТО НИ ОГРАБИХА,ПРЕЗ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПРЕХОД.

20

Анонимен

преди 13 години

Стискам палци да се направи някаква промяна, която най-после да е в наша полза, а не на група олигарси.Успех!

19

Анонимен

преди 13 години

нищо хубаво вече не може да се случи в тази скапана държава

18

ЛСД

преди 13 години

Ха-ха-ха.Че нали точно монополистите вкараха всички до един в НС.Наивници.

17

Оле затвори очички

преди 13 години

13Да ти отговоря: Виж преди Велки Бойко колко правителства са си позволявали няколкократно повишение на цените на всички основни продукти и услуги за период от 18 месеца, без увеличиние на заплатите или социалните придобивки!? Айде да те видя "***" (въпреки, че според мен си умирисан предник) ще можеш ли да си до толкова умен, че да систематизираш тази информация от последните 21 години!?

16

ягуар

преди 13 години

да не би да е предизборна ''пиратка''

15

Анонимен

преди 13 години

Искаме ток, искаме вода, искаме мобилен телефон, искаме храна, искаме кредити ... ама ако може да не работим и да не плащаме за тези неща ...*** народ - слаба държава! /те са го казали хората мнооого отдавна/Отговорът на въпроса: Кога ще се оправим? е много простичък - Когато поумнеем и проумеем някои неща ... и когато почнем да работим, вместо да се чудим за какво да хленчим един на друг ...

14

The Gnoll

преди 13 години

@Антон ГеновМисля, че крайният резултат ще изглежда по-скоро като от баскетболен мач (1: 83 например).@Анонимен (N2) - Не мисля, че има дума която да опише колко големи "пичове" са. Предлагам да разширят малко тълковния речник и да добавят гербер като синоним на "пич".Сериозно - това са едни хора, които не само са корумпирани колкото предишните, но и нямат идея как да управляват страната и просто са оставили всичко да върви на автопилот.

13

Анонимен

преди 13 години

PITAM PREDI BOIKO KOI VI E PITAL ZA NESTO BE ZADNICI