7

нещастници

преди 13 години

ха ха , не видят самите на какъв хал са , самите затънали в пумия ,сумати проблеми ,глад ,*** ... тръгнали външната политика на Русия да оправят , ей това е големи *** ! скоро ще изчезнете от картата !

6

РПГ-7

преди 13 години

4-ти, когато фактите говорят и боговете мълчат! Този малкият Димата превръща Русия в суровинен придатък на Запада и последна дупка на кавала, играе им по свирката за да го потупат по рамото, както едно време Горбачата. Това за съжаление е истината! Вчера в Кремъл се е провела среща между Димата и Байдан и там е договорена далаверата .... видно е че трябва да се върне В.В. за да се оправят нещата !Щом не го осъзнаваш явно обращението ти най-приляга за самия теб !!!

5

до РПГ 7

преди 13 години

има хора много по умни и мислещи от теб , питам се ти къде се вреш ?! *** преподавай лекции в лудницата , по добре се скрии !

4

до 3

преди 13 години

отрано започна да поливаш с пумия ,мястото ти не е тук !

3

РПГ-7

преди 13 години

Братушките правят *** номера на страните, кото до скоро са им били верни съюзници, какво да се прави далаверата си е далавера - предават Либия за сметка на помоща на чичо Сам за влизането им в Световната търговска организация, друг е въпроса да ли ще получат тая помощ. Хитрите грингоси вече години ги мотаят и залъгват с обещания, видно оня малкия в Кремъл Димата не става за президент на такава отромна и силна страна !!! После се чудят защо губят приятелите си !!!

2

rusofil

преди 13 години

Bravo, samo taka

1

БУЛГАРЕКСПОРТ

преди 13 години

Сега е наш ред - можем да им продаваме мечове, копия, лъкове и стрели, прашки и щитове.