11

До Ивет и др.под.

преди 13 години

Малко ви е стара информацията, така че се въздържайте от гръмки призиви!Моля погледнете на сайта на Мегапорт (най-големия производител на пликчета у нас) - пликчетата СЕ РАЗГРАЖДАТ 100% за 1-3 години.Което не важи за дрехите, с които сте облечена - хайде на нудизма ;) ;))

10

ivanina-j

преди 13 години

Ами като си нямат РИОКОЗ така ще е.

9

Sabrax

преди 13 години

Искат да кажат, че нещо, което се пипа от хиляди хора дневно, чисти се приблизително веднъж на 1000 години, ползва се за какво ли не, в него се возят от *** бебета до трупове на *** замразени преди 15 години...ИСКАТ да ми кажат, че това е мръсно и трябва да си мия ръцете като се прибера, иначе може да пипна някъв бацил? Това ли искат да ми кажат! Аз мислех че супермаркетите поддържат безупречна хигиена! Тва да не е като оная глупост че устата ни е по-*** от гъзъ! Не вярвам аз! ааа!!!!

8

Мария

преди 13 години

Добре, че в повечето случаи не ползвам колички, а ги мъкна на ръце нещата - доста често с риск да изпусна нещо. Вярно е, че понякога хората ме гледат малко странно, но пък мога доста по-бързо да изляза от магазина!

7

Ивет

преди 13 години

Това е пропаганда против торбите за многократна употреба!!!Хора НЕ ВЗИМАЙТЕ найлонки за бога!!!Те не ви трябват!!!Не е нужно да причинявате това на майката природа!!!Пликчето взето от вас днес ще се разлага стотин години в почвата и ще трови нея,въздуха и водата която децата ви ще пият!!!Носете си торбички за многократна употреба,моля ви!!!

6

ФГ

преди 13 години

СТАФИЛОКОКИ,СТРЕПТОКОКИ,ЕНТЕРОКОКИ,СИФИЛИС И ДР.????

5

бг

преди 13 години

Повечето видове Е. коли са напълно безобидни. Съкратено от Ешерихия коли, е чревен бацил, бактерия, която обикновено обитава колона, част от дебелото черво при човека.Само Е. коли O157:H7 представлява значителен проблем, касаещ човешкото здраве. Бактерията Е. коли O157:H7 произвежда токсини (отрови).

4

Хм

преди 13 години

кви Щати - отидете в Кауфланд и им вижте количките - целите са в пилешки *** и ***!!! Два пъти съм подавал оплаквания на място в магазина, но следващия път направо в ХЕИ ще отида!!!

3

$

преди 13 години

За щатите това е вярно.Те са производител номер едно на л...а

2

Килъра

преди 13 години

Абе профани още ли не сте разбрали,че няма значение средата,а дали ви е силна и имунната система, то и в Индия е пълно със зарази ама индийците си живуркат

1

УГИК

преди 13 години

ЧЕ АЗ ТОВА ГО ЗНАМ ОТ МАЛЪК БЕ ,КАКТО И БОЛНИЦИТЕ И ЛЕГЛАТА КАКТО ХОТЕЛИТЕ КАКТО УЧИЛИЩАТА И СТОЛОВИТЕ И ЧИНОВЕТЕ БЮРАТА ВИ КЛАВИАТУРИТЕ И МИШКИТЕ ВИ ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ И МНОГО ДРУГИ ВСИЧКО Е ФЕКАЛИИ И ПЮСЮРЛЪК.