172

Запи

преди 13 години

Хората умират от глад ,а те за *** плачат.

171

ХХL

преди 13 години

Много ни бива да правим от мухата - слон.Ама всички тичаме в магазина за крехко месце, за саламче от месо и т.н., но тогава никой не мисли за животните.И ЗАПОМНЕТЕ, ЖАЛКИ КУЧЕЗАЩИТНИЦИ! ЧОВЕКЪТ Е ХИШНИК - НАЙ-ГОЛЕМИЯ ХИШНИК НА ПЛАНЕТАТ/ ЧЕ И РАЗУМЕН/!

170

jo

преди 13 години

Какво да ти кажа Разумен, какъвто стопанина, такова и кучето. В повечето случаи е така.

169

Zuio

преди 13 години

Европейския съюз е мъртъв.

168

Васко

преди 13 години

Бриджит Бардо д аме хване за лявото ***.....................

167

Великият Ибрикчия

преди 13 години

Браво тов аси е български ритуал.Ако на евро-шопарите не им харесва да го...............

166

българин

преди 13 години

и откъде да знаем ,че ритуала не е от онези магическите като на нестинарите ,дали ги боли а ?На клипа ,който видях кучетата си излизаха от водата и заставаха до стопаните си а не хващаха гората от страх и ужас.Писна ми от тази Европа ,непрекъснато се опитват да насаждат вина в съзнанието на обикновения българин.Я неможем да се грижим за изоставените *** и за техните родители дето ги изоставят та трябва и за едните и за другите да създаваме условия които за нас просто няма

165

Венелин

преди 13 години

Тези ще ми забранят да си коля и кокошките...

164

Разумен

преди 13 години

jo ок, страхотно, и ?Кучето не избира само и да носи каишка. Нито да ака когато някой реши да го изведе. Кучето определено не избира само да се държи любезно с други домашни животни, пък и с хора, защото- говорейки си за инстикти, за кучето те са или източник на храна, или възможни врагове.Има неща, които стопанина решава са кучето си, за добро или зло.Ама това е вече много далеч от темата, дай някъде другаде да си говорим чак толкова философски ? :D

163

Анонимен

преди 13 години

Хаха не го сравнявайте с бънджи, номер 166 е прав. Това е нещо, което вие искате, никой не ви връзва насила да скачате.

162

jo

преди 13 години

сам решаваш дали да го направиш, никой не те връзва насилакучето не избира да бъде завързано.

161

jo

преди 13 години

Животното по инстинкт, без разум, постъпва разумно; човекът,използвайки разума си, умее да постъпва неразумно въпреки инстинкта си

160

Разумен

преди 13 години

163, пореден ***, скачал съм 20-тина пъти с бънджи - вярвам, няма кой знае каква разлика. Освен, че бънджито е в пъти по-опасно.Та, хайде, нека говорим ? :)

159

Анонимен

преди 13 години

Дано на всеки, който подкрепя този прекрасен български обичай да му се случи същото, което става с кучето ! Ако оцелеете, ще говорим по - нататък !

158

бъгарин

преди 13 години

По-добре да ни мислят за тъмни балкански субекти отколкото за *** както било във филма на Пейлин, а колкото до обичая много -по хуманен е от коленето на прасета ,незнам дали някой от вас е гледал зайци и малки невинни агънца по Великден и Гергьовден ,защо нито една организация не осъди този вид жертвоприношение и не обяви целия християнски свят зе жесток и варварски.Тричането е един вид жертвоприношение останало от езичеството както и коленето на прасенца и агънца.

157

Разумен

преди 13 години

dolls, дори и да причиняват някакво минорно неудобство на кучетата...Да речем, че има по... "цивилизовани" начини това да се промени, от паническа атака на медиите, "издаване" пред Европа като в първи клас, и разбира се - настояване за санкции :)Има и нещо друго. Освен културолозите и живущите там, колко други бяха чували за този обичай до скоро ? Малко хора. Сега, колко... носещи богата балканска душевност българи, ще си го припомнят по разни села и махали ? ;)

156

Анонимен

преди 13 години

aide da trichame iane a

155

Ей

преди 13 години

Крайно време е всички защитници на животните да се обединят и забранят със закон езичестия обичай - Гьоргьовден. Той наближава и не два помияра, а хиляди малки, мили, пухкави агънца ще бъдат заклани по най-зверския начин.

154

dolls

преди 13 години

разумен, съгласна съм, че традициите трябва да се съхраняват, но не и ако са свързани с насилие. Хаха това за кукерите беше добро. :D :))

153

до Ей

преди 13 години

Няма да ти сложим минуси, ние природозащитниците обичаме животните, не само кучетата. :)