219

Анонимен

преди 13 години

страхотна гледка ,АФРИКА

218

Parcuc

преди 13 години

Хора !!! Какви 3 години сънува тази заблудена жена ?! Може ли така да ни се подиграва директно в очите ? Първо: защо не попитаме колко общо всеки един от нас от джоба си е платил за тези, които е трябвало вече да са затворили бездомните кучета ??? Хиляди, милиони ... сигурно. Някой взима комисионна..сигурно Едни хора седят някъде си взимат незнайно какви заплати ефекта е отрицателен - деца, жени мъже-*** не подбират. Колко години минаха та и още? Аз за 3 месеца ще реша проблема не за 3год.

217

do 217

преди 13 години

Дори не зная кой ми е районен кмет.Просто констатирам факт.Изказването ти е доста злобно.

216

Михлюз

преди 13 години

Йорданке след есента никой няма да си спомня за теб а какво остава след три години.То и ГЕРБ няма да има до тогава!!!

215

Анонимен

преди 13 години

Е това ми хареса.На тия екипи едно времи им викаха "ловни дружинки" и где що видеха бездомен пес му разрешаваха проблема генерално - радикално а не "комплексно". Няма какво толкова да се умува само за месец улиците ще се изчистят и почти нищо няма да ни струва - ще има много хора които ще правят обстрела на доброволни начела. После правете паспорти и слагайте чипове за да можете вече да ловите и наказвате тези които си изхвърлят домашните ''любимци''

214

тъп за 219

преди 13 години

Така се справят с кучетата.

213

тъп

преди 13 години

Общинският съвет одобрява 800 000 лв. безвъзмездна финансова помощ на Цветелина Бориславова Карагьозова, председател на фондация "Кредо Бонум", и на Асен Бориславов Асенов, председател на фондация "София за култура и изкуства", по проект "Фестивали за изкуство в публичното пространство: Sofia Contemporary" и Фестивал на открито в "Западен парк". За "Кредо Бонум" на Цветелина Бориславова и "София за култура и изкуства" на Асен Асенов няма никаква информация и в сайта на неправителствените организ

212

Разделяй и владей!

преди 13 години

Така де, какво да коментира Фанъкова и колегите й от ГЕРБ, че вдигнаха данъците на доста софиянци. Я по-добре да се караме за кучетата и да забравим за данъците.

211

до 200

преди 13 години

Сега си сложи тая хубава цветна снимка в рамка в хола и разказвай дълго за това! Скоро такова нещо около блока си няма да видиш... Въпроса е колко ти обещаха да ги хвалиш? А другия въпрос е: серозно ли си мислиш,че ще си получиш обещаното?

210

до 214

преди 13 години

Много е просто, кучетата, котките, мечките и подобните на тях са създадени от природата, точно така, както сме създадени и ние и парапитеците и имат точно толкова право да живеят, колкото и ние. Проблемът е обаче, че много от нас са си останали парапитеци и отношението им към животните и хората е едно и също, независимо с каква уста ядат.

209

//

преди 13 години

Че тя сигурна ли е, че ще кметица след 3 години ???!

208

Анонимен

преди 13 години

С тия ли уста ядете ????????

207

Анонимен

преди 13 години

Помиарите от нашия квартал те харесват, Данче ... Искат да те ... Иначе са си кротички, не закачат майки и деца. Някои от тях имат и мартенички.

206

Охапана от кучета

преди 13 години

ЕЕЕ, Обещавко ме изкефи, хорааа! Страхотен е! И аз същото обещавам!

205

Анонимен

преди 13 години

А бат Бойко навремето като се кандидатира за кмет какво обещание даде?Ако му се вярва сега нямаше да има кучета,депо в Суходол и щеше да бачка завод за отпадъци.Да,да ама не.Че и Фъндъкова обещава.

204

шопиянец

преди 13 години

дотогава ще те сменим добре че е студ та говната и не разнасят бацили и бяс

203

lewskar

преди 13 години

На тия дето увеличиха данък сгради и смет им пожелавам е тая глутница от снимката да си направи от тях гала обяд, увеличението ли ще ви помогне?Ей с това увеличение ви пожелавам таралежи да ви се родят да не може да ги погалите,маймуни да ви се родят цял ден по главите да ви скачат,синове да ви се родят да ви доведът зетюве,дъщери да ви се родът да ви доведът снахи и на края каквото ви остане айдуци по две да ви откраднат

202

Анонимен

преди 13 години

дося кво прави, а ?

201

Анонимен

преди 13 години

Какво като ги кастрират.Те не ме чукат, те ме хапят,усират и упикават градинките,вият и лаят денонощно.Ама в Банкя песовете им са само зад дуварите.

200

Анонимен

преди 13 години

Аааааааа, тая самоковска пръчка нямаше да увеличава данък сгради и такса смет.