299

Анонимен

преди 13 години

*** те всички са невинни! Виновни сме ние, че ги търпим и не ги изкараме на стената и да ги разстреляме като румънците направиха.

298

Андромеда

преди 13 години

А вие, какво си мислехте? Че ще го осъдят? Е, хайде, холан! Софиянски съдебно го доказаха за честен (по негово изявление на всеуслишание), Доган - законно взел 1.5 млн. лв. за консултации по проблем, който му е познат, колкото Млечния път, та този нямало да оправдаят ... - фасулска работа.

297

Разнобой

преди 13 години

Прокурорът искал 5 години, съдията го оправдал................те не учат ли по едни и същи учебници ???!

296

Венелин

преди 13 години

Цецко да плати сега разходите, както и всички други по "големите му операции"!

295

ко40 от село

преди 13 години

най ми хареса, че разходите са за сметка на държавата

294

Анонимен

преди 13 години

Човекът е злоупотребявал според буквата на закона

293

Anonimen

преди 13 години

Защо пак! Ми то никога не е имало съд! Има договорки в елитните кръчми. Аз така, ти така, и като минат години, народа с късата си памет да го духа!

292

Анонимен

преди 13 години

сапунените балони на цвъцко се пукат един след друг...

291

роно2

преди 13 години

ей на тоя в очите му пише виновен!!

290

за 297

преди 13 години

Спонсора на президента глътна въздух......

289

за 279

преди 13 години

дрън дрън ..........и как като не е обвиняван 2 съдебни инстанции се занимаха с него.........обвиниха го и си го правдаха, както си му ередно за ''наш'' човек.........по-интересно що никой не говори за хонорара на Трактора - той е 3 милиона........

288

дядо Йоцо

преди 13 години

Ега ти държавата с такъв "независим" съд.Мухлясали мушмороци като този ще се хилят гадничко и ще прахосват държавните пари. Ще има да чакаме оправия...

287

da be

преди 13 години

От 20 г., до днес ......няма ли да има някога .....ИЗНЕНАДА ,просто поне един да бъде осъден ,вече съм съгласен и на ....един ,само един подобен ?"Само знайте за парата си залага и ....жената ",какво ли не прави парата ?

286

Кокиче

преди 13 години

А колко още много хора загазиха покрай делата на Н.Цонев. На тях кой ще им върне достоинството и нервите.Един даже още не е заминал за посланник.Боже ела и си прибери ГЕРБерите, докато все още я има България.Колкото повече ПР уж си правят още повече им пада рейтинга.Те това пак само с тях може да стане.

285

Хо

преди 13 години

Едно е ясно...в България,колкото по-нагло и брутално цакаш държавата във възможно по-големи размери, толкова повече доказателствата потъват в и без това мръсните ни с кал и *** родни земи!

284

Трайчо

преди 13 години

Бая съдии от Българския Независим Съд се облажиха покрай тоя разбойник. Тъй де в Гърция имотите доста поевтиняха. Дай боже още 4-5 дела, щото има и още гладни съдии!

283

Анонимен

преди 13 години

288 - Доган не е бил съден за да бъде оправдан. Ама явно вие герберастите с промити мозъчета си знаете едно и също.Прочети 279, че ми омръзна да ви просвещавам без пари.

282

дан

преди 13 години

остана нереформиран само българския съд, затова се измъкват мнооооого престъпници...дано бойко остане още поне един мандат, да може и съда да разгони

281

Анонимен

преди 13 години

На какво се радвате ,*** нещастни?Още един мошеник си е платил с нашите пари!!!Голяма радост,*** с ***!От *** не можете да се измъкнете,ама голяма радост,че поредния *** се измъква с парите и имотите си благодарение на безкористния и некорумпиран еврейско-турски-*** съд,задедаващ в България!!Радвайте се *** протоплазми!!!Само че на какво се радвате-на собствената си простотия и глупост!!!

280

mari

преди 13 години

Предполагам, че никого не изненадва присъдата, ясно беше, че ще бъде оправдан! Щом Доган оправдаха, какво да очакваме от нашата съдебна система повече, по-добре да не пишете такива новини, те просто не са новини!!! Нито кредитните милионери са осъдени, нито който и да е крадец от по-големите, може само някой доктор( взел 200 лв.) само да осъдят!!!