28

do 1

преди 13 години

Vijdam che izobshto ne ti uvira glavata ot marketing.

27

NEMO

преди 13 години

Харчат трилиони за простотий.А за наука и изследвания няма пари.Измислят само оръжия и методи за избиване на хора,САЩ са жалки избиват толкова невинни и после лицемерно заявявят че за тяхно добро.

26

Борис Бойков

преди 13 години

Изобщо да не им ги дават...само Юпитерски грип си немаме...Щот набарат ли го веднъж,въпрос на швейцарски нули е некой да го шитне,па после"олеле мамо"...

25

Тормозко

преди 13 години

Хората изследват а вие ядете *** ежедневно и денонощно.има лица в този сайт които имат слжебно по 2 кофи *** на ден.това им е норматива навярно

24

$

преди 13 години

Ами ползата от NASA, е че направиха чудесен филм за кацането на Луната. Други постижения не си спомням.

23

мейзга

преди 13 години

Аво другари ни е баш Луномаке, ами си е баш - маке-аке.

22

Анонимен

преди 13 години

прочете, който го интересува разбира се, "Одисея в космоса" на Артър Кларк. Има много интересно описание на Европа и на други планети и спътници :)

21

двата живота

преди 13 години

Парични проблеми спъват търсенето на извънземен живот ?Парични проблеми спъват земния ни живот - това е проблем....

20

do 1

преди 13 години

ama ti si bil izklu4itelno umen, male kakuv si geniii, preklaniam se pred otkritieto ti, am da beshe i ti napravil socoialna mreja i da beshe stanal miliarder kato tolkova razbirash

19

нептун1

преди 13 години

мислим дека, навлизате в синьо преместване. почнахте да се свивате. ;)

18

Анонимен

преди 13 години

Ваньо, освен теб, друга примитивна форма на живот няма.

17

Луномаке

преди 13 години

Завист Мамунска Тресе Целио Свет До преди около 40 години, Световната наука считаше Македонците за първите Земни същества от които са произлезли не само другите представители на човешкият род, но също така всички видове животни и растения. Но на 20 юли 1969 г., когато Американските космонафти кацнаха на Луната, към лунната капсула се приближи един тамошен Македонец - така нареченото Луномаке. - "Еее, разгеле, най-после направихте първата крачка към истината за вашия произход ,бре ! После Луномакето дало на Американците за изследване своя слюнка, пот, *** и други телесни субстанции ,които по-късно са изследвани на Земята за генетичната близост с наличните народи и раси. От изследването недвусмислено става ясно, че от Луномакето произлизат само съвременните Македонци, а от маймунот произлизат всички останали народи. От тука и голямата завист на целио Свет и на всичко мамун към Македония.

16

христов

преди 13 години

Има един филм наречен Контакт.Ако не сте,гледайте го-там всичко е показано.

15

Stenly

преди 13 години

Az sam roden v grad Zemen no sega jiveq v Pernik i sam izvanzemen.

14

Анонимен

преди 13 години

Ама как бе?! Толкова ли е трудно и скъпо да се намери някой, който е извън Земен??

13

boza

преди 13 години

Che sto da tursim izvanzemen zhivot ,toy e veche tuk ---na Balkanskijat poluostrov ima edna durzhava ---Bulgaria,tam zhivejat samo izvanzemni ---zemni zhiteli tam ne biha oceleli

12

ваньо пицата

преди 13 години

понякога съм се чудел каква ли ще е реакцията ако наистина открият извънземна форма на живот, да речем бактерии. според мен голяма част от света ще е разочарован и ще му е все тая. защото от една страна са открили друга форма на живот - бактерия. но от друга не е това, което повечето предполагам очакват - хуманоидни пришълци. нали знаете както от филмите и т.н. така че според мен ако се открият бактерии, ще е новина която бързо ще се забрави от хората. както се казва всяко чудо за три дни.

11

ваньо пицата

преди 13 години

като гледам тази снимка и като чета статията, осъзнавам колко сме малки и невзрачни. каква малка частица от вселената представляваме ние. винаги са ми били интересни филмите за космоса, за това как се е създала Земята и дали има друга форма на живот. лично аз вярвам, че има друга форма на живот. но според мен не е това което се показва във филмите-рептили, малки зелени човечета и т.н. според мен има извънземна форма на живот под формата на бактерии, а защо не и на примитивни гръбначни.

10

се

преди 13 години

До- 5Не простотията ами алчноста и парите ,всичко се прави с цел да не открият по евтини енергийни източници защото богатите страни ще изгубят парите и монопола си.

9

Tedzilla

преди 13 години

Кире ти бъркаш *** с извънземните.