10

до ъх

преди 13 години

Много голям съдник сте..Дано се оправи детето,а майка му да вземе да се стресне,че лошите работи бързо стават,Да пази Господ!

9

ъх

преди 13 години

Айде сега майчето да продължава да си е ангажирана с работата. Ако го набие учител - виновен, ако го набие полицая - виновен, ако видиш ли е останала по тая държава човек, който да направи забележка на някой - виновен. Еми така. Сега обаче обществото трябва да плаща на тва *** лечението. Да стане като в САЩ - който няма пари да мре. Ей такива *** и пачи като майка му не заслужават да бъдат обгрижвани от обществото.

8

Анонимен

преди 13 години

I believe I can fly.... :)

7

Анонимен

преди 13 години

МАЛКИЯ ДЯВОЛ , МАЙКАМУ ДАСЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ , СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ

6

Анонимен

преди 13 години

дано се оправи детето...

5

Анонимен

преди 13 години

Това момче няма ли с какво друго да си играе,ами тръгнало да се катери по улуците.И майко му и тя много работна се извъди..Намерила си оправдание

4

Анонимен

преди 13 години

Ужас! Тази новина събуди лоши спомени у мен! :-( Преди години един мой съученик загина така. Реши да се спуска по тръбата, само че от по-висок етаж. Тръбата се откъсна и той остана на място! А беше умно момче! Така и не разбрах какво го беше прихванало него ден. Трагедия! Дано това момче се оправи. Обаче, хора, накарайте децата си да мислят с главите си, защото понякога от една такава глупост стават големи нещастия!

3

Анонимен

преди 13 години

Родителите са за бой! Най-обичам такива оправдания - била много ангажирана с работата си. Като си ангажирана, що си го родила това дете? То на самотек до никъде няма да стигне. Утре и то ще тръгне да се бие и да троши по стадионите, щото майка му и баща му са барали меча, когато е трябвало да го възпитават и да му обръщат внимание... Некадърна и неграмотна му работа...

2

Анонимен

преди 13 години

Пак лекарите ще излязат виновни накрая...

1

Анонимен

преди 13 години

Батман се учи да лети-неуспешно но има време животът е пред него.