45

не става бе

преди 13 години

само кокошката не подлежи на дресировка

44

Атанасова

преди 13 години

Господин КУЧЕ, чудесно име, много ви отива! Не мъчете животинката, като Ви липсват елементарни човешки качества и възпитание, подарете я! Тя не Ви е нужна! По същият начин, може да постъпите с жена Ви децата Ви,родителите Ви..! Късно е вече да разберете за какво служат тези "същества"!

43

mestessa

преди 13 години

До скоро се смяташе,че котката се привързва към дома,а не към стопанина.За кучето обаче не е важно кой му дава храната и кой го разхожда.То само си избира човек от къщата,когото ще защитава.Поне с нашия доберман беше така.Когато ги обичаш,те се отплащат наистина.Винаги те послещат с радост и никога няма да те наранят с думи,както често правим с най-близките си хора.

42

меценат

преди 13 години

А бе глупости. Мъжът е най-добрият приятел на жената :)))

41

k-rzaekipanadnesbg

преди 13 години

а най добрият 4 крак приятел на мъжа е масата!

40

чичо Гошо

преди 13 години

Котките са с характер, мнение, отношение и настроения. И не е вярно, че не изпълняват команди и не се учат - правят го с лекота, но само когато те искат. Много добре знаят кое е редно и кое не, но често не им изнася и си правят оглушки. Привързват се към стопанина си не по-малко отколкото кучетата.

39

счети

преди 13 години

Грижили сме се за най-различни животни - кучета, котки, папагали, хамстери, зайци, костенурки, рибки, гълъби, малко жаби, наранени гларуси, таралеж и т.н. Това, което ми харесва при котките е, че не ти се натрапват, чистоплътни са, самостоятелни, със силен инстинкт за самосъхранение, но и предани по един специфичен начин! А ако искаш демонстрация на "слепа"любов, тогава "твоя човек" е кучето, но изисква доста повече "възпитание", за да постигнеш добри резултати. Животните просто са различни!

38

Иво

преди 13 години

И кучето и котката изискват внимание и обич и отговарят със същото. Макар, че котките са малко по-своенравни и обичат да става каквото те си решат. Но в крайна сметка домашният любимец е член на семейството, а не роб.Аз лично предпочитам котки, просто нямам възможност сутрин да разхождам куче.Друг е въпросът, че понеже стана модерно, всеки втори *** с яке с пухчета на качулката има питбул, и се е възприело "истинските мъже" да имат куче, ама това ни е от манталитета(за справка - BMW, Golf)

37

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

СРАВНЕНА СЪС ''ЗМИИТЕ''...КОТКАТА Е ВЪРХЪТ.....

36

Машка

преди 13 години

Имала съм куче, 14 години го гледах като дете, наложи се да го приспя на края. Сега гледкам котана вкъщи. Няма нищо общо между тях и получавата обич от тях. Котето е малко *** ;) ходи по мен като куче, понася мачкането, но с респект. Но аз смятам, че обичаш ли животно /без значение какво/ то ти отвръща с добро, а ти самият си малко по-обичащ ближния до теб.

35

Анонимен

преди 13 години

ДАААААААААА, САМО КОТКАААААА И.....КОТАРАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34

123456

преди 13 години

До 28: Всичко, което си описал за котката си, описва теб- животните са като господарите си, и ако ти си кротък, гальовен и толерантен човек, с търпение ще научиш котката си на изключителна дисциплина. Но явно не си! Всички дом.любимци са огледало на собствениците си!

33

До бай кот

преди 13 години

Или баж КондюЕдва ли някога си имал котка. Може да са своеволни но са умни. И на мен точно това ми харесва в котката че е своеволно животно. Аз не искам роб аз искам домашен любимец. "П.с. можете да цъкате минуси колкото си искате, но това не променя фактите... "Кое според теб е факт според мен факт е че си *** и изостанал. Можеш дацъкаш ъъъ ЦЪКАШ минуси колкото си искаш но това не променя факта че си ***.

32

вет.

преди 13 години

Много е лошо,когато някой реши да гледа животно, но без да е запознат с характера му,защото всяко животно има индивидуален характер. И ако кучето се привързва сляпо към стопанина си и може да го следва до гроб, то котката винаги си остава малко дива и недоверчива към човека, но това е свързано с природата й на хишник и силният инстинкт за самосъхранение. Та не случайно кучето е най-верният приятел на мъжа / само той така си мисли за собствено успокоение/V

31

88

преди 13 години

И кучетата и котките са много мили и предани животни,но за съжаление често не попадат на стопани.

30

кучето

преди 13 години

до 29:Повярвай ми, хрумвало ми е неведнъж! Но предполагам че това ще е единствения момент в който ще прояви интелект и ще успее да се върне.до 30:Пич, честно да ти кажа по добре ми беше като "комплексар с куче", отколкото с "широкоскроен алтруист с котка" ;)

29

Фелини

преди 13 години

Кучетата са за комплексирани задръстеняци с мания за величие.

28

до 28

преди 13 години

Направи я на Батман и я метни през прозореца!

27

кучето

преди 13 години

до 20:Прав си. По голяма грешка не бях правил от това да си вземем котка с жената.- Смърди- Като се разгони е пълна трагедия- Своенравна до безподобие- Надраскани, маси, мебели, столове..- Косми навсякъде- Не се научи къде не трябва да лежи дори и след 7-8-10 настъпвания...- Не се научи къде не трябва да се качва след Х на брой "подпомогнати" преземявания.Като малък имах куче, но такава чудесия не е било!

26

Анонимен

преди 13 години

Няма по-глупаво, своенравно и надуто животно от котката! Мяу-мяу докато я нахраниш, после ти забива нокти и ти скача в гърба! Само бой ги оправя! Друго си е кучето - умно животно!