53

rumniki

преди 13 години

Каква пошлост и безумие, да се кандидатсва за детска градина, *** докъде стигнахте, за средно за висше, за работа, хайде сега за детска градина.Какво ще ги правите тези тези деца които не са коронясани.Сега когато се говори за демогравски срив, един ден щ ще ви питам кои ще ви плащат данъците и пенсиите. Че днес трябва да си *** деца на този свят в тази държава да раждаш.

52

az

преди 13 години

Уважаеми,нали не смятате,че нещата са кристално чисти?Само наивниците като мен чакат класиране според РЕАЛНИТЕ си точки-нито фалшиви болести сме измислили,нито баби под наем сме взели,нито се правя на самотна майка.А продажните директорки за 1 телевизор 5 деца ще вземат.Тапифата е 2000 за ясла и 5 за градина.Кой нормален човек разполага с тях,освен селяните,които си продават нивята, само и само да са в София. Айде да си ходите по родните места и там да работите за 300 лева. Уморена съм от ***

51

............

преди 13 години

Мръсно е по улиците! Безспорен факт. А, това какво е моето финансово положение не те касае!

50

Домакин

преди 13 години

До 46 емигрантТам, където си "избЕгал" явно имат голяма нужда от нискоинтелигентни и нискоквалифицирани черноработници щом са взели толкова *** и неграмотен човек като теб.

49

сладки спомени

преди 13 години

Тук един вика "Тошо, Тошо.." и н`ам к`во бил построил тошо! Да ви светна - в годините на Развития и Зрял социализъм в центъра на София имаше 4 детски градини-за тях знам,там бяха племеници и деца на приятели, та в тези 4 детски градини-2 на ул."Шишман",1 на"Аксаков" и 1 на"Ив.Вазов" бяха в 3 апартамента и 1 двуетажна къща, национализирани от буржоазията.Тази княжевската, порутената днес и тя е бивша буржоазна вила.Не е строил толкова много вашия Тошо.Пълно общинско и държавно безхаберие и сега и

48

4 дни почивка

преди 13 години

Ето още един повод глупавите и мързеливи хора да се оплакват. Като плащате данъци на село, а живеете и цапате тук и се осигурявате на 400 лв. а получавате 1200 ще е така. Преди да получите, трябва да дадете. Тъй като нищо не стте дали, нормално е и нищо да не получавате.

47

ЪИИК

преди 13 години

КАКВИ КАНДИДАТСВАНИЯ????ОНИЯ НАЛИ ВСЕ ОТКРИВАШЕ ГРАДИНИ СЕГА ЗАМЕСТНИЧКАТА МУ И ТЯ?

46

емигрант

преди 13 години

до Българка в БГАз избегах със самолета *** ако трябваше с колело и с колело щях да се изчеша.По-зле от БГ няма поне там където съм ходил аз,а аз съм си похойкал хич да не е.

45

Българка в БГ

преди 13 години

Защо са ни детски градини,нали си имаме магистрали???!!!Така по лесно децата ни ще избягат в белите страни.Ако бях по-млада,щях да го направя и аз.Но знае ли човек,какво може да стане?...

44

родител

преди 13 години

Никви групи във Фейса.Идват избори.Аз на Фъдъкова ще и покажа бюлетинката си само дето на нея няма пише името и.На маймуни ни напрайха разни пожарникари и прости даскали.

43

ГЕРБЕР

преди 13 години

Защото пишете глупости ! Нашият Вожд и Учител каза: - В София съм направИЛ много детски градини. Толкова много, че и дечицата от Москва мога да приемА в тях. И тези от Ню Йорк, даже ! Детски градини нон-стоп !После се оказа, че откривал 3 детски градини 200 пъти и затова се объркал, но той не е виновен. Костов го подлъга !

42

............

преди 13 години

Мръсотията по улиците е неописуема!

41

Общинар

преди 13 години

До Bio 38Направете група във facebook, така ще решите много от проблемите си.

40

до Домакин

преди 13 години

Ей голем софиянец си станал бе?Кво значи гости бе?Тва,че живея във Ванкувър от 5 години гост ли ме прави там а?Никой не може да избере къде да се роди,но може да избере къде да живее.То от такива като тебе София се превърна в тоалетна.

39

...........

преди 13 години

32 смей се ти, колко родители останаха, без работа за да си гледат децата защото няма баби и дядовци и все не им приемат децата! Типичен Балкански синдром по Булгарски никой не го е грижа за другия всеки си мисли, че неговите проблеми са по- големи от на другия.Ако седиш денонощно, пред градина на -20 градуса и чакаш ред за да запишеш децата си на градина, защото трябва да отидеш на работа за 300- 400 лв в противен случай ще те уволнят няма баби няма дядовци няма да се смееш, така!

38

Bio

преди 13 години

Ох, май малко се поизнервих с тесзи класирания. В сайта на ДГ с големи букви бяха обявили, че от днес системата е достъпна за актуализация на профилите за ново кандидатстване, а на дечко трябва да се допишат а и изтрият някои неща. Та от сутринта клекнах пред компютъра да го актуализирам детето. И йок - нема сайт, нема нищо, нема кандидатстване. Не знам аз ли съм *** или наистина колкото пъти реша да вляза в тъпия им сайт все удрям на камък и всичко става от десетия път.

37

емигрант

преди 13 години

Докато съществува простотията-кандидатстване за детска градина и детска ясла,докато родителите на малки деца нощуват под открито небе за да сварят да запишат децата си в тези заведения та дотогава маладите,умни и образовани хора ще се изнасят от БГ докато накрая не остане ни един читав човек у родната република.Децата в тези зведения трябва да се запшисват безпроблемно и да получава нужните грижи и възпитание там.Поне в нормалните държави е така.Но...опс забравих,БГ не е нормална държава.

36

Домакин

преди 13 години

Много станаха гостите на столицата и затова е такова положението с детските градини. Човек като отиде някъде на гости трябва да се съобразява с условията и порядките, а ако не му изнася, тогава си взима шапката и се прибира у дома, където детските градини са празни и местата са предостатъчно.

35

Анонимен

преди 13 години

"Дорде е мъничка ЗМИЯТА,елате да се съберем,с крака да и строшим главата,СВОБОДНИ да се назовем!"

34

...........

преди 13 години

Кой сайт актуализират не влизай, така с гръм и трясък а обясни за какво иде реч.Това, че ти знаеш нещо не означава, че хората във форума също го знаят обоснови се!