44

Анонимен

преди 13 години

оскарите - нагарди на популярността и емоционалността, те не се дават на база заслужено. така че не ми говорете простотии от рода на "радвам се за тоя филм, напълно заслужено спечели"

43

гнад

преди 13 години

На когото му е скучен "King's Speech" да ходи да гледа Умирай трудно 123456, рамбо, лице на заем и подобни и да не се занимава да коментира кино, не може да гледаш един толкова силен филм и да ти е безинтересно, дори да не се вълнуваш от темата. На мен Крисчън Бейл не ми е симпатичен, но играта му в Боецът бе брутална, въпреки че филмът като цяло беше нищо особено.

42

KKK

преди 13 години

Klasika ... otnovo dokazaha che za da spe4elish Oskar trjabva da igraesh nedugav

41

до 23

преди 13 години

Искаш да кажеш, че са The King's Speech са го направили само за слава, така ли? Че продуцентите са дали 15 млн. ей така и не са разчитали на печалба? Просто те е яд, че евреите знаят как да печелят пари. И го правят. И на теб ти се иска, ама не можеш. И затова плюеш. А парите отиват при този, който може да си ги позволи :)

40

iliyana

преди 13 години

Rechta na kraq e prekrasen film,koito e vlojil v sebe si mnogo smisul.Povdiga mnogo vuprosi koito niq samite sushto bi trqbvalo da si zadademMoite pozdravleniq za ekipa suzdal filma i razbira se za neveroqtnata igra na Kolin Furt

39

обективен до тракийс

преди 13 години

Изобщо не съм споменавал за някакви евреи!Само казах,че "Речта на краля" е един досаден и скучен филм,при това конюнктурен...Когато се казват елементарни истини, винаги се намесва и еврейския елемент!Да се пише,че евреи са бездарни!??Това е табу!Е,този филм не ми харесва,без фабула е,преиграват и е донякъде и лигав!Ако и да е правен от евреи,за което научавам чак сега!...

38

Тракийски

преди 13 години

АнтиКаруцар , абсолютно си прав . Не знам как съм го изпуснал .

37

HEX

преди 13 години

По - слаби филми, както тази година никога не е имало.

36

баба Гицка

преди 13 години

В такива случаи не се ли казва "Голям праз!"?

35

още едно изречение

преди 13 години

И не можах да преживея Натали Портман да ми преживява оргазъм на екрана. Кой знае колко филми (вкл. и порно) е гледала, за да пресъздаде тоз момент... Не може да знае какво е това от живия живот.

34

mm

преди 13 години

ааа, в Империя на слънцето е малък ;)

33

АнтиКаруцар

преди 13 години

@ТракийскиОстави "Децата на суинга", ами "Империя на Слънцето" - голям, голям е Крисчън :)))

32

Анонимен

преди 13 години

Абе Натали Портман игра добре, ама игра себе си - амбициозна, дървена, чиста като сълза, доброто момиче... Така е лесно да се изграе и не е необходимо кой знае какво превъплъщение. Както Анджелина Джоли спечели своя Оскар някъде през 2000, като игра себе си - някаква жена с психо проблеми в лудницата. Ако ще си говорим за стойностни, наистина големи актьори, истински актьори-Крисчън Бейл-да.

31

Анонимен

преди 13 години

муахахаххаа :D:D

30

Критик

преди 13 години

""Генезис "трябваше да вземе наградата... "Оффф, хайде стига с тези филмчета, които са поредната вариация на тема "Матрицата". Някой холивудски сценарист е прочел няколко класически философски книги и вече това са "най-великите" филми. Всъщност то това сигурно е идеята - хората се заливат с някакви абсолютни малоумия и първия, който вкара някаква маааалко по-умна идея и става невероятен хит. Разбирате ли, велика идея, ами нашия живот е сън!!! Аууууу, лелелеее колко куул.

29

Анонимен

преди 13 години

Браво на Натали Портман - най красивата жена в света, крайно време беше да получи оскар

28

Тракийски

преди 13 години

Ето ! Разкрих конспирацията Евреите помагат на Династията . Мамичката им . Има ли кралска сватба огромни юдейски звезди излизатат от луната и започва да излъчват сигнали, които ни промиват мозъците "Хава-ла-вида-Хава " или както там беше . Между звездни войни са известни защото Дарт Вейдър е Равин . В действителност обективен въпрост щеше да е как най-тъпият филм на *** Бъртън на всички времена е единственият, който достигна до 2 Оскара . И от къде на къде "Играта на играчките" е с Оскар.

27

Натали

преди 13 години

Браво за Натали, много силна роля направи в Black Swan

26

yaro

преди 13 години

"Генезис "трябваше да вземе наградата...

25

обективен

преди 13 години

"Речта на краля" е един скучен и досаден филм,но как така в годината в която ще имаме WC,той да не грабне наградите??!Къде отива имиджа на династията тогава?!