11

Гого

преди 13 години

Браво! Единственият начин да се научат е като им бръкнат в джоба. Трябва контрол и яки глоби.Писнало ми е аз да си кибича в задръстването,а разни ми ти тарикати да си минават през "бързата" лента.

10

1111

преди 13 години

1.това трябва да е постоянно от страна на полицията и 2.като са малки заплатите ,а глобите големи дано се замислят и спазват правилата за движение!в испания ако хвърлиш фас през прозореца на колата 300 евро глоба,те да не би да полу4ават милиони заплата???като те глобят 2-3 пъти по 50 лева ще се замислиш следващия път къде да караш.

9

snoopy

преди 13 години

не

8

Анонимен

преди 13 години

Интересно кога ще се следят да речем местата пред БОЛНИЦИ? Пред бившата 5-а градска не може и линейка да спре без 2-3 маневри, от двете страни на улицата колите са спрели в ДВА реда, градският транспорт често бипка и чака някой да му се махне от пътя (а тролеят няма много голяма възможност за заобикаляне на спрелите коли); на спирката често е невъзможно да се мине МЕЖДУ спрелите коли, за да се стигне до тролея... Иначе там, където ползата е по-малка, ама повече се вижда, има контрол.

7

СД

преди 13 години

Понеже племето е нефелно, на всеки с кола - по един полицай.

6

Икебана

преди 13 години

Тва е супер, но има места, където бус-лентите (м/у 4-ти км и Окръжна болница), са абсолютно безсмислени. Там рядко има задръстване...

5

Анонимен

преди 13 години

БРАВО!!! След като българина не може да е съвестен гражданин само здрави глоби ще го оправят, защото е и стиснат!!!

4

snob

преди 13 години

Да, и аз не мисля че ще стане, не се притеснявайте!

3

възмУтена

преди 13 години

Кога ще го отнесат тия,които паркират по тротоарите? А?!

2

Жоро

преди 13 години

Невъзможно е :)

1

Luiza

преди 13 години

Брей, да не вземем да станем като в нормалните държави?