62

Dani

преди 13 години

Ралица, пожелавам Ви успех в битката с кича. Много е трудно, но пък ако запазите и развиете приятелството с Дара, няма да имате особени проблеми. А баткото е уникален, поздравете го за позицията (защото и на 8 не е много лесно да отстояваш различно мнение)

61

Анонимен

преди 13 години

Глупава статия. И с какво да се заминават момиченцата ако не да подражават на майките си? Горкото дете, имало нещастието да се роди в семейство Адамс...

60

фен на Селин Дион

преди 13 години

Тоя лаф "селиндиони - направо ме "шокира" - как е произлязал ????Селин Дион е много добра изпълнителка, която никога не е била гротесктно нито облечена, нито гримирана - тя е доста интелигентна и като визия и като човек...От къде им е дошло на ум това на хлапетата ???

59

Tswete

преди 13 години

Напълно подкрепям статията. Но не виждам много съмишленици около мен. Не считам, че ставаш популярен, защото си облечен по последен писък на модата или на поредното филмче. Ставаш, но не сред когото трябва. От друга страна, да имаш собствен стил, да се обличаш, както на теб ти харесва, а не както са облечени всички, не означава, че си аутсайдер, "зубър" или няма да имаш приятели. Просто по-внимателно ще трябва да ги търсиш. Малко са качествените приятели. И те не се влияят от пари и дрехи...

58

до майките

преди 13 години

Обличайте си кукличките като барбита - червете ги, гримирайте ги, правете им прически с маши и преси - не се чудете после, че някой ненормалник може да ги причака някъде...Пазете си децата и не ги правете преждевременно "големи" - детството не се повтаря !!!Събирайте си акъла, докато не ви го е "събрал" някой...А вий се гласете както си искате - то жената си личи и по облеклото...

57

до люлин 1

преди 13 години

"Sheeple" - от "sheep" and "people" - демек *** народ...подобно..Много шийпъл, много нещо....

56

до 58

преди 13 години

Serg, върнах се за малко и - писал си пак.Какъв недъг имам ли - да мисля повече върху същността на нещата от някои като теб, например - това е....Сега какво ще питаш....

55

Teddy

преди 13 години

С огромно удоволсвие прочетох статията, поздравления за стила и избраната проблематика.За съжаление нещата стоят именно така при децата ... толкова се измени ценностната ни система, че станахме резистентни към некрасивиото , неестетичното , към ненормалното ..И все пак - не мислите само Вие така ! Споко !:))))

54

Димитрова

преди 13 години

Прекрасна статия! Беше удоволствие да я прочета!Радвам се, макар и задочно, да срещна човек като Вас - заплашително е морето от неразсъждаващи майки! Желая много здраве и щастие на цялото Ви семейство!

53

Serg

преди 13 години

До 57Много ли ти се подиграваха в училище? Какъв недъг имаш?

52

до 54

преди 13 години

...давай....

51

Марина

преди 13 години

Винаги съм страдала от факта, че няма униформи. Колкото и странно да звучи винаги съм била "за". Не е хубаво да коментирам себе си, но изглеждам добре, с малко усилия поп-фолк певиците ряпа да ядат. Аххах Да но пайетите и силния грим не са за всякъде. Още от детската градина, цялото училище, университета- до гуша ми е дошло от префарцунинени и най-вече от някои родители които не са със всичкия си.

50

сами м

преди 13 години

Искрени поздрави към авторката. Госпожо, печелите моето уважение и симпатия. Моето мнение съвпада с Вашето.

49

Serg

преди 13 години

Това, че на вас главите ви са пълни само с помия, си е ваш проблем.Не дрешките са инструмента, който ще превърне вашите "гарджета" в к....и и п.......и и каквото още там ви творят мозъците.И, ако някой път видейки детенце в розови дрешки, ми мине дори през главата мисълта, че е потенциална к...а , ще се самоубия ритуално.

48

bj

преди 13 години

Дъщеря ми е на 10. Има за училище 2 блузки и 2 чифта дънки, но не сме бедни. Преценила съм, че толока и стигат към момента. Наричат я "зубър", но вече това не я тревожи. Знае, какво иска от живота си и как да го постигне- с труд, учене и упорство. Знае, че има и други, които успяват по друг начин, но не иска да е от тях.Светът винаги е бил такъв.Научете децата си да го приемат и да живеят в него. Не спирайте да казвате кое е добор и кое лошо и те сами ще се справят. Оставете ги да пораснат.

47

до 44 - serg

преди 13 години

А какво му е лошо на нежното розово?Прави нежно - розови момченца...

46

Анонимен

преди 13 години

Уважаема Ралица Ковачева- кефите!!! Палци горе за майките мислещи като вас!

45

NEMO

преди 13 години

Забравих да кажа за цените една риза и половер са 80 лв за сравнение един мъжки костюм срува не повече от 100,150 лв.

44

NEMO

преди 13 години

Да се запитаме нужно ли е всичко това на децата.Демонстриране на финансови възможности на родителите в училище е вредно.За униформите съм но в някой училища където са вяведени са просто нелепи като цветове и материяли от които се изработват.

43

до 43

преди 13 години

...ами ти как ще го облечеш за да играе с приятелите си ??С розови дрешки, грим и - и какво още че не се сещам - а,да - пайетите...ПРИМЕР СИ ЗА МАЙКА, ГЛЕДАЩА БЪДЕЩА "ЗЛАТКА" ИЛИ "ЕВГ.МИНЧЕВ"