130

Тоягата

преди 13 години

Евала на тези от Търново!!!Никъде по света няма бездомни кучета,които да ядат и изяждат хора и да разнасят бълхи и болести!!!Предпочитам да се избият всички кучета,както са ги избивали навремето вместо да хапят хората и да разнасят бълхите и болестите!!!Миналата година бяха нападнали две деца от квартала,които се отърваха по чудо!

129

antiprostaci

преди 13 години

Много простотйя има в тази държава. Това си личи по отношението с невините животинки, и те са имали лошия късмет да се родият в тази циганскопросташка държава.

128

Анонимен

преди 13 години

i kakva e tazi otrova...ta to kotkite nishto ne gi hvashta !!!!

127

ТНС

преди 13 години

дО 138 Да напълно си прав - след като нашите управници ни дават за пример, че в Германия сим картите се регистрират, нека да направят същото и с кучетата. Там кьораво куче не видях, което да се мотае безстопанствено.Най-накрая видях една котка след месец престой и много се зарадвах, че поне една животинка има като в БГ, но Германия си е Германия.

126

ДО АХИЛ

преди 13 години

АХИЛЧО,КАКВО ДА ПРАВИМ С БЕЗДОМНИЦИТЕ И ***?И ТЯХ ЛИ ДА ПРИБЕРЕМ?

125

KKK

преди 13 години

,........ abe priberete gi tezi "domashni lubimci" i vsichki shte badat dovolni!!! Prirodozashtitnicite, priberete si gi vkashti sled kato tolkova gi mislite tezi jivotinki i shte reshite vsichkite si problemi otnosno nespravedlivoto otnoshenie kam tezi jivotni!! Horata imat predimstvo v pravoto si da razhojdat decata si v bezopasna sreda, a ne da se saobraziavat s vashite prishtevki za humannost!!

124

Хаджи Ахил

преди 13 години

Не е вярно,че уличните кучета са бивши домашни кучета прогонени от стопаните им. Много,много рядко се виждат по улиците скитащи породисти кучета,а хората отглеждат главно такива.Всички са от уличната порода.Призовавам всички,които тук се застъпват за кучетата да се организират,да ги изловят и да се грижат за тях като са им толкова мили.А аз обещавам до края на живота си да гласувам за тоя кмет,който се справи с кучешкия проблем.Колко грешни пари отидоха на вятъра2

123

Anon

преди 13 години

В Габрово кучетата от над година не се контролират. Вече има много големи и немаркирани кучета. Общината не реагира на сигналите, какво да правим? Хората не са садисти, но в момента в който техни близки пострадат физически или психически от такива кучета, почти сигурно е, че такава акция ще има и тук.

122

аз

преди 13 години

Кой ще глоби кметовете за бездомните кучета?? Как може за тях законите да не важат!!!

121

Dobrev

преди 13 години

Ако хората не бяха оставили домашните си любимци без надзор дни наред, нямаше да има как да ги отровят. Толкова е просто. Когато не те е грижа за нещо, значи няма да го притежаваш дълго.

120

Аз до 132

преди 13 години

Не ги сравнявам простакесо. Само констатирам колко безмозъчни природозащитници цвъкат тук.

119

леле...

преди 13 години

колко си ***, как може да сравняваш двете теми..починала родилка и отровени кучета...................

118

Ардино

преди 13 години

В нашата община също имаме този проблем. Хората подават жалби, но не се правят никакви проверки. Като отговор винаги получаваме преписаните обяснения на служителите от отдел Екология и зам. кметовете на общината. Горепосочените лица са намерили начин да изкарват допълнителни приходи на гърба на животните.Твърдят, че не убиват кучетата а ги настаняват в приют, който се е намирал в еди кое си село... Оказа се че "приютът" се намира в изоставена мина, където ги тровят.

117

Аз

преди 13 години

За смърта на 26 год. родилка коментарите са 40. За прочистването на населените места от *** - т.нар. природозащитници са изцвъкали 130 коменти. Е*ати говньвците. Трябва да се започне скопяването от тях.

116

Анонимен

преди 13 години

все повече се убеждавам че най долнатата *** живее в България.

115

До 120

преди 13 години

Не си прав, безпризорни котки има във Венеция и в Рим на Форо Романо. Ходят да ги хранят римлянките и общо взето се водят атракция.

114

до 104

преди 13 години

ми ти бе хумания...кво првиш за децата или домовете бе или на кое човешко същество си помогнал бе *** долен. Как може в 21 такова жестоко тровене бе какви хора сте бе. Най лошото е, че някой *** като теб явно изпитват удоволствие да гледа едно животно в такава агония...това е проблема "удоволствието" на хората които ги тровят тия животни това е ненормалното

113

лоло

преди 13 години

ЕКОРАВНОВЕСИЕ = МАФИЯ Как ше им избивате кучетата ве ей, това са пари. Ще ви хванат и вас ще ви избият по-скоро.

112

Анонимен

преди 13 години

А какво правят тези кучета по улиците?

111

Анонимен

преди 13 години

До 118:Не е без причина то е животно ти се движиш като плячка за него(доста добра съпоставка е вълк и елен) за това напада. Пак казвам те не са хора те не мислят те действат по инстинкти.